- Anevrizmalar
Ataköy 2-5-6. Mahallesi Rauf Orbay Caddesi No:2/1Z, Bakırköy
Medicana Ataköy
Ataköy 2-5-6. Mahallesi Rauf Orbay Caddesi No:2/1Z, Bakırköy
Medicana Ataköy
2019 yılında acik hipofiz ameliyatı oldum ameliyat surecim çok iyi geçti bugune kadar hiç bir sıkıntım ve sorunum olmadı kendisi ve ekibine çok teşekkür ediyorum SABRİ MÜNÜKLÜ
• İstanbul Bakırköy Prof.Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı Ve Sinir Hastalıkları Eğitim Ve Araş. Hastanesi • Diğer •
Hasta
2019 yılında Hipofiz Adenomi ameliyatımı Ömür Bey ve ekibi gerçekleştirdi. Çok teşekkür ediyorum. Halen Başakşehir Çam ve Sakura takibim devam yapılıyor.
U
u.....
kafa tabanı tümör tanısı ile gitmiştim ameliyatımı oldum sağolsunlar Ömür Bey ve Ekibi işinde çok iyiler minnettarım...
• başka bir yer • Diğer •
ga...e
Allah kendisinden bin kat razı olsun annem beyin tümörü ameliyatına girecekken son anda beynindekinin tümör değil pıhtı olduğunu anlayıp bize mucizeler veren doktordur. Pıhtıda kötü evet ama umarım buradan da iyi sonuçlar alacağız en azından çok büyük bir ameliyattan kurtulduk Çok teşekkür ederim kendisine
• başka bir yer • Diğer •
ce....
Ömür bey ve ekibine öncelikle çok teşekkür ediyorum. İki ay önce hipofiz ameliyatı oldum ve en acısız bir şekilde burundan kapalı ameliyat ettiler. Ömür bey ve ekibi gerek ameliyat öncesi gerekse de ameliyat sonrası ilgi ve alakaları beni hastalığım konusunda baya motive ettiler. Tekrardan çok teşekkür ediyorum.
• İstanbul Bakırköy Prof.Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı Ve Sinir Hastalıkları Eğitim Ve Araş. Hastanesi • Hipofiz •
Çok iyi ve ilgili bir doktor. Cushing tanısıyla kendisine gittim ve hipofiz adenomu ameliyatı oldum. Gerek ameliyat öncesi gerek ameliyat sonrası ilgisini ve alakasını asla eksik etmedi. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
• İstanbul Bakırköy Prof.Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı Ve Sinir Hastalıkları Eğitim Ve Araş. Hastanesi • Cushing sendromu •
ha...a
Tavsiye ediyorum İlgili ve iyi bir doktordur.
Ömür Günaldı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ömür Günaldı, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size Ömür Günaldı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu.
Ömür Günaldı adresi nerede?Ömür Günaldı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ataköy 2-5-6. Mahallesi Rauf Orbay Caddesi No:2/1Z Bakırköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ömür Günaldı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ömür Günaldı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ömür Günaldı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ömür Günaldı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ömür Günaldı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ömür Günaldı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ömür Günaldı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ömür Günaldı hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Ömür Günaldı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ömür Günaldı hangi sigortaları kabul ediyor?Ömür Günaldı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Bakırköy bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
- Bakırköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları