Yetişkin
Çocuk

• F

Çok kaliteli bir diyetisyendir 2 senedir birlikteyiz herkese öneririm

• Nutrition Game Kilo Verme Diyetleri  •

4 aylık bir süreç sonunda 6 kilo almayı başardım bu benim metabolizmam ile de alakalıydı bu kiloyu sağlıklı olarak almak ise en güzeliydi nursena çok istekli farklı ilde yaşamama rağmen yaşadığım bölgedeki restoranlara kadar araştırıp program oluşturuyordu.

• Nutrition Game Kilo Alma Diyetleri  •

15 yaşında futbolcu olan ve yaşına göre boyuna oranla az kalan oğlumun kilo alması/düzenlemesi amacıyla görüştüğümüz hocamızın yaptıkları ölçümler sonucu kişiye özel yaptığı program ile emin adımlarla ilerliyoruz. Kendisine ilgi, alaka ve süreç içinde ki desteği için de çok memnunuz.

• Nutrition Game Kilo Alma Diyetleri  •

13 yaşındaki futbolcu oğlumuzun gelişiminde yapmış olduğu tespit ve önerileriyle çok iyi ilerleme kaydettik . Sporcu diyeti konusunda nokta atışı yapan güler yüzlü açıklayıcı ve %100 doğal gıda tavsiyeleri veren bir hekim.

• Nutrition Game Sporcu Beslenmesi  •

• I

Sporcu olan oğlum için yeni beslenme alışkanlıklarının kazanılması, performansının artması ve fazla kiloların verilmesi konusunda çok yardımcı oldu. Hem bilgi açısından hem de danışan ilişkilerinde çok iyi olması nedeniyle gözümüz kapalı tavsiye edebileceğimiz bir diyetisyen

• Nutrition Game Sporcu Beslenmesi  •

• H

Kilo verme sürecine adım attığım dönemde en büyük şansım sevgili diyetisyenim oldu. Güler yüzü, motive edici konuşmaları ve kişiye özel hazırladığı beslenme planlarıyla hem sağlıklı beslendim hem de kilo verme hedefime zorlanmadan ulaştım.
    İyi ki yollarımız kesişmiş.

• Nutrition Game Kilo Verme Diyetleri  •

Profili düzenle veya yönet