Medicana Bursa Hastanesi

Odunluk Mahallesi, İzmir Yolu Cd No:41, Nilüfer 16150

• B

Oktay bey’e yakınlarımın tavsiyesi üzerine gittim , daha önce birçok doktora gitmeme rağmen pek çoğu burnumu ameliyat etmek bile istemedi, yaşadığım ilk ameliyat olacağı için çok korkuyordum ama o kadar mükemmel bir süreçti ki bu kadarını tahmin bile edemezdim , ameliyattan uyandığım andan itibaren hiç ağrım sızım olmadı , diş çekimi kadar basit ve konforlu bir süreçti benim için , hayallerimin ötesinde bir buruna sahip oldum, çok ilgili bir doktor ve ameliyat sonrasında ki süreçte de aynı hassasiyetle ilgilendi , ameliyat sürecimde benimle olan yakınlarım sonrasında ağrısız , kanamasız , morluksuz yüzümü görünce gözlerine inanamadı. kısacası hem harika bir burna kavuştum hemde nefes alma problemim ortadan kalktı , keşke daha önceden gitseymişim şimdi burnumu gören herkes bana Doktorumu soruyor . Çok memnun kaldım

• Medicana Bursa Hastanesi Diğer  •

• Y

Geçen sene kendisine Burun Ameliyatı oldum.Çok korkarak girdiğim ameliyattan o kadar rahat çıktım ki Oktay Bey'in sayesinde.Ve sonunda istediğim küçücük buruna kavuştum.Buda Oktay Bey'in sayesinde.Muayene süreci olsun ameliyat kontrolü olsun o kadar ilgili herşeyi o kadar güzel anlatıyor ki.Hiç düşünmeden gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.

• başka bir yer Diğer  •

Profili düzenle veya yönet