Prof. Dr. Ömer Vedat Ünalp

Genel Cerrahi · Daha fazla

Konak 1 adres

Prof. Dr. Ömer Vedat Ünalp, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı uzmanlığını tamamlayan Prof. Dr. Ömer Vedat Ünalp, Medicana İzmir Hastanesinde hastalarına hizmet vermektedir.

Yenişehir Mahallesi İşçiler Caddesi No:126, Konak 35170

• Sigortası olan hastalar

Genel Cerrahi Randevusu

• I

i....g

allah iyi ki yolumuzu ömer hocaya çıkarmış, kardeşimin karaciğer trombozunu ilk görüşmede söyledi, oysa altıncı filan doktordu neredeyse gören izmir e gelmeden evvel, vakit kaybetmeden başladığı tedavi sonucunda kardeşim çok iyi, çok çok çok teşekkür ederiz.

• İzmir HPB Klinik Diğer  •

• G

go...k

Babamin ilk önce karaciğer tümörü ameliyatı 3yil sonrada karaciğer metastas tiimor ameliyatini çok başarılı şekilde gerçekleştirdi herseyden önce samimiyetiyle bizim guvenimizi sağladı iyiki var ömer hocamız

• İzmir HPB Klinik Karaciğer Cerrahisi  •

• Z

z....

Annemin safra kanallarında bir tümörü vardı biz bununla ilgili başvurduk Ömer Bey'e. Gayet de memnun kaldık görüştüğümüz süreçlerde kendisinden. Aralık'ta bununla ilgili Ömer Bey başarılı bir ameliyat gerçekleştirdi. Gerek operasyon öncesinde gerekse sonrasında gayet memnun kaldığımız yaklaşımlarla bize destek olmayı da ihmal etmedi. Bilgi verme konularında da gayet iyiydi. Hatta kendi uzmanlık alanının dışında moral motivasyon konusunda da gayet iyi destek oldu bize. Sayesinde iyi bir süreç geçirdiğimiz için kendisine buradan da ayrıca teşekkür ediyorum.

•  •