Son 30 gün içerisinde 92 profil görüntülenmesi var

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 12 yaşındaki çocuklar
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Psikoloji Randevusu +7 daha fazla

Hakkımda

Ömer Suna lisans eğitimini Mevlana Üniversitesi ‘Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik’ alanında tamamlamıştır. Yüksek Lisans eğitimini Esenyurt Ünivers...

Daha fazla

Okullar / Eğitimler

• Mevlana Üniversitesi ‘Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik’
  • Esenyurt Üniversitesi ‘ Klinik Psikoloji
  • Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi - Hakan Türkçapar ( BDPT)

Konum: Uzm. Kl. Psk. Ömer Suna Danışmanlık Merkezi Psikoloji Randevusu

Mükemmel bir insan, zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız . Benimle çok iyi ilgilendi, anksiyete için izlediği yol çok başarılı.

Konum: Uzm. Kl. Psk. Ömer Suna Danışmanlık Merkezi Psikoterapi

Ömer beye yaşadığım kaygı sorunları üzerine başvurdum .Süreçte oldukça içten ve yoğun bilgi birikimi ile danışanını sahipleniyor ve üzerinde çalışılması gereken konuları tespit edip yol gösteriyor .gösterdiği ve uyguladığı yöntemler sayesinde beni oldukça rahatlattı. kendisine teşekkür ederim.gitmek isteyenlere gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.

Konum: Uzm. Kl. Psk. Ömer Suna Danışmanlık Merkezi Bilişsel Davranışçı Terapi

Ömer bey iyi bir dinleyici, dinlenilmeye ve konuşmaya çok ihtiyacım olduğu bi dönemde geldim kendisine, beni dinlemesi anlaması benim içimde hissettiklerime tercüman olması benim için çok değerliydi. Gelmeyi düşünenler için iyi bir yol gösterici.

Konum: Uzm. Kl. Psk. Ömer Suna Danışmanlık Merkezi Psikoloji Randevusu

Yaklaşık 3 aydır kendisinden tedavi alıyorum gayet başarılı ve olumlu sonuçlar alıyorum.

Konum: Uzm. Kl. Psk. Ömer Suna Danışmanlık Merkezi Psikoterapi

Ömer hocama yaşadığım geride kalmış ama hala bana etki eden olayların içindeki beni anlamak için gittim. Kendisi ilk görüşmede izleyeceğimiz yolun haritasını çizerken biraz kaygılı olsam da simdi (6 görüşmenin sonunda) anlıyorum ki çizdiği yol benim kendimi tanımamı sağlayacak bir yol imiş . Kendi hayat şarkınızın sözlerini keşfederken size eşlik edecek ve güvende hissetmenizi sağlayan bir rehber kendisi.

Konum: Uzm. Kl. Psk. Ömer Suna Danışmanlık Merkezi Aile Terapisi

Ömer hocamızı yine buradan araştırarak bulmuştum çift terapisinde 4. Seansımız gerçekten ilerleme kat ettik gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Sizi dinlemekten kaçmıyorum ve çözüm odaklı.

Ş
Konum: Uzm. Kl. Psk. Ömer Suna Danışmanlık Merkezi Psikoloji Randevusu

Anlayisli ve nazik bir sekilde dinliyor ve gayet guzel aciklamalar yapiyor sunuda soyle yapsa iyi olur dedigim bisey suan yok tesekkur ediyorm

Konum: Uzm. Kl. Psk. Ömer Suna Danışmanlık Merkezi Psikoterapi

Ömer hocam; bu hayatta tanışma fırsatı bulabildiğime "iyi ki" dediğim kişilerden biri ve bunu çok kısa sürede başardı desem yeridir. Kendisiyle yolumuz hayatımda bir şeylerin üst üste ters gittiği zamana denk geldi ve ben her ne kadar bir tabiri caizse umutsuzca kapısını çaldımsa da bir anda kaybolan kendimi bulmama ve işlerin yoluna gireceğine dair umutların yeniden yeşermesine sebep olan kendisine çok kısa sürede (daha yolun başlangıcında olmamıza rağmen) güven ve inanç duyduğum -ki benim gibi sabırsız biri için oldukça zor olan bir durum olmasına rağmen- işine ve danışanına oldukça saygı ve özen duyan kıymetli hocama sonsuz teşekkür ederim. İyi ki varsınız hocam.

Konum: Uzm. Kl. Psk. Ömer Suna Danışmanlık Merkezi Aile Terapisi

Hayatımın mahvolduğu, kendimi oldukça çaresiz hissettiğim bir noktadaydım. Eşimle çok ciddi bir tartışma içindeyken Doktor takvimindeki yorumlar üzerine Ömer Bey'e mesaj attım. Şans eseri bir danışanı randevusunu ertelemişti, boşluk vardı. Bir saat sonra boşanma evresinde olduğumuz evliliğimiz, eşim ve ben; Ömer Bey'in karşısındaydık. Çift terapisi olarak sürece başladık. Anlaşıldığımı hissediyorum ve bu o kadar değerli ki. Ömer Bey; anlıyor, dinliyor, yorum yaparak yada sorular sorarak aslında dilimde değil kalbimde olanı en güzel şekilde ortaya koyuyor. İlk başta ön yargılı olan eşim bile şu an seve seve terapilere katılıyor. Her ne kadar çift terapisi sürecinde destek alıyor olsak da Ömer Bey kendi bireysel sürecimizi de yakından takip ediyor.
Bence herkes; kendi ruhuna, duygularına, benliğine bir şans vermeli diyor ve kendime ve evliliğime verdiğim bu şansta yanımda olduğu için Ömer Bey'e teşekkür ediyorum. İyi ki tanıdık sizi..

Konum: Uzm. Kl. Psk. Ömer Suna Danışmanlık Merkezi Normal Randevu

Tam iki ay önce hayatımı anlamsız kendimi çıkmazda hissederken Ömer Bey’i doktor takvimden keşfettim. Her gittiğimde saygı ve sevgisini asla eksik etmeyen kendinizin farkına varmanızı daha sonra çevrenizi fark etmenize yardımcı olan bir danışman. Şuan çok daha iyiyim, birçok şeye farkındalığın gelişti ve iyi ki Ömer Bey i tercih etmişim

Hakkımda

Daha fazla

Okullar / Eğitimler

• Mevlana Üniversitesi ‘Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik’
  • Esenyurt Üniversitesi ‘ Klinik Psikoloji
  • Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi - Hakan Türkçapar ( BDPT)

İlgili aramalar