Eski İstanbul Yolu Umuttepe, İzmit
n ...a
71 yaşında meme kanseri anneme kötü bir uslüple davrandı, annem hastalık yüzünden hem psikolojik, hem sağlık olarak çok zor süreç yaşıyordu Oğuzhan hocanın konuşma uslubüde kadını çok etkiledi.bizde Dr değiştirdik.
• Kocaeli Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
du...u
Oğuzhan hocam gerçekten mükemmel bir doktor.Eğlenceli,bilgili,ayrıntılara önem veren,işini en iyi sekilde yapan cok iyi bir doktor,mükemmel bir insan.Aynı anda size hem tanı koyuyor hem sakalasıyor.Benim safra kesesi ameliyatımı laparoskopik yöntemle gerçekleştirdi.Ameliyat olalı daha 3 gün oldum.Kendimi cok iyi hissediyorum.Laparoskopik yöntemle yapılan ameliyatlarda gaz sancısının cok yüksek oldugu söylendi.Fakat Oguzhan hocamın gerek ameliyat öncesi yaptığı hazırlıklar gerek ameliyattan çıktıktan sonra yaptığı beslenme seklim
sayesinde ameliyat sonrasında hastanede yatarken 5 dk kadar bile gaz sancısı yasamadım.Hocamın söylediği herseye harfıyen uydum.İyki varsınız hocam.Genel cerrahiye gitmesi gereken herkes bence Oguzhan hocamla mutlaka tanıssın.Kendisi cok kıymetli.İyi ki varsınız hocam.• Kocaeli Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi • Diğer •
si...z
Biricik Oğuzhan Hocam, sizinle yollarımız kesiştiği için çok şanslıyım. 17 yaşımdan beri birçok doktora rağmen çözülemeyen meme ucundan kanama, kist ve kitleden kaynaklı rahatsızlıklar yaşıyordum. Hatta yanlış teşhislerle kemoterapi bazlı ilaçlar bile verildi. Yıllar süren umutsuzluk ve ağrılar sonucu artık tükenmiştim. 32 yaşımda şikayetlerim ağırlaşınca tekrar doktorlara başvurdum ama yine belirsiz yanıtlar aldım. Son bir umutla Oğuzhan Hocam’a ulaştım. Beni dikkatle dinledi, net teşhis koydu ve güven verdi. 9 Nisan 2025’te ameliyatla süt kanallarım temizlendi, kitle alındı. Başarılı geçen operasyon sonrası hızla iyileştim. Hocam sadece hastalığımı değil, umudumu da geri verdi. Kendisine sonsuz minnettarım.
ab...
7 Mayıs 2025 te Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı’ndan Prof. Dr. Oğuzhan BÜYÜKGEBİZ tarafından eşime mide ve fıtık ameliyatı gerçekleştirildi. Hocamız, alanında son derece yetkin, hastalarına güven veren, iletişimi güçlü ve özverili bir hekimdir. Ameliyat öncesinden itibaren tüm süreci açık ve anlaşılır şekilde aktararak hastayı sürece dahil eden, operasyon sonrası iyileşme sürecini yakından takip eden bir yaklaşım sergilemiştir. Cerrahi becerisi ve disiplinli çalışması sayesinde eşim kısa sürede sağlığına kavuştu. Bu deneyim, sağlık hizmetlerine olan güvenimi pekiştirmiştir. Böyle nitelikli bir hekimin varlığı, tıp camiası adına önemli bir değerdir.
s....k
15:10 daki randevuma 17:00 e doğru ancak girebildim. Daha önceden fistül teşhisi konmuş sorunum için başvurdum. Muayene 1 dakika bile sürmedi. Doktor konuşmama bile müsaade etmiyor. Muayeneden sonra Asistanına öngörüsünü söyledi. Bende sordum. Hocam öngörünüz nedir? "İlaçlarını kullan gel yarın rektoskopiden sonra söyleyeceğim" diyerek beni kapıya götürdü. Rektoskopi nedir, nasıl yapılır bilgi dahi vermedi. İletişimi malesef beğenmedim. Sonra elime bi kağıt tutuşturdu. Yarın bu adamı bul diyerek. 1.5 günlük açlıktan sonra ilgili kişiyi aradım. Rektoskopi randevum bile oluşturulmamış. Vazgeçtim ve bıraktım. Memnun kalmadım. Gitmeyeceğim ve tavsiye etmiyorum.
h....g
Nereden başlayayım bilmiyorum. Kişiden kişiye değişir elbette fakat şuan bu yazıyı hastaneden yazmaktayım. Rabbim binlerce kez Oğuzhan hocamızdan razı olsun. Hayatım boyunca gördüğüm nadir doktorlardan. Doktordan da öte mükemmel bir insan. İnsana yaklaşımı açıklayıcı olması tedavi sürecinin başından sonuna kadar mütevazi bir şekilde anlatan. Hastasına hasta değil aileden biri gibi yaklaşan mükemmel bir İnsan. Sizler gibi doktorlar olduğu sürece gözünüz kapalı gidebilir kendinizi emanet edebilirsiniz. Babam gerçekten büyük bir operasyon geçirdi. (Karaciğer Kist Hidadik) Bize öylesine güven verdi ki tedavinin başından sonuna kadar bi zaati ilgilendi. Hafta sonu olmasına rağmen geldi hastası ile ilgilendi ve daha çabuk iyileşmesini dahi sağladı. Allah kendisinden razı olsun.
a....k
Hangi iyi yönünden anlatmaya başlasam bilmiyorum. Gönül rahatlığıyla kendinizi emanet edebileceğiniz işinin ehli harika bir doktor. 2019 yılında meme 2023 yılında mide kanseri nedeniyle annemi emanet ettik kendisine. Kendine has konuşma tarzıyla oldukça komik birisi hastalara pozitif anlamda çok yardımcı oluyor. Hastanede yattığımız 12 gün boyunca sabah akşam mutlaka kendisi bizi görmeye geldi. Gelemediği zamanlarda asistanları çok yardımcı oldu. Hemşireler de oldukça cana yakın insanlardı.
K
ka...
Babamın kasık bölgesinde tehlikeli bir kitle zor bor operasyon ile çıkartıldı. Başımıza daha önce boyle birsey gelmedigi için çok hastahane gezmek zorunda kaldık Oğuzhan hocaya geldigimizde bir an once müdahale yapıldı. Oguzhan hoca gibi doktorlardan allah razi olsun. Insanlarin hayatlarini kurtarmak çok Kutsal bir meslek. Haftasonlari bile hastalarını kontrol etmesi beni cok şaşırti. Disiplinli oluşu profosyonel duruşu gecmis ve şimdiki başarılarına bakıldığında güvenilir bir hoca. Tabiki bir bu seviyeye ulaşan bir insanı degerlendirmek benim haddime değil. Fakat sonucta babamin sağlığını kurtardı.
Oguzhan hoca gibi nice sağlık çalışanları için teşekkürler.• Kocaeli Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi • Diğer •
ha...i
Hocamdan Allah razı olsun. 71 yaşında mide kanseri olan babamı Gaziantep'te ameliyat yapmaya çekindiler. Oğuzhan hocam bu ameliyatı yapabileceğini belirtti. yaklaşık 4-5 saat süren ameliyat sonrası babam sağlığına kavuştu. Oğuzhan Hoca zor ameliyatların adamı. Gönül rahatlığıyla güvenebileceğiniz bir hekim. Ameliyat sonrasında cumartesi ve pazar günü çıkıp hastaneye gelmesi takdire şayan bir durumdu. Ameliyat sonrası babam yeteri kadar nefes toplarına çalışmadığı için ciğerinde biraz sönme oluşmuştu. Oğuzhan hocadan yediği azar sonrasında gayret gösterdi. Şükür atlattık o süreci. Hocayla ilgili tek olumsuz yorumum randevularda çok bekliyorsunuz bunun nedeni de ameliyatların beklenenden uzun sürmesi. Babamı 4-5 saat ameliyathane kapısında bekleyince hocaya hak verdim doğrusu. Bu süreçte Kocaeli Üniversitesi Hastanesindeki tüm hemşirelerede teşekkür etmek isterim. Bu süreçte hepsi çok iyi niyetlilerdi.
• Kocaeli Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi • Diğer •
70 yaşında olup 2. Kez karnından büyük operasyon geçirip bağırsak ameliyatı olan hastasına bir doktor ameliyat sonrasında yenilmemesi gerekenleri soylemez mi?ameliyat sonrası 10 gün sonra normal hayatına donebilir demişti ve kayınvalidemin ameliyat sonrası kanı 5e düşüp yanına gelince ilgilenmeyip başka hastaneye gidin burda kan bulamazsınız diyor, eğer kanı düşmese ve hazır doktorla karşılasmısken yemesi gerekenleri sormasak bilmeyecez, meğer hurma, patlıcan kabuğu vb gıdaları asla yememesi gerekiyor eğer yerse bidaha cerrahi işlem gerekiyormuş. Bu bilgiyi o saatten sonra kendisinden öğreniyoruz. Boyle bir tutarsızlık ve ilgisizlik olabilir mi? Üstelik benimle artık bir işiniz yok ameliyatla ilgili sorun yok diyip ameliyat ettiği yaşlı hasta kan kaybediyorken bu yaptığı asla etik değil! Tavsiye etmiyorum
• Kocaeli Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi • Robotik Cerrahi •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Oğuzhan Büyükgebiz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Oğuzhan Büyükgebiz, Genel Cerrahi.
Oğuzhan Büyükgebiz adresi nerede?Oğuzhan Büyükgebiz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eski İstanbul Yolu Umuttepe İzmit
Adresine gitmek zorunda kalmadan Oğuzhan Büyükgebiz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Oğuzhan Büyükgebiz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Oğuzhan Büyükgebiz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Oğuzhan Büyükgebiz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Oğuzhan Büyükgebiz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Oğuzhan Büyükgebiz hakkında ne düşünüyor?Toplam 38 hasta / danışan, Oğuzhan Büyükgebiz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.