- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Hiperlipidemi
f....t
Çok kaliteli bir diyetisyendir 2 senedir birlikteyiz herkese öneririm
• Nutrition Game • Kilo Verme Diyetleri •
er...r
4 aylık bir süreç sonunda 6 kilo almayı başardım bu benim metabolizmam ile de alakalıydı bu kiloyu sağlıklı olarak almak ise en güzeliydi nursena çok istekli farklı ilde yaşamama rağmen yaşadığım bölgedeki restoranlara kadar araştırıp program oluşturuyordu.
• Nutrition Game • Kilo Alma Diyetleri •
a....n
15 yaşında futbolcu olan ve yaşına göre boyuna oranla az kalan oğlumun kilo alması/düzenlemesi amacıyla görüştüğümüz hocamızın yaptıkları ölçümler sonucu kişiye özel yaptığı program ile emin adımlarla ilerliyoruz. Kendisine ilgi, alaka ve süreç içinde ki desteği için de çok memnunuz.
• Nutrition Game • Kilo Alma Diyetleri •
em...r
13 yaşındaki futbolcu oğlumuzun gelişiminde yapmış olduğu tespit ve önerileriyle çok iyi ilerleme kaydettik . Sporcu diyeti konusunda nokta atışı yapan güler yüzlü açıklayıcı ve %100 doğal gıda tavsiyeleri veren bir hekim.
• Nutrition Game • Sporcu Beslenmesi •
iş...i
Sporcu olan oğlum için yeni beslenme alışkanlıklarının kazanılması, performansının artması ve fazla kiloların verilmesi konusunda çok yardımcı oldu. Hem bilgi açısından hem de danışan ilişkilerinde çok iyi olması nedeniyle gözümüz kapalı tavsiye edebileceğimiz bir diyetisyen
• Nutrition Game • Sporcu Beslenmesi •
Kilo verme sürecine adım attığım dönemde en büyük şansım sevgili diyetisyenim oldu. Güler yüzü, motive edici konuşmaları ve kişiye özel hazırladığı beslenme planlarıyla hem sağlıklı beslendim hem de kilo verme hedefime zorlanmadan ulaştım.
İyi ki yollarımız kesişmiş.• Nutrition Game • Kilo Verme Diyetleri •
Nursena Duman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nursena Duman, Diyetisyen. Size Nursena Duman tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Sporcu Beslenmesi, Hastalıklarda Beslenme, Çocuk Beslenmesi, Sağlıklı Beslenme, Kanserde Beslenme, Kişiye Özel Diyetler, Kilo Alma Diyetleri, Kilo Verme Diyetleri.
Nursena Duman adresi nerede?Nursena Duman adresini belirtmedi. Nursena Duman yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Nursena Duman adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nursena Duman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nursena Duman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nursena Duman isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nursena Duman, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Nursena Duman hangi dilleri konuşuyor?Nursena Duman ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Nursena Duman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nursena Duman bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nursena Duman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nursena Duman hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Nursena Duman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.