Dt. Oğuzhan Sarı, Alpi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Kaynarca Şubesi’nde Protetik Diş Tedavisi alanında görev yapmaktadır. Mesleki çalışmalarında protetik diş hekimliği kapsamında hastaların ağız ve diş sağlığının korunması, fonksiyonel ve estetik ihtiyaçlarının değerlendirilmesi ve uygun tedavi planlamalarının yapılması süreçlerini yürütmektedir.
Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Alpi Diş Kaynarca
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Botoks
- Nakit
- Kredi kartı
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dt. Oğuzhan Sari adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Oğuzhan Sari isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Oğuzhan Sari, Protetik Diş Tedavisi, Diş Hekimi. Size Oğuzhan Sari tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Randevu, Normal Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Kontrol Randevusu, Botoks, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi.
Oğuzhan Sari adresi nerede?Oğuzhan Sari şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevzi Çakmak, Akdeniz Cd. No: 46 Pendik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Oğuzhan Sari isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Oğuzhan Sari online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Oğuzhan Sari isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Oğuzhan Sari, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Oğuzhan Sari hangi dilleri konuşuyor?Oğuzhan Sari ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Oğuzhan Sari isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Oğuzhan Sari bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Oğuzhan Sari ile iletişime geçmenizi öneririz.