Alaeddin Keykubad Kampüsü 42075, Selçuklu
Alaeddin Keykubad Kampüsü 42075, Selçuklu
Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
e....u
Bizim seruvenimiz karamanda başlayıp Konya'da bitti Annemin şah damarı ndaki plak sol tarafında güçsüzlüğe neden oldu .Evvel Allah'ın izniyle Ömer hocamızın sayesinde annemin ameliyati çok başarılı geçti artık kolunu rahat hareket ettirebiliyor .Karaman dan Konya'ya giden hastalari Ömer hocamiza yönlendiriyoruz.rabbim sizden razı olsun
• Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi • Randevu •
sü...
beyin damarında tıkanıklık için gittiğimiz hastanede hızlı bir şekilde reaksiyon alıp ameliyatımızı yaptı çok güzel geçen ameliyat sonrası bizimle çok güzel ilgilendi.Annemin bütün ameliyatıyla bizzat ilgilendi.biz çok memnun kaldık ve tedavisi cevapları çok anlaşılırdı iyi günlerde görüşürüz hocam elinize sağlık
Kalp damar cerrahisi ile ilgili bütün sorunlarınız gözünüzü kapalı emanet edebilirsiniz.• Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi • Randevu •
me...z
27 Ekim günü önce Allah'tan sonra Dr. Ömer Faruk sayesinde başarılı ağır bir kalp ameliyatı geçirdim Dr. Ömer Faruk birden Allah bin kere razı olsun emeğini yağlı çıkarsın bir kez daha hocam.
• Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi • Diğer •
g....
10 Haziran 2025 tarihinde babam anjiyo da şah damarının açılmaması sebebi ile ameliyat oldu . Hocamız bizim ile çok güzel ilgilendi. Başarılarının devamını dilerim .
• Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi • Randevu •
ez...s
Lipödem için gittiğim muayenede damarlarımda problem olduğunu öğrendim ve Varis ameliyatımı Ömer bey yaptı. Ameliyat sonrası ağrı kesici bile içmedim eli çok hafif diye tabir ettiğimiz bir doktor. İletişimi,güler yüzü ve detaylı açıklamalarıyla hastayı rahatlatıyor. Kalp damar probleminiz varsa sorularınıza cevap alabileceğiniz ilgili güler yüzlü bir doktor.
• Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi • Diğer •
ay...u
Dr. Ömer Faruk Çiçek beye bacaklarımdaki gizli varis şikayetiyle gittim. Kendisi çok nazik ve tam bir beyefendi.
Nezaketli ve çok da donanımlı bir doktor.
Yaklaşımıyla, konuyu anlatımıyla ve ilgilenmesiyle son derece mükemmel bir doktor.
Allah kendisinden razı olsun
Allah yolunu açık etsin
Başarılarının devamını diliyorum• Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi • Randevu •
R
re...t
Tek kelimeyle harika bir hekim. Kalp damar cerrahisinde Türkiyede 1 numaralı ekip diyebilirim. Çok teşekkürler...
Ömer Faruk Çiçek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ömer Faruk Çiçek, Kalp Ve Damar Cerrahisi. Size Ömer Faruk Çiçek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Ömer Faruk Çiçek adresi nerede?Ömer Faruk Çiçek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alaeddin Keykubad Kampüsü 42075 Selçuklu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ömer Faruk Çiçek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ömer Faruk Çiçek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ömer Faruk Çiçek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ömer Faruk Çiçek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ömer Faruk Çiçek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ömer Faruk Çiçek hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Ömer Faruk Çiçek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Selçuklu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
- Selçuklu bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları