Kl. Psk. Ömer Halıcı

Psikoloji · Daha fazla

Çorum 1 adres

 Klinik Psikolog Ömer Halıcı, lisans eğitimini Atılım Üniversitesi Psikoloji (İngilizce) bölümünde, yüksek lisans eğitimini İstanbul Esenyurt Üniversitesi Klinik Psikoloji programında tamamlamıştır. Terapi çalışmalarında, bilimsel temelli yaklaşımlar esas alınmakta; ağırlıklı olarak Bilişsel Davranışçı Terapi yaklaşımı kullanılmakta ve gerekli durumlarda Şema Terapi perspektifinden yararlanılmaktadır. Tüm görüşmeler, mesleki etik ilkeler, gizlilik ve danışan–terapist iş birliği çerçevesinde yürütülür. Terapi çalışmalarını çocuklar, ergenler ve yetişkinlerle sürdürmektedir.

     Bu merkez, Sağlık Bakanlığı mevzuatına uygun olarak faaliyet gösteren Özel Sağlık Meslek Hizmet Birimi statüsündedir.

Yetişkin
Çocuk

Klinik Psikolog Ömer Halıcı

Yeniyol Mahallesi Gazi Caddesi No:17/17 Mahmut Akaydın İş Merkezi, Çorum Merkez, Çorum 19200

• C

Seansların herbiri çok derin ve değerliydi benim için herbirinin içinde işlevsel kazanımlar ve çözume yaklaştıran adımlar vardı. Ömer Bey alanında son derece donanımlı ve profesyonel bir psikolog. Özeni ve sabrı için kendisine teşekkür ederim. Terapiye ihtiyaç duyanlara mutlaka tavsiye ediyorum.

• Klinik Psikolog Ömer Halıcı Diğer  •