- Varis ,
- Damar Hastalıkları ,
- Koroner Arter Hastalığı ,
- Periferik Damar Hastalığı ,
- Kalp Hastalıkları ,
Alikahya Fatih Mahallesi Seymen Caddesi No:44 T.E.M. İş Merkezi Kat:1, İzmit, Kocaeli 41310
- Sigortası olan hastalar
Venöz Dupleks Ultrasonografisi
Venöz Yetmezlik Tedavisi
n....a
Lipödem ,varis
sürecine dair aklımızdaki tüm soru işaretleri, Orhan Bey' in detaylı ve anlaşılır anlatımı sayesinde yerini netliğe bıraktı. Hastalığın ne olduğunu, tedavi seçeneklerini ve sonrasındaki yaşam sürecinde dikkat edilmesi gereken her noktayı, sabırla ve en ince ayrıntısına kadar aktardı. Hem mesleki donanımı hem de hastasına yaklaşımıyla güven veren bir hekim. Bu süreci onunla yürütmek büyük bir rahatlık ve iç huzur sağladı.• Doç. Dr. Orhan Fındık - Varis Merkezi • Ameliyatsız Varis Tedavisi •
T
tu...u
Sormayı akıl edemediğim sorulara bile en ince ayrıntısına kadar açıklamalar getirdi, aklımda tek bir soru işareti kalmadı, gayet açıklayıcı, ilgili, rahatlatıcı oldu!!!
• Doç. Dr. Orhan Fındık - Varis Merkezi • Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu •
Ş
şe...n
Bacaklarımdaki şişlik ve ağrıların nedenini yıllarca anlayamamıştım. Sevgili doktorum Doc Dr Orhan Fındık doğru tanıyı koyarak lipödem tedavime başladı ve süreci titizlikle yönetti. Ekibindeki fizyoterapist ve diyetisyen desteğiyle birlikte çok verimli bir süreç geçiriyorum. Hem bilgisi hem ilgisi hem de yönlendirmeleri sayesinde kendimi çok daha iyi hissediyorum. İyi ki kendisine başvurmuşum, emeği için minnettarım.
C
ce...e
Bacaklarımdaki ağrı, şişlik ve morarmalar nedeniyle Orhan Hoca'ya geldim. Lipödem teşhisi koydu ve bu hastalıkla ilgili detaylı bir şekilde beni bilgilendirdi. Sonrasında özel beslenme programına ve ESWT tedavisine başladık. 2.seanstan itibaren ağrılarım geçmeye başladı. Tedavi sonrasında bacaklarımdaki şekil bozukluklarında çok güzel düzelmeler ve incelmeler oldu. Orhan hocam ve ekibi çok güler yüzlü ve ilgiliydiler. Süreç boyunca aklıma takılan tüm sorularıma cevap verdiler. İyi ki Orhan Hocam'a gelmişim
• Doç. Dr. Orhan Fındık - Varis Merkezi • Normal Randevu •
Varis sikayetim icin Orhan Hoca'ya basvurdum. Kendisi her seyi en ince ayrintisina kadar anlatti, hicbir sorumu cevapsiz birakmadi. Ilgili ve aciklayici yaklasimi sayesinde surecimi cok daha bilincli ve rahat bir sekilde gecirdim, herkese tavsiye ediyorum.
• Doç. Dr. Orhan Fındık - Varis Merkezi • Varis Tedavisi •
as...n
Orhan hoca o kadar ilgili ki rahatsızlığımla ilgili herşeyi ince ince anlattı sorularımı yanıtladı, ayrıca ekibi de kendisi de çok güleryüzlü
• Doç. Dr. Orhan Fındık - Varis Merkezi • Skleroterapi Köpük Tedavisi •
R
re...l
Orhan Bey ve ekibi son derece kibar, ilgili ve yardımcılar. Bacaklarımdaki varislerde ciddi düzelmeler oldu. Çok memnunum. Kalan ufak tefek kılcal varisler için de lazer tedavisi yaptılar, hem de kontrol randevu süresini kaçırmama rağmen. Hasta memnuniyetine önem veriyorlar. Tavsiye ederim kesinlikle.
• Doç. Dr. Orhan Fındık - Varis Merkezi • Ameliyatsız Varis Tedavisi •
su...
Bacak ağrısı şikayetleriyle gittim kendisine. Ayrıntılı muayene etti ve tedavi yöntemlerini süreci anlattı ilgisi alakası çok iyiydi.
• Doç. Dr. Orhan Fındık - Varis Merkezi • Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu •
Prof. Dr. Orhan Fındık
Teşekkürler
me...
Bacaklarımdaki varis şikayeti için başvurdum. Doktorumuzun detaylı açıklamaları, muayenesi ve tedavisinden memnun kaldım. Doktorumuz ve çalışma arkadaşları işini iyi bilen tecrübeli bir ekip Ve kendimi evimde gibi hissettim Orhan beye 10 yıl öncede tedavi olmuştum hem doktor olarak hemde iyi bir insan olduğu için tekrar Orhan hocayı tercih ettim şu anlık tedavim bitti ve herşey yolunda
• Doç. Dr. Orhan Fındık - Varis Merkezi • Skleroterapi Köpük Tedavisi •
Prof. Dr. Orhan Fındık
Teşekkür ediyorum.
h....a
Orhan Hocama varis icin muayene oldum. Insan bilmediğinden korkarmis bütüncül bakis açısı ayrıntılı ve anlayabileceğim şekilde sakin bir tavırla hastaligi anlatması bilgilenmemin yanında yaklaşımımı da değiştirdi. Cok beyefendi birisi pozitif iletisimi var. Çalışanları da ayni titizlikte yaklaşıyor.
• Doç. Dr. Orhan Fındık - Varis Merkezi • Normal Randevu •
Orhan Fındık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Orhan Fındık, Kalp Ve Damar Cerrahisi. Size Orhan Fındık tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu, Damar Cerrahisi Ameliyatları, Venöz Yetmezlik Tedavisi, Skleroterapi Köpük Tedavisi, PRP İle Varis Ülseri Tedavisi, Kalıcı Diyaliz Kateteri, Diyaliz Kateteri, Kılcal Damar Tedavisi, Derin Ven Trombozu Tedavisi, Toplardamar Stent Tedavisi.
Orhan Fındık adresi nerede?Orhan Fındık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alikahya Fatih Mahallesi Seymen Caddesi No:44 T.E.M. İş Merkezi Kat:1 Kocaeli
- Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Orhan Fındık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Orhan Fındık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Orhan Fındık isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Orhan Fındık, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Orhan Fındık hangi dilleri konuşuyor?Orhan Fındık ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Orhan Fındık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Orhan Fındık tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Orhan Fındık hakkında ne düşünüyor?Toplam 64 hasta / danışan, Orhan Fındık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Orhan Fındık hangi sigortaları kabul ediyor?Orhan Fındık tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
- Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları