Yenidoğan Mahallesi Şehit Serkan Özaydın Sokak No:1, Odunpazarı 26060
Babamın diz ameliyatını gerçekleştirdi hastası ile gayet ilgili bir hekim. Çok memnun kaldık kendisine çok teşekkür ediyoruz.
• Eskişehir Devlet Hastanesi • Diğer •
Ö
ö.....
Annemin bileği iki yerden kırıldığında acile götürüldü. o gün doktor bey ameliyat etti. platin koydu yatışı yapıldı vizite geldi çıkış oldu. aradan bir süre geçince platin olduğu yerden çıkmış bileği davul gibi acısı tahminlerin ötesinde. aynı doktora gitti durumunu anlatmak için doktor alçısını yenileyip eve gönderdi. başka bir hastaneye gittiğimizde kırık olan yere vidalama yaparak platin koyulduğunu röntgenlerden gördük. hakkımızı helal etmiyorum. kimseye de tavsiye etmiyorum.o yanlış tedavi yüzünden çok canı yandı çok ameliyat oldu.
• Eskişehir Devlet Hastanesi • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
fu...y
sayın oral bey sena çağatayın ailesi olarak gerek ameliyatında gerekse tedavi sırasında gösterdiğiniz ilgi ve alakadan sonsuz teşekkürlerimizi sunarız ayrıca hemşire personelinizede teşekkürlerimizi bir borç biliriz
Oral Erdoğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Oral Erdoğan, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Oral Erdoğan adresi nerede?Oral Erdoğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenidoğan Mahallesi Şehit Serkan Özaydın Sokak No:1 Odunpazarı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Oral Erdoğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Oral Erdoğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Oral Erdoğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Oral Erdoğan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Oral Erdoğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
- Odunpazarı bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Odunpazarı bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Odunpazarı bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Odunpazarı bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Odunpazarı bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları