Ömerağa Mahallesi Fethiye Caddesi Karagöz İş Hanı No:65, İzmit
Ş
şe...
Buraya dişimde ağrı ve çürük şikayetiyle gitmiştim. Nurhayat hanım dişime kanal tedavisi yapılması gerektiğini söyledi. Tedavim 4 saate yakın sürdü ve birkaç kez daha uyuşturma yaptı. Tedavim sonrasında şikayetlerim arttı. Ağrı sızı hassasiyet oldu. Bunların kanaldan kaynaklı olduğunu normal olduğunu geçeceğini söyledi. Dişimde ara ara ağrı oluyordu. Gittikçe daha çok ağrı ve şişlik oluştu. Bir gün yüzümü dahi şişirdi. Hemen hastaneye başvurdum,röntgen çekildi ve dişimde kanal tedavisinin olmadığını hatta kanala bile inilmeden iyice oyulup derin bir dolgu ile kapatıldığını öğrenmiş oldum. Hemen kendisini aradım ama ulaşamadım. Dişimi kötüye götürecek bir işlem yapmış kendisi ve şuan başka hekimle tekrar kanal tedavisine başladım. Kendisinden hiç memnun değilim.
• Nurhayat Sever Gürkan Muayenehanesi • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
U
u.....
Sağlam dişime sormadan kanal tedavisi yaptı. Şimdi kanal tedavisi yapılmış dişimde sürekli bir ağrı diş etimde kanama ve ağız kokusu var. Asla tavsiye etmiyorum.
Nurhayat Sever Gürkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nurhayat Sever Gürkan, Diş Hekimi.
Nurhayat Sever Gürkan adresi nerede?Nurhayat Sever Gürkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ömerağa Mahallesi Fethiye Caddesi Karagöz İş Hanı No:65 İzmit
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nurhayat Sever Gürkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nurhayat Sever Gürkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nurhayat Sever Gürkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nurhayat Sever Gürkan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nurhayat Sever Gürkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nurhayat Sever Gürkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Nurhayat Sever Gürkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 1 yıldız (5 üzerinden) verdi.