1993 yılında İzmir'de doğdum. İlkokul ve ortaokulu İzmir’de okudum. 2011 yılında Denizli Erbakır Fen Lisesi'nden mezun oldum.
Tıp eğitimimi Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde 2017 yılında tamamladım.
Uzmanlık eğitimimi İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı'ndan aldım.
2025 yılına kadar Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde uzman doktor olarak çalıştım.
Mesleki yetkinliğimi artırabilmek, hasta ve danışanlarıma en iyi yöntem ve yaklaşımlarla destek olabilmek için Destekleyici Psikoterapi, Oyun terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) ve Kabul ve Adanmışlık Terapisi (ACT) gibi terapi yöntemleri ile ilgili eğitim aldım. Ek olarak otizm değerlendirmesinde standart klinik değerlendirme yöntemlerinden biri olan Otizm Tanı ve Gözlem Programı (ADOS-2) eğitimini tamamladım.
Danışanlarıma ve hastalarıma yeterli zaman ayırabilmek ve daha nitelikli hizmet sunabilmek için İzmir Bayraklı'da kendi kliniğimi kurdum. Şu anda kendi özel kliniğimde hizmet vermeye devam etmekteyim.
Mansuroğlu Mah. 288/4 Sk. No:14 Kat:5 Daire:45 Eminoğlu Plaza, Bayraklı, İzmir
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Öğrenme Bozukluğu Belirti Tarama Testi
b...
Nurten Hanıma tavsiye üzerine randevu alıp başvuruda bulundum. Dikkat dağınıklığı olan ve odaklanma sorunu yaşayan çocuğumla konuşup ilaç tedavisi önerisinde bulundu ve ilaçla birlikte kontrollerimize devam ettik. Özellikle ders başarısı ve sınıftaki uyumu öğretmenleri tarafından olumlu dönüşle sonuçlandı. Hala tedaviye devam etmekteyim. Nurten Hanım benim için dönüm noktası oldu. Çocuğum tedavi bana çok iyi geldi diyor, özellikle akademik olarak başarısı arttı. Kendisine tedavi sürecinde bize sabırla destek verdi ve işini severek yaptığı ve gerçekten bize hissettirdiği için çok memnunuz. Başarılarının daim olmasını dilerim.
Z
z...
Kızım 7 yaşındayken dikkat eksikliği şüphesiyle Nurten hocama gittik. Kendisi; ilgisi, dikkati, kızımla olan güzel iletişimi sayesinde tanıyı netleştirip tedavisini başladı. Sonrasında kızımın okul başarısında çok güzel yükselme kaydettik. Takipleri esnasında yakın kaybımız nedeniyle kızımda ölüm korkusu gelişti, bunu da yaptığı sabırlı terapilerle aşmamızı sağladı. Nurten hocadan çok memnun kaldık.
İyi ki yollarımız kesişmiş Nurten hocam.• • •
T
t...
Nurten Hanım, oğlumu ilk değerlendiren hekimlerden biridir, pozitif ve olumlu yaklaşımıyla ailemizi detaylı bir şekilde bilgilendirmiştir. Aileler için çocuklarını çocuk psikiyatriye götürmek biraz endişe verici olsa da, Nurten Hanım'ın yaklaşımı samimi ve içimizi rahatlatmıştır. Hiperaktivite tanısı ile çocuk ve aile terapileri ve gerektiğinde ilaç tedavisi uyguladı. Doğru yönlendirmeler ile bizlere çözümler sundu. Doğru ve yerinde yönlendirme, tedavi ile çocuğunuzu götürebileceğiniz bir hekim, kendisini tavsiye ederim.
L
l...
Arkadaş tavsiyesi ile kızım için kendisine ulaştım. 9 yaşındaki kızımın kaygı ve anksiyete rahatsızlıkları vardı. Nurten hocam ilk görüşme ile beraber kızıma uygun bir tedavi planı düzenledi. İlgisi, samimiyeti ve çocukla iletişimi inanılmazdı. Randevuları kızım heyecan içinde takip ediyordu. Ciddi fayda gördü. Nurten hocamı kesinlikle tavsiye ederim.
g...
Dr. Nurten hanıma uzmanlık eğitimi aldığı dönemde rastladık. Oğlumun o dönem inanılmaz derecede kaygı ve korkuları vardı. Bize belli aralıklarla bilişsel-davranışçı terapi ve destekleyici terapi yaptı. Sayesinde oğlum artık korku ve kaygılarıyla nasıl başa çıkması gerektiğini öğrendi. Bugün derslerinde ve sosyal hayatında daha mutlu. Çevremdeki tüm arkadaşlarıma önerdiğim bir doktor. İzmir'e tekrar dönmesi bizi çok mutlu etti.
e...
Nurten Hanım'la 5-6 yıl önce bir tanıdık sayesinde tanıştık. Oğlum da dikkat eksikliği vardı, derslerine odaklanamıyordu. Nurten Hanım güler yüzlü, sempatik bir şekilde karşıladı oğluma, doktor değil abla oldu. İlgisinden dolayı Nurten Hanım'dan çok memnun kaldık.
n...
Oğlum için zor bir süreçten geçiyorduk. Hem gece terörü, hem ergenlik, hem de LGS stresi bir aradaydı. O dönemde oğlumla iletişim kurmam iyice zorlaştı, sanki benim oğlum değil de karşımdaki bir başkasıydı. Biz ne dersek bize tersliyor, istemediğimiz davranışlarda bulunuyordu. O dönem çok fazla araştırdım, çok fazla terapi ve tedavi süreci geçirdik ancak faydalı olmadı. Oğlumla konuşursak, en azından bir başka kişiyle konuşursa, onunla dertleşip derdini anlayabilirse çözüme ulaşabileceğimizi düşünüyordum ve tam o noktada Nurten Hanım'ı arkadaşlarım tavsiye etti. Oğlumla sohbet ettiler, birlikte o elektriği aldıklarını düşünüyorum, birbirlerine iyi geldiler. Bizimle de sohbet etti, biz açıkçası çok memnun kaldık. İnanın o günlere geri dönmek istemiyorum. Gece terörü, ergenlik, babasıyla olan çatışmalar, şiddete meyil, şu an hepsi geçti. Şu an liseyi bitirdi ve üniversite sınavından da bayağı iyi bir derece aldı. Nurten Hanım'ı kesinlikle tavsiye ederiz.
Nurten Gözde Kamar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nurten Gözde Kamar, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi. Size Nurten Gözde Kamar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Otizm Görüntüleme Ve Tanısı, Çocuk Gelişim Testi, Psikoterapi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Dikkat Testleri, Cümle Tamamlama Testi.
Nurten Gözde Kamar adresi nerede?Nurten Gözde Kamar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mansuroğlu Mah. 288/4 Sk. No:14 Kat:5 Daire:45 Eminoğlu Plaza İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nurten Gözde Kamar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nurten Gözde Kamar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nurten Gözde Kamar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nurten Gözde Kamar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Nurten Gözde Kamar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nurten Gözde Kamar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nurten Gözde Kamar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nurten Gözde Kamar hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Nurten Gözde Kamar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nurten Gözde Kamar hangi sigortaları kabul ediyor?Nurten Gözde Kamar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.