Emrah Mahallesi General Tevfik Sağlam Caddesi, Keçiören 06010
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
Y
yu...n
BENDE 6 SENEDİR ÖMER BEYİN HASTASIYIM ACİL AMELİYAT OLMAM GEREKİRKEN ÖMER BEYİN TAVSİYELERİ VE TADAVİSİ SONUCU ALLAH IN İZNİYLE HEM AMELİYAT OLMADIM HEMDE TEDAVİ SONUCU TATAMEN İYİLEŞTİM:D
se...l
Yaklaşık 5 yıldır Ömer beyin takibi altında olan bir hastayım.Ömer bey hastasını endişelendirmeyen çok deneyimli bir doktor. Ömer beyin takibi sayesinde cerrahi müdahaleye başvurmadan , hastalığımın seyrini takip ediyorum ve tavsiyeleri ile gayet rahatım. Endokrin uzmanı arayan hastalara tavsiye ederim.
Ömer Azal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ömer Azal, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları.
Ömer Azal adresi nerede?Ömer Azal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Emrah Mahallesi General Tevfik Sağlam Caddesi Keçiören
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ömer Azal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ömer Azal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ömer Azal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ömer Azal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ömer Azal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ömer Azal hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ömer Azal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Keçiören civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar