Dental Anestezi
X-Ray
Konaklar Mah. Akçam Sokak. No:5 D:8 4.LEVENT/BEŞİKTAŞ, Beşiktaş, İstanbul 34330
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Doç. Dr. Ömer Faruk Baykal adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Ömer Faruk Baykal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ömer Faruk Baykal, Protetik Diş Tedavisi. Size Ömer Faruk Baykal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Beyazlatma, Diş Çekimi, Diş Bakımı, Dental Anestezi, Diş Dolgusu, X-Ray, Gece Plağı Tedavisi.
Ömer Faruk Baykal adresi nerede?Ömer Faruk Baykal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konaklar Mah. Akçam Sokak. No:5 D:8 4.LEVENT/BEŞİKTAŞ İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ömer Faruk Baykal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ömer Faruk Baykal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ömer Faruk Baykal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ömer Faruk Baykal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ömer Faruk Baykal hangi dilleri konuşuyor?Ömer Faruk Baykal ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ömer Faruk Baykal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ömer Faruk Baykal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ömer Faruk Baykal ile iletişime geçmenizi öneririz.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları