Doç. Dr.
Keçiören 1 adres
Emrah Mahallesi General Tevfik Sağlam Caddesi, Keçiören 06010
C
ce...ç
Onur Hocam ile ben 11 12 yaşında tiroid hastalığımda bir türlü dengelenmeyen değerlerim sonucu tanıştım. Bana önce ayda bir periyotlarla kontrole gelmem gerektiğini söyledi sonra her kontrolde ilaç dozumu boy kilo orantıma ve tsh değerime göre ayarladı. Düzeni yakaladıjtan sonra 6 ayda bir kontrollere çağırdı. Tanıştığım günden beri hayran olduğum çok ilgili çok güler yüzlü hastasını unutmayan hastasının merak ettiği her şeyi harfi harfine anlatan işini çok iyi yapan bir doktor. 18 imi geçtikten sonra bile 2 yıl benim doktorum oldu. Ondan sonra gittiğim her doktorda kendisinin ilgisini aradığım için diğer doktorlardan memnun kalamadım. Umarım hayatı çok güzel yerlere gider çok değerli bir hekim kendisine giden hastaları çok şanslı. Gözünüz kapalı çocuklarınızı götürebilirsiniz
• Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi • Diğer •
m....k
kızımın fazla kiloları nedeniyle onur hocama gittik. Bir psikolog gibi ilgilendi. Kızımda teşhis olarak insülin direnci dedi. Gerekli tedaviye başladı . İlgisi Güler yüzü için kendisine çok teşekkür ederiz. Onur hocam gibi ilgili doktorların çoğalmasını diliyorum.
• Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi • Diğer •
Onur Akın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Onur Akın, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları, Çocuk Endokrinolojisi.
Onur Akın adresi nerede?Onur Akın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Emrah Mahallesi General Tevfik Sağlam Caddesi Keçiören
Adresine gitmek zorunda kalmadan Onur Akın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Onur Akın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Onur Akın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Onur Akın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Onur Akın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Onur Akın hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Onur Akın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Keçiören bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Keçiören bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Keçiören bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Keçiören bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Keçiören bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla