Diğer kurumları göster

• CPP Group Sigorta
  • Care & Create
  • Chubb European Group
  • Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat
  • Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
  • Corpus Sigorta
  • Fiba Emeklilik
  • Fiba Sigorta
  • Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı
  • Garanti BBVA Sigorta
  • Garanti Bankası Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı (Emekli)
  • Garanti Emeklilik Ve Hayat
  • Marm Assistance
  • Medilab Assist
  • Medisa Sigorta
  • Merkez Bankası Mensupları
  • Merkezi Kayıt Kuruluşu A. Ş.
  • Metlife Emeklilik Ve Hayat
  • Sivas Ticaret Borsası
  • Sivas Ticaret Ve Sanayi Odası
  • Sompo Sigorta
  • Sınai to Sanayi
  • T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
  • T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
  • TEB Sigorta
  • Tarsim Sigorta
  • Tarım Kredi Sosyal Yardım Vakfı
  • Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF)
  • Terme Ticaret Borsası
  • Terme Ticaret Ve Sanayi Odası
  • Toç Bir-Sen
  • Türk Exim Bankası
  • Türk Nippon Sigorta
  • Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı
  • Türkiye Barolar Birliği Sosyal Yardım Ve Dayanışma Fonu
  • Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
  • Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
  • Türkiye Katılım Hayat Sigortası
  • Türkiye Sanayi ve Kalkınma Bankası
  • Türkiye Sigorta
  • Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
  • Türkiye İş Bankası Sigorta
  • Ulaştırma Memur-Sen
  • Unico Sigorta
  • Vakıfbank Mensupları
  • Vakıfbank Sigorta
  • Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.
  • Yapı Kredi Sigorta
  • İstanbul Ticaret Odası
  • Şeker Sigorta
  • Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı
  • Tüm sigortaları göster

İlgisi ve canayakınlığından oldukça memnunum, gerekli bilgilendirmeyi yapıp detay vermesi benim için çok önemli

• Prof. Dr. Feyza Dilber Endoskopi  •

Orhan bey’de ilk olarak 2021 yılında muayene ve kolonoskopi oldum. Ve bugün tekrar unutmadığım ismini internette araştırma yapıp hangi hastanede çalıştığını da öğrenerek yeni randevu aldım . Tüm samimiyetimle söylüyorum; kendisi sanki ailenizden bir yakınınız gibi, gösterdiği ilgi ve özveri ile, sadece uyguladığı tedaviyle değil, durumunuzu ziyadesiyle önemsediğini hissettirip hastalığınızın tüm detayıyla ilgilenerek, sizlere kıymet vererek hakettiğiniz zamanı gereği kadar ayırararak, detaylı muayenenizi gerçekleştiriyor. Mesleki ahlakı ve hasta yaklaşımı konusunda hissettirdiklerinden ötürü, dileğim o ki her daim huzuru eksik olmasın inşallah…

• Prof. Dr. Orhan Kürşat Poyrazoğlu Randevu  •

Şişkinlik sorunu için Feyza hanıma gittim . Şikayetlerimi çok dikkat bir şekilde dinledi . Verdiği diyet programı be ilaçlar 1 ay gibi bir sürede etkisiniz gösterdi . Şu anda şiakyetlerim kalmadı . Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum .

• Prof. Dr. Feyza Dilber Randevu  •

V

Kendisi ile esansiyel tremor tedavisi için görüştük ve beyin pili uygulaması yapıldı tüm süreç boyunca birebir iletişim kurduk çok güler yüzlü sıcak kanlı harika birisi kendisi ile tanıştığıma çok memnunum doktorum olduğu için çok şanslıyım 1 yıl oldu ameliyat olalı hala iletişim kurabiliyorum ve sorularıma cevap veriyor beni sağlığıma kavuşturdu

• Prof. Dr. Erdinç Özek Derin Beyin Stimülasyonu  •

Feyza hoca çok iyi anında tanı ve müdahalesi ile beni çok çabuk iyileştirdi endoskopi işlemi ağrı ve sızı olmadan çabucak halletti

• Prof. Dr. Feyza Dilber Gastrostomi  •

Gastroenteroloji alanında şimdiye kadar karşılaştığım en donanımlı ve güven veren hekim. Yaklaşımı, açıklayıcılığı ve profesyonelliği gerçekten üst düzey. Kendinizi emanet edebileceğiniz nadir doktorlardan.”

Y

Sevgili Feyza hoca ile yollarımız iyi ki kesişti.. Ben yaklaşık 25 senedir ülseratif kolit hastasıyım ve sıcak tavrı, tedavi süreci ile ilgili ayrıntılı açıklamaları benim için çok kıymetli oldu. Sayesinde doğru bir tercih yaptığımı anladım

• Prof. Dr. Feyza Dilber Randevu  •

Feyza Hanım ile yollarımızın kesişmesinden dolayı çok mutluyum. Midemde ki rahatsızlıklar sebebiyle kendisine başvurmuştuk. Muayenin başından tedavi süreci boyunca ve Endoskopi işleminin sonuna kadar gayet güleryüzlü ve çok ilgiliydi. Eli oldukça hafif işlem esnasında ve sonrasında ki süreçte herhangi bir sorun yaşamadım.

C

Endoskopi ve kolonoskopi işlemlerimi gerçekleştiren doktorum son derece sıcak kanlı, güven veren ve her detayı anlaşılır şekilde anlatan bir hekim. Daha önce ablama da aynı özenle işlem yapmıştı; ayrıca annemin kolonoskopisi sırasında lenfoma hastalığını erken evrede tespit ederek tedavi sürecinin başarılı olmasını sağladı. Hem bilgisi hem de insani yaklaşımıyla ailecek büyük bir güven duyuyoruz. Gerçekten mesleğini gönülden yapan, nadir rastlanacak bir doktor

• Prof. Dr. Feyza Dilber Endoskopi  •

Çok iyi bir operasyon geçirdim doktorum gayet ilgili ve baya başarılıydı sağlık durumumda gayet iyi

• Prof. Dr. Feyza Dilber Gastrostomi  •

• Medicana Ataköy, Bakırköy şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?
    Medicana Ataköy, Bakırköy şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Acil Tıp Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Ağız Ve Diş Sağlığı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Çocuk Cerrahı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Dermatolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Fizik Tedavi Uzmanı, Gastroenterolog, Genel Cerrah, Göğüs Cerrahı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Göz Doktoru, Hematolog, İç Hastalıkları Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Kardiyolog, Nörolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Psikiyatrist, Psikolog, Romatolog, Ürolog.
  • Medicana Ataköy, toplam 396 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Randevu, Bademcik Ameliyatı, Burun Estetiği, Endoskopik Sinüs Cerrahisi, Geniz Eti Ameliyatı, Horlama Cerrahisi, Kulak Tüpü Takılması, Rinoplasti, Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi), Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı).
  • Hayır, şu anda Medicana Ataköy DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
  • Medicana Ataköy tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
  • Bazen Medicana Ataköy aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
  • Toplam 54 hasta/danışan, Medicana Ataköy hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
  • Medicana Ataköy adresi Ataköy 2-5-6. Mahallesi Rauf Orbay Caddesi No:2/1Z Bakırköy şeklindedir.