0850 333 0388 Ücret öğren

Op.Dr.Okan Okay,Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olup Göz Hastalıkları alanında hizmet vermektedir. Op. Dr. Okan Okay hastalarını Antakya Lazer Göz Merkezi'nde görmektedir.

Yetişkin

Babamı Katarak ameliyatı için getirdim . Hacamdan Memnun kaldık

• Y

10 dakikalık işlem, aylar geçti hiç bir sıkıntı yaşamadım

• Özel Antakya Lazer Göz Merkezi Randevu  •

Bugün annemi muayene için getirdik. Açıkçası uzun zamandır bu kadar ilgili, sabırlı ve güven veren bir doktorla karşılaşmamıştık. Annemin göz tansiyonu problemiyle çok detaylı şekilde ilgilendi, tüm süreci sakin sakin anlattı ve bizi gerçekten rahatlattı. Hastasına sadece “hasta” gibi değil, bir insan olarak yaklaşan nadir hekimlerden biri. Mesleki bilgisi kadar vicdanı ve ilgisi de çok kıymetli. Böyle zor bir süreçte bize verdiği güven ve destek verdi.

• Özel Antakya Lazer Göz Merkezi Randevu  •

Doktor beyin muayenesi ve hastane koşulları iyi. Muayene saati ve hastane personeli hizmeti de iyiydi

• Özel Antakya Lazer Göz Merkezi Randevu  •

Kızımın göz kayması ve şaşılığı için başvurdum. Ameliyat oldu. Sürecimiz güzel geçti. Başarılı bir doktor. Kızım'ın gözleri artık kaymıyor. Tedavi öncesinde ve sonrasında her türlü açıklamalarını yapıyor. Bizi çok aydınlattı. İletişimi çok kuvvetli. Biz kendisinden memnunuz.

• H

Ben yıllardır kendisinin hastasıyım çok memnunum. Gözlerime mercek takıldı, ameliyat oldum. Şu an gözlerimin sağlık durumu iyi. Mutlu bir şekilde yanından ayrıldım. Tedavi öncesinde ve sonrasında her türlü açıklamaları yapıyor. Çok ilgili. Ameliyat sonrası aradı. Tüm hastalarına karşı iyi bir doktor. Ağrım olduğunda bile gece 11'de aradım, hemen cevap verdi.

•  •

Astigmatım vardı. Lazer ameliyat oldum. Şuan çok iyiyim artık iyi bir şekilde görebiliyorum. Okan Bey ilgili ve başarılı bir doktor. İyi ki kendisini tanımışım. Hastaları ile iletişimi kuvvetli. Konuşması ve karakteri on numara.

•  •

Gözümde problem vardı. Mercek ameliyatına girdim. Çok başarılı bir operasyon geçirdim. Böyle doktorlardan Allah razı olsun. Çok mütevazı, beyefendi, işinde başarılı bir doktor. Çok ilgili birisi. Bir sıkıntı yaşarsanız hemen gelin dedi. Ben çok memnunum.

•  •

Okan bey ile geçen hafta Salı günü tanıştım konuştuk göz lazeri olmak istediğimi söyledim ve gereken herseyı doktor bey yapıp cuma günü yapabiliriz dedi Adana gıtmek gerekiyormuş kabul ettim günü birlik Hatay’dan Adana ya gittim lazer oldum çok başarılı geçti ikinci günü muayene ye gıttım benı çok güzel karşıladı ve güler yüzlü olması çok memnun. Ettı bugün 4 günüm herseyı daha ıyı görüyorum iyi ki sizi tercih etmişim

• H

Yıllardır numaralı lens kullanıyordum. Görme durumum zayıflamıştı. Ameliyat oldum. Mercek takıldı. Şu an çok daha iyi görüyorum. Kontrollerim devam ediyor. Süreç genel anlamda sorunsuz geçti. Okan Bey çok sıcakkanlı ve ilgili bir uzman. Hastasına çok yardımcı oluyor. Çok memnunum.