Prof. Dr. Orhan Kürşat Poyrazoğlu
Prof. Dr. Orhan Kürşat Poyrazoğlu, 1999 yılında İstanbul Tıp Fakültesi’nden mezun olmuştur.
2004 yılında İç Hastalıkları Uzmanlığı, 2009 yılında Gastroenteroloji Uzmanlığı eğitimini tamamlamıştır.
2010 yılında Doçent, 2015 yılında ise Profesör unvanını almıştır.
Halen Ataköy Medicana Hastanesi Gastroenteroloji Kliniği’nde görev yapmaktadır.
İlgi Alanları ve Uzmanlık Alanları
Tanısal ve terapötik Endoskopi
Kolonoskopi
ERCP
Endoskopik Ultrasonografi (EUS)
Reflü hastalığı ve reflü cerrahisi
Gastrointestinal motilite bozuklukları
Endoskopik Submukozal Diseksiyon (ESD)
Endoskopik Mukozal Rezeksiyon (EMR)
POEM (Peroral Endoskopik Miyotomi)
İleri düzey endoskopik işlemler
Tüm gastroenterolojik tanı ve tedavi işlemleri
Obezite tedavileri
Mide botoksu
Mide balonu uygulamaları
- Reflü
- Alkalen Reflü Gastrit (Safra Gastriti)
- Gastroözofegeal Reflü Hastalığı
Ataköy 2-5-6. Mahallesi Rauf Orbay Caddesi No:2/1Z, Bakırköy
Medicana Ataköy
Ataköy 2-5-6. Mahallesi Rauf Orbay Caddesi No:2/1Z, Bakırköy 34158
- Sigortası olan hastalar
h...
Prof. Dr. Orhan Bey'in işi gücü rast gelsin. Ben de endoskopik işlemden sonra displazi çıktı. H. pylori mikrobu çıktı. Doktorumdan çok memnunum; çok güzel bir insan, ayrıca çok iyi bir hekim; iyi ki benim ve ailemin doktoru olmuş.
er...
Orhan bey’de ilk olarak 2021 yılında muayene ve kolonoskopi oldum. Ve bugün tekrar unutmadığım ismini internette araştırma yapıp hangi hastanede çalıştığını da öğrenerek yeni randevu aldım . Tüm samimiyetimle söylüyorum; kendisi sanki ailenizden bir yakınınız gibi, gösterdiği ilgi ve özveri ile, sadece uyguladığı tedaviyle değil, durumunuzu ziyadesiyle önemsediğini hissettirip hastalığınızın tüm detayıyla ilgilenerek, sizlere kıymet vererek hakettiğiniz zamanı gereği kadar ayırararak, detaylı muayenenizi gerçekleştiriyor. Mesleki ahlakı ve hasta yaklaşımı konusunda hissettirdiklerinden ötürü, dileğim o ki her daim huzuru eksik olmasın inşallah…
• Medicana Ataköy • Randevu •
Endoskopi ve kolonoskopi zamanim geldiği için orhan hocama tavsiye üzerine gittim çok iyi bir anlatım ve canayakinlikla hastasina bilgi veren dahası hiçbir sikinti yasamadan tedavim gerçekleşti sayin hocami kesinlikle oneriyorum iyiki varsınız hocam saygılarımla
• VM Medical Park Florya Hastanesi • Diğer •
e....a
Endoskopi yaptırmak için gittim , detaylı açıklamalar ve her sorumuza cevap bulduk , daha önce farklı bir hastanede biraz korkutmuşlardı ama Orhan hocam tüm detaylarıyla bizi aydınlattı .
• VM Medical Park Florya Hastanesi • Diğer •
mi...r
BEN ORHAN BEY'LE TESADÜFEN TANIŞTIM ÖYLE MÜKEMMEL BİR DOKTORLA TANIŞTIĞIM İÇİN ALLAH'IMA HER ZAMAN ŞÜKRETTİM BENİMLE VE HASTALIĞIMLA ÇOK İLGİLENDİ ONUN SAYESİNDE İYİLEŞTİM ALLAH ONDAN RAZI OLSUN ORHAN BEY İYİ Kİ VARSINIZ İYİ Kİ DOKTOR OLMUŞUNUZ ALLAH'IM SİZE HİÇ HASTALIK VERMESİN İNŞALLAH.
me...t
sevgili doktorum ,seni her zaman ,çok saygı ve sevgi ile anıyorum.. hastalarına gösterdiğin yakın ilgi ve alaka için sana teşekkür ediyorum. bizlere verdiğin moral bile tedavimizde belli bir aşama sağlıyor .allah sana her zaman ve her yerde yardımcı olsun.bir hastanız olarak her şey için teşekkür ederim
Orhan Kürşat Poyrazoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Orhan Kürşat Poyrazoğlu, Gastroenteroloji. Size Orhan Kürşat Poyrazoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Orhan Kürşat Poyrazoğlu adresi nerede?Orhan Kürşat Poyrazoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ataköy 2-5-6. Mahallesi Rauf Orbay Caddesi No:2/1Z Bakırköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Orhan Kürşat Poyrazoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Orhan Kürşat Poyrazoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Orhan Kürşat Poyrazoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Orhan Kürşat Poyrazoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Orhan Kürşat Poyrazoğlu hangi dilleri konuşuyor?Orhan Kürşat Poyrazoğlu ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Orhan Kürşat Poyrazoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Orhan Kürşat Poyrazoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Orhan Kürşat Poyrazoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Orhan Kürşat Poyrazoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Orhan Kürşat Poyrazoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Orhan Kürşat Poyrazoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Bakırköy bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Gastroenterologlar
- Bakırköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Gastroenterologlar