Psikiyatri daha fazla

Mersin 1 adres

Tıp fakültesi eğitimimi Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde 2009 yılında tamamladım. 2009-2013 yılları arasında Sivas Şarkışla Sağlık Ocağı, Mersin Mut Devlet Hastanesi, Mersin 112 Acil Yardım İstasyonunda olmak üzere pratisyen hekim olarak görev yaptım. Psikiyatri uzmanlık eğitimime 2013 yılında Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Bölümü’nde başladım. Psikiyatri uzmanlık eğitimim esnasında Doç. Dr. Sedat Batmaz ve Doç. Dr. Mesut Yıldız gibi değerli hocalarımdan eğitim aldım. Psikiyatri uzmanlık eğitimi aldığım yıllarda başlayan, sonraki yıllara da uzanan psikoterapi eğitim süreçlerim oldu. Bunlardan bazıları; Prof. Dr. Hakan Türkçapar; Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT), Doç. DR. Fatih Yavuz; Kabul-Kararlılık Terapisi (ACT), Prof. Dr. Hürol Fışıloğlu; Aile ve Evlilik Terapisi, Prof. Dr. Emre Konuk; EMDR, Prof. Dr. Kültegin Ögel; Motivasyonel Görüşme Teknikleri, Dr. Öğr. Üyesi Nevin Dölek; Çözüm Odaklı Terapi. Uzmanlık tezimde “Major Depresyon ve Bipolar Duygudurum Bozukluğunda Olumsuz Bilişler” konusunu çalıştım. Çalışmamın makalesi ‘’Psychiatry and Clinical Psychopharmacology’’ dergisinde 2019; 29(4) sayısında yayımlandı. 2017 yılında uzmanlık mezuniyet sonrası mecburi hizmetimi yapmak üzere Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi‘ne atandım. 2020 Haziran ayında severek çalışmakta olduğum Karaman Eğitim Araştırma Hastanesindeki görevimden istifa ettim. Hasta ve danışanlarıma yeterli süre ayırarak tedavilerini gerek ilaç yardımı ile, gerekse psikoterapi yöntemiyle ilaçsız olarak düzenleyebilmek amacıyla 2020 Eylül ayında Mersin Yenişehir’de muayenehane ve psikoterapi merkezimi açtım.

Haritayı büyüt

Çiftlikköy Mahallesi 32231 Sok. No 3 Kapı No 46, Yenişehir, Mersin

Haritayı büyüt

Psikiyatri Randevusu

Röportaj

Ş
Konum: Nurgül Yeşilyaprak Muayenehanesi Anksiyete Bozukluğu Tedavisi

Ağlayarak girip, tüy kadar hafif çıkıyorum yanından. İlk defa bir terapiden sonuç aldığımı hissediyorum. Gerek sukuneti, gerek tecrübesiyle harika bir doktor.

Uzm. Dr. Nurgül Yeşilyaprak

Gayretiniz ve güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim..

Doktor Nurgül Hanım son derece kibar ve naif bir insan. Doktorluğu da mükemmel. Sosyal anksiyete tedavimizin 5. ayında çok güzel sonuç aldık. Herkese tavsiye ederim.

Uzm. Dr. Nurgül Yeşilyaprak

Kıymetli yorumunuz için çok teşekkür ederim, sağlıkla kalın..

Ş
Konum: Nurgül Yeşilyaprak Muayenehanesi Anksiyete Bozukluğu Tedavisi

Nurgül hanım ilk seanstan itibaren beni samimiyeti ve anlayışı ile çok etkiledi çok tedirgindim, kaygılarım vardı yardım alma konusunda lakin daha en başında bile çok rahatladığımı hissettim meğer ben yıllarca kendime zulmetmişim diğer insanları gözümde büyütüp kendimi hem değersizleştirmiş hem de onlarla baş edemeyince içe kapanmışım, dört dörtlük olmaya çalışmış bu yolda yorgun düşmüşüm zihnimden geçen düşünceler, kaygılar, asabi biri olup çıkmama sebep olmuştu.Yaptığı her işte mükemmeli aramış olmayınca da tümden vazgeçmiştim lakin bunların çoğunu çok şükür atlattım kısa bir süre olmasına rağmen insanlarla kaynaşma sıradan günlük konuşmaları dahi yapamazken artık tanımadıklarına dahi selam veren gülümseyen üzülmek için bahaneler aramak yerine güçlü olmaya çalışan biriyim artık kimse ben böyleyim değişemem demesin yeter ki işin ehline denk gelsin Nurgül hanım yıllardır aradığım dost sıcaklığını hissettirdi Rabbim dünyada ve ahirette darda koymasın her işini kolaylaştırsın.

Uzm. Dr. Nurgül Yeşilyaprak

Bu içten ve kıymetli yorumunuz için çok teşekkür ederim..sağlıkla kalın hep..

Konum: Nurgül Yeşilyaprak Muayenehanesi Aile Terapisi

Nurgül Hanım’la 2023 te tanıştık. Çok nahif kibar empatik bir kişiliği var.Danışanını her türlü rahatlatıp şifalanması için elinden gelen özeni gösteren yetkin bir hanımefendi hekimimiz.Hem aile danışmanlığımızı yaptı hem de halihazırda kişisel gelişimim noktasında çalışmalarımız devam etmektedir.Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye edebileceğim kıymetli bir hekimimiz iyi ki varsınız.

Uzm. Dr. Nurgül Yeşilyaprak

Bu içten ve kıymetli yorumunuz için çok teşekkür ediyorum..

Konum: Nurgül Yeşilyaprak Muayenehanesi Anksiyete Bozukluğu Tedavisi

Doktor hanımla 2 yıl süren bir terapi dönemimiz oldu ve sayesinde kendimi daha mutlu daha huzurlu hissedebiliyorum tek seferde bulup verdiği uygun danışmanlık ve tedavi ile iyileştim emeğinize sağlık

Uzm. Dr. Nurgül Yeşilyaprak

Değerli yorumunuz ve gayretiniz için çok teşekkür ederim..

DoktorTakvimin'deki yoruma göz attım. Panik atak ve yoğun anksiyete sorunum vardı, bunu 2 senedir yaşıyordum. Çok zorlu bir süreçti, dışarı çıkamıyordum. Hastalığım çok ilerlemişti ama doktorumuz uygun tedaviler ve ilaçlarla durumu kontrol altına aldı. Çok memnun kaldım, tavsiye ederim.

Uzm. Dr. Nurgül Yeşilyaprak

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim..

Nurgül Hocam'la 2021 yılında panik atak hastalığım nedeniyle yollarımız kesişti. Durumum çok kötüydü, toplu taşımayı bile kullanamaz haldeydim. Bana verdiği ilaç ve güzel konuşmaları sayesinde gün geçtikçe iyileşmeye başladım. Adeta hayatımı tekrar elime verdi. Şimdi çok daha iyiyim. Tüm herkese kesinlikle tavsiye ederim, hiç tereddüt etmeden Nurgül Hoca'ya kendilerini emanet edebilirler.

Uzm. Dr. Nurgül Yeşilyaprak

Kıymetli yorumunuz için çok teşekkür ediyorum..

K
Telefon numarası doğrulandı
Konum: Nurgül Yeşilyaprak Muayenehanesi Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB) Tedavisi

Nurgül Hanıma OKB rahatsızlığım için gitmiştim verdiği terapiler ve ilaçlar sayesinde ciddi şekilde ilerleme kayıt ettim doktor hanımın güler yüzlü olması samimiyeti çok güzeldi iyiki varsınız Nurgül hanım

Uzm. Dr. Nurgül Yeşilyaprak

Değerli danışanım, kıymetli yorumunuz için çok teşekkür ederim

Konum: Nurgül Yeşilyaprak Muayenehanesi Psikiyatri Randevusu

Sosyal fobi ve kaygı bozukluğu sebebi ile Nurgül hanıma başvurdum. Kendisi çok samimi, güleryüzlü ve nazik bir insan. Mesleğini severek ve profesyonel bir şekilde yapıyor. Anlattığım her şeyi yargılamadan ilgiyle ve sabırla dinledi. Ayrıca ofis tasarıma da çok hoş. İyi ki tanışmışız.

Uzm. Dr. Nurgül Yeşilyaprak

Kıymetli yorumunuz için çok teşekkür ederim..

Konum: Nurgül Yeşilyaprak Muayenehanesi Psikiyatri Randevusu

Şubat depreminde Hatayda ailemle beraber kaldığımız evimiz yıkıldı ve sevdiklerimizi evimizi kaybettik.Hayata ve her şeye olan inancımızı yitirdiğimiz bir zamanda Nurgül Hocam karşımıza çıktı ve bizi hayata tekrar bağladı.Deprem korkuları, Panik atak ,travma stres bozukluğu,depresyon rüyalarıma giren depremler ölüm korkusu şok kapalı alan fobim gibi birçok sebeple nurgül hocama geldim gayet dikkatli bir şekilde dinledi hocam ve terapilerimize başladık EMDR tedavisi ile yaşadığım ağır travma ve panik atak krizlerim çok şükür hocamın sayesinde yok denecek kadar azaldı ve hayata yeniden döndüm.Her terapiden sonra tekrar eski normal hayatıma biraz daha yaklaştığımı hissediyorum çok çok teşekkür ediyorum hayatımızın en acı döneminde bana ve aileme hayatımıza tekrar devam etme gücü verdiğiniz için .

Uzm. Dr. Nurgül Yeşilyaprak

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim..