Op. Dr. Ömer Lütfü Ertürk

Düzce 1 adres

Özel Düzce Çağsu Hastanesi

Cumhuriyet Mahallesi D-100 Karayolu/DÜZCE, Düzce 81600

• F

Ayağımın tabanında 60 dan fazla siğil vardı Düzce Bolu Sakarya gitmediğim yer kalmadı bütün doktorlar cildiyesi genel cerrahı ortopedi doktorları hepsi yapamayız siğil çok sayıda onları yakarken sinire denk gelirse yürüyemezsin sakat kalırsın dediler herkes risk alamayız dedi uygulamadığım ilaç tedavi kalmadı ama Dr Ömer bey ben yaparım sen dayanırım dersen ben bunu yaparım dedi ona güvendim iyi ki güvendim çok başarılı bir şekilde ameliyatımı yaptı şuan çok iyiyim artık canım acımıyor ayağımda hiç bir şey kalmadı hatta iz bile kalmadı pürüzsüz bir şekilde şuan da doktoruma güvenin çok başarılı çok yardımcı oluyor iletişimi çok güzel ameliyat sonrası ilgili de süperdi iyi ki varsınız hocam

• başka bir yer Diğer  •

• D

s.aleyküm hocam bende 4 5 senedirkarın ağrısı daha önce endeskopiye girdik mikrop vardediler ultroson çektirdim bir şey yok dediler ama hala kötü şekilde ağrılar var

•  •

Ben Düzceden Mustafa pehlivan tecrübeli genel cerrahi doktoru olan ömer ertürk bey değişik zamanlarda babama iki kardeşime ve eşime rahatsızlıklarından ötürü cerrahi operasyonlarda bulundu cerrahi operasyonları sonucunda hastalıklarından tamamen kurtuldular yan etkilerine maruz kalmadılar işini iyi yapan hastalarına sevgiyle yaklaşan örnek biridir kendisine sonsuz teşekkürler ederim saygılarımla

•  •