Medical Park Antalya Hastanesi

Fener Mahallesi Tekelioğlu Caddesi No:7, Antalya 07160

• H

Ömer Hoca ile yollarımız iyi ki kesişti. İlk gebeliğimi onunla takip ediyorum kendisi son derece yalın bir dille bebeğimin her ayrıntısını detayla açıklayarak kalbimi ferahlatıyor. Antalya için bir şans iyi ki var Ömer hoca gibi iyi doktorlarımız

• Medical Park Antalya Hastanesi Diğer  •

1. Gebeligim sonlanacagı zaman tesadüfen Ömer hocaya denk geldim ve o günkü açıklamaları benim üzüntümün yerini mantığa bırakmasına sebep oldu . Şuan 2. Gebeliğimi yaşıyorum ve ilk andan itibaren Ömer hocanın kontrolünde ilerliyorum. O kadar anlayışlı ve o kadar tane tane açıklıyor ki herseyi aklımda hiç soru işareti kalmıyor. Iyiki Ömer hoca gibi bir doktorum var .

• Medical Park Antalya Hastanesi Diğer  •

Hocamıza sağlık sektöründe gorev yapan bir arkadas tavsiyesiyle gittim. Muayene sonrasi önerisi üzerine hemen planlanan myomektomi ameliyatimi gecen hafta yapan hocamizin elleri dert görmesin. İnşallah hayat kalitemi artiracak olan bu operasyon sonrasinda da ayni şekilde ilgisi devam etti. Buarada bir doktorda aradığım en önemli özellik mütevazi bir insan olmasiyken, canim hocam bu konuda koca yürekli, mütevazilikte kral bir insan. Açıklayıcı tarziyla aklınızda hicbir soru bırakmıyor ve yaptığı islemle ilgili her detayi size anlatiyor. Hocamiz Antalya için bir şans!

Profili düzenle veya yönet