Op. Dr. Ö.Bilgehan Poyrazoğlu

Genel Cerrahi · Daha fazla

Kocaeli 10 adres

Bilgehan Poyrazoğlu,1975 yılında Osmaniye'de doğmuştur. Lisans öncesi öğrenimlerinin ardından Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini başarıyla tamamlayarak 2003 yılında Tıp Doktoru unvanı almıştır.

Büyük Anadolu Hastanesi Darıca

Kocasinan, Kayseri 38000

Melikgazi , Kayseri 38000

Genel Cerrahi Randevusu

Röportaj

Çok. İlgili. Çok yakın. Bır Beyfendi. Gayet ilgili mıde amelıyatı oldum. Herseyıyle yardım ettı hem oncesı.nde hem sonrasında cok yardımcı oldu ameliyat sonrası. Çok hafıf bır sekılde kontorul ettı rabbim dusurmesın ama bırdaha olsa yıne bılgehan beyde olurum

• H

Birçok hastane ve doktor ile görüşmemin sonucunda alanında en iyisi olduğunu düşündüğüm Bilgehan hocam da karar kıldık. 31ekim de tüp mide ameliyatı oldum. Bilgehan hocam beni süreç hakkında en ince ayrıntısına kadar bilgilendirdi. Korkularımı yenmeme yardımcı oldu. Ameliyat sonrasında da ilgisini ve güler yüzlülüğünü sürdürmesi benim için cok önemliydi. Bilgehan hocayla tedavi olmaktan çok mutluyum. Bilgehan hoca ve ekibine sevgiler

• M

büyük bir kist vardı vücudumda ve doktorumuz çok geç kaldığımı ve biran önce ameliyat olmam gerektiğini söyledi ve ameliyatı oldum iyiki olmuşum..hepimiz korkarız çünkü adı ameliyat büyüğü küçüğü olmaz ameliyat sonrası mı ne ağrı ne sızı normal muayene ye gelmiş gibi ayrıldım hastaneden,herkese tavsiye ediyorum kesinlikle pişman olmazsınız en yakın zamanda tekrar görüşmek üzere hocam

• G

Bilgehan Hocam ile geçirdiğim tüp mide ameliyatı süreci, başından sonuna kadar güven veren ve huzurlu bir şekilde ilerledi. Ameliyat öncesinde tüm detayların açıklanması, her aşamada bilgilendirme yapılması ve operasyonun planlı yürütülmesi süreci çok daha rahat hale getirdi.

Hocamın sakin, sabırlı ve güven veren yaklaşımı sayesinde kendimi her zaman emin ellerde hissettim. Hastalarına yalnızca tıbbi bir vaka olarak değil, bir birey olarak yaklaşması, bu sürecin en değerli yönlerinden biri oldu. Bilgehan Hocam’a duyduğum güven, bu kararı almamda en belirleyici etken oldu ve bu süreçte doğru bir seçim yaptığımı hissetmek benim için çok kıymetli.

• Büyük Anadolu Hastanesi Darıca Genel Cerrahi Randevusu  •

Hocamız işinde bir numara diyebilirim. Hem hastaya açıklayıcı anlatımı olsun hem mesleğindeki uzmanlığı olsun bir numara resmen. Bir ameliyat geçirdim hem sağlık olarak hem de estetik olarak çok memnunum.

• T

Bilgehan beye mide rahatsızlıklarım sebebiyle gitmiştim endoskopi sonucu mide fıtığım olduğunu öğrendim ve bilgehan bey ameliyat olması gerektiğini söyledi ameliyat oldum ameliyat süreci öncesi ve sonrası o kadar ilgili güleryüzlü her konuda yardımcı oldu mide ağrılarım ekşimelerim gece uykumu bile bölen rahatsızlıklarımdan 2 hafta içinde kurtuldum hiç tereddüt etmeden benim gibi rahatsızlıkları olanların gitmesini tavsiye ederim işinde çok başarılı çok profosyonel bir hekimdir Bilgehan bey

• Büyük Anadolu Hastanesi Darıca Genel Cerrahi Randevusu  •

01.08.25 tarihinde hocama tüp mide ameliyatı oldum sürecin başından sonuna kadar çok güzel ilgilendi güler yüzüyle yaklaşımıda iyi hissettirdi korktuğum şeylerde beni rahatlattı güven verdi şuan 1 ay oldu sürecim çok güzel ilerledi aklımıza takılan konularda hemen ulaşabiliyor olmakta çok güzel

• Büyük Anadolu Hastanesi Darıca Genel Cerrahi Randevusu  •

Yıllardır mide ameliyatı olmak istiyordum bir türlü cesaret edemedim. Bilgehan hocamla ön görüşme yaptık ve 3 gün içinde ameliyat tarihi oluşturduk. İlk başlarda korkum vardı ama hocam konuşmalarıyla içimi rahatlattı. Ameliyattan sonra 2 gun ağrılarım oldu onlarda gayet normal. Bugün 12. Günüm ve gayet iyi hissediyorum. Keşke Bilgehan hocamı daha önce tanıyabilseydim. Çünkü hastalara olan yaklaşımı doktor gibi değil daha samimi ve içten buda insanı daha rahat hissettiriyor.

• Y

15.08.2025 de eşim tüp mide ameliyatı oldu. Ameliyat öncesinde bizlere vermiş olduğu bilgi ameliyat süreci hakkında çok iyi bilgilendirdi. Ameliyat öncesinde yapmış olduğumuz ön görüşmede de sıcak kanlılığı ve bilgisine hayran kalmıştık.Hastane sürecinde de sürekli bizimle ilgilenip tedavi hakkında sürekli bilgi alması bizi ayrıca mutlu etti. Tabiki en önemlisi de istediğimiz zaman istenilen şekilde sanki odasında kapı yokmuş gibi arkadaşınız gibi gidip konuşmanız size arkadaş gibi davranması her konuda yardımcı olması da ayrıca takdire şayandı.İyi ki bilgehan hoca demişiz

• Ö

7 yıllık şeker hastalığından korkularım yüzünden bir türlü ameliyat olamiyordum
    Bilgehan hocam sayesinde tüm araştırmaları yaparak ameliyat olmaya karar verdim.
    Ve sonuç mükemmel di.
    İlk iki hafta da sekerim 99 seviyelerine tansiyonum 12 seviyelerine geldi.
    Nöropatik ağrılarım yüzde 80 azaldı ve tüm ilaçları kullanmadan rahat bir hayat yaşıyorum.
    Bilgehan hocamın açıklayıcı konuşmaları işlemin tüm detaylarına kadar anlatması mükemmeldi.
    Ameliyat sonrası kontrolü hiç bırakmadı devamlı irtibat halinde mükemmel bir kişi kişilik ve doktor.
    Burdan tüm şeker hastalarına sesleniyorum bu hastalık bir ömür boyu peşinizden gelmesin ve bu illetten Bilgehan hocamla kurtulun.
    Hocam iyi ki varsınız ve size ameliyat olup bu hastalıktan kurtulduğum için çok mutluyum.
    Elinize emeğinize sağlık. VAROLUN.