Ömer Ceylan Muayenehanesi

Burdur, Burdur

• N

Diş hekimi Sn. Ömer Ceylan, alanında gerçekten çok başarılı ve güven veren bir hekim. Tedavi süreci boyunca her aşamada detaylı bilgilendirme yaparak hem profesyonelliğini hem de hastasına verdiği değeri gösteriyor. Güler yüzlü yaklaşımı ve eli hafif olması sayesinde diş tedavim çok rahat geçti. Kesinlikle tavsiye ederim!" Şunu da belirtmek isterim kendimi özel muayenehane de gibi hissettim.

• Ömer Ceylan Muayenehanesi Diğer  •

• H

Gerçekten çok hızlı ve işinde çok iyi. Daha önce başka doktora kanal tedavisi yaptırdım ama 3 ay agrımıştı yeri.şuan önlem amaçlı 1 hafta dikkat ettim biraz kaygılı biri olduğum için.şimdi 2.hafta ve çok rahat yemek yemeye başladım.Ömer beye tesadüf randevu almadım açıkcası ,baya araştırıp aldım ve çok memnun kaldım. Kanal tedavimi çok hızlı yaptı kendisi, ayrıca küçük bir anksiyete krizi yaşadım hemen işlemi durdurup dinlendirdi. Allah böyle doktorlarımızın sayısını arttırsın. İşi gücü rast gitsin çok memnun kaldım.

• Ömer Ceylan Muayenehanesi Diğer  •

Muayene için gittiğim doktor kanal tedavisi gerektiğini söyleyince tesadüfen Ömer Beye randevu aldım. Randevu sırası beklerken de bir hastasına nasıl biri olduğunu sorduğumda çok iyi olduğunu uzun süredir gelip sorun yaşamadığını belirtti. Tedavim sırasında ve sonrasında ben de kötü bir deneyim yaşamadım. Hatta biraz endişeli biri olduğum için tedavi sonrasında "ağrının ne kadar sürede geçmemesi anormal olur" diye sorduğumda "2-3 gün içinde geçer Allahın izniyle" dedi. İlk başta endişelensem de gerçekten işine güvendiği için böyle emin konuştuğunu sonradan anladım ve dediği gibi ağrı da 2-3 gün içinde geçti. Tekrar gelmem gerektiğini söyleyince kendisine randevu bulamadığım için başka 2 hekime daha randevu aldım ama hiçbiri Ömer Bey kadar ilgili değildi. Bugün tekrar şehir dışından geldim ve yaptığı tedavilerin sadece iş değil aynı zamanda çok büyük bir iyilik olduğunu gördüm. Kendisine ve ekibine çok minnet duyuyorum. Umarım hep iyi insanlarla karşılaşırsınız.

• başka bir yer Diğer  •

Profili düzenle veya yönet