Ortopedi Ve Travmatoloji, Kumlu, Hatay
Güvenevler Mahallesi 20. Cadde No:4, Yenişehir • Harita
Özel Yenişehir Hastanesi
Fulya, Teşvikiye Mahallesi, Hakkı Yeten Cd. Vital Fulya Plaza D:23/620, 34365 Şişli/, İstanbul • Harita
Prof. Dr. Erdem Bagatur Muaynehanesi
Güvenevler Mahallesi 20. Cadde No:4, Yenişehir • Harita
Özel Yenişehir Hastanesi
Özel Dünyam Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Halk sağlığı, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaHastane Caddesi Kenarcık Sok No:10, Kocasinan • Harita
Özel Dünyam Hastanesi
Kızılırmak Mahallesi, 1443 Cadde, 1071 Usta Plaza, No:25 A Blok 3. Kat, Daire: 23, Ankara • Harita
Prof. Dr Hüseyin Demirörs Muayenehanesi
Sedat Simavi Sk. 30/1, Ankara • Harita
Ali Güleç Muayenehanesi
Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji · Daha fazlaPolatlı 2 Cad.İdil Sok.No:44 Andiçen Mah., Sincan • Harita
Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi
Güzelyurt Mah. 19 Mayıs Cad. No:4, Manisa • Harita