Söğütözü Mah. 2176. Sk. No: 3, Çankaya
Medicana International Ankara
Söğütözü Mah. 2176. Sk. No: 3, Çankaya 06510
O
oğ...
Check-up ve genel sağlık kontrolü amacıyla başvurdum. Ancak süreç beklentimin çok altında geçti. Uzman, şikâyetlerimi ya da beklentilerimi detaylı şekilde sormadı. Boy-kilo oranım değerlendirilmeden doğrudan "kilo vermen gerekiyor" gibi genel ve kişiselleştirilmemiş bir yorumda bulundu. Sorular sormadıkça bilgi alamadım. Daha dikkatli, açıklayıcı ve danışanı sürece dahil eden bir yaklaşım beklerdim. Bu deneyim nedeniyle memnun kalmadım ve tavsiye etmiyorum.
• Medicana International Ankara • Randevu •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Oktay hocam ile medicana hastanesi sayesinde tanıştım. Göstermiş olduğu nezaketi, ilgiyi, anlayışı çevreme anlata anlata bitiremiyorum. O kadar samimi ve içten bir insan kendisi. Normalde doktorlardan çok çekinirim fakat kendisi bunu hiç hissettirmedi. Baş dönmesi, güçsüzlük ve mide ağrısı gibi bir kaç problemlerim daha vardı. Şu an hocamın uyguladığı ilaç tedavisi ile düzene girmeye başladım. Sayın hocamın meslek hayatındaki başarıları hep daim olsun inşallah...
• başka bir yer • Diğer •
Oktay Demir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Oktay Demir, İç Hastalıkları. Size Oktay Demir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Oktay Demir adresi nerede?Oktay Demir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Söğütözü Mah. 2176. Sk. No: 3 Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Oktay Demir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Oktay Demir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Oktay Demir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Oktay Demir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Oktay Demir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Oktay Demir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Oktay Demir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Oktay Demir hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Oktay Demir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Çankaya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
- Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları