Ben Klinik Psikolog Ömer Halıcı. Lisans eğitimimi Atılım Üniversitesi Psikoloji (İngilizce) bölümünde, yüksek lisansımı ise İstanbul Esenyurt Üniversitesi Klinik Psikoloji programında tamamladım. Terapi sürecinde bilimsel temelli yaklaşımları temel alıyorum. Özellikle Bilişsel Davranışçı Terapi (CBT) yöntemini kullanıyorum ve gerektiğinde Şema Terapi perspektifinden destek alıyorum. Tüm görüşmelerimiz, mesleki etik kurallar, gizlilik ve karşılıklı güven ortamında gerçekleşir. Çocuklar, ergenler ve yetişkinlerle çalışıyorum.
Çalıştığım merkez, Sağlık Bakanlığı mevzuatına uygun olarak faaliyet gösteren Özel Sağlık Meslek Hizmet Birimi statüsündedir. Amacım, size destek olmak ve birlikte sağlıklı adımlar atabilmektir.
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Kabul edilen sigortalar
Diğer (İade)
Görüşler
d...
Ömer Hocam’la panik ataklarım için terapi aldım. Sorunum çözüldü, gayet güzel ilgilendi. Tavsiye ediyorum.
d...
Ömer Bey’e çocuğumdaki ders çalışmama ve öfke sorunu için gittim. Sorun çözüldü, memnunum. Tavsiye ederim.
C
c....g
Seansların herbiri çok derin ve değerliydi benim için herbirinin içinde işlevsel kazanımlar ve çözume yaklaştıran adımlar vardı. Ömer Bey alanında son derece donanımlı ve profesyonel bir psikolog. Özeni ve sabrı için kendisine teşekkür ederim. Terapiye ihtiyaç duyanlara mutlaka tavsiye ediyorum.
• Klinik Psikolog Ömer Halıcı • Diğer •
Ömer Halıcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ömer Halıcı, Psikoloji. Size Ömer Halıcı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çift Terapisi, Oyun Terapisi, Ergen Terapisi, Aile Terapisi, Psikoterapi, Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Otizm Değerlendirme Ölçeği, Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri, ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi.
Ömer Halıcı adresi nerede?Ömer Halıcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeniyol Mahallesi Gazi Caddesi No:17/17 Mahmut Akaydın İş Merkezi Çorum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ömer Halıcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ömer Halıcı uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ömer Halıcı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ömer Halıcı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ömer Halıcı hangi dilleri konuşuyor?Ömer Halıcı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ömer Halıcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ömer Halıcı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ömer Halıcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Ömer Halıcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ömer Halıcı hangi sigortaları kabul ediyor?Ömer Halıcı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.