Çocuk Cerrahisi Randevusu
Çocuklarda Kabızlık
Çocuklarda Kaka Kaçırma
Çocukluk Çağında Kanser Cerrahisi
e....e
İşini tertemiz ve hakkıyla yapan doktorumuz. Bebeğimizin sünneti vasıtasıyla tanıştık. Bebeğim 2,5 aylık sünnet oldu ve sadece işlemin yapıldığı gün biraz zor oldu onun haricinde her çok temiz ve güzel ilerledi. Sizin gibi değerli bir hekimi tanıdığımız için çok şanslıyız .
c...
Hakan Bey'den öncelikle çok memnun kaldık. Oğlum 2 başarısız hipospadias ameliyatı oldu. Çok sıkıntılar yaşadık. 2 ameliyat da başarısız oldu. Eski yerinden damlatıyor ve çok ince yapıyordu, bu da böbreklerini zarar verebilirdi. 3. Ameliyatını bu kez çok iyi araştırıp işinin ehli bir doktora yaptırmaya karar verdim. Dr. Hakan Bey'i buldum. Eşim hemen aradı, telefona çıkan kişi kendisiydi ve bizi sabahına çağırdı. Gittik, muayenesini yaptı, biz Anadolu Yakası'nda oturduğumuz için sürekli git gel yapmayalım diye çok yardımcı oldu. Hemen ameliyat gününü de belirledi. Ameliyatını oldu, iyileşene kadar bu süreçte biz her soruda ona ulaşabildik ve hemen cevap verdi bize. Oğlum şimdi çok iyi, artık damlama olmuyor ve idrarını ince yapmıyor. Tamamen normale döndü, çok şükür. Doktor Bey hem işinin ehli bir doktor hem de çok vicdanlı bir insan. Bizim için o mükemmel biri. Eğer yüreğinizin iyiliği elektriğe dönüşseydi, bütün dünyayı aydınlık yapardı Doktor Bey.
Hakan hocamıza öneri üzerine gittik, 2 aylık bebeğimin sünnetini ve kasık fıtığı ameliyatını yaptı. Sünnet ve ameliyatımız çok başarılıydı ve oğlumda herhangi bir sızı acı olmadan çok rahatlıkla sürecemizi atlattık.Sürecimizde her zaman yardımcı oldu. Başarılarınız daim olsun hocam.
mu....
Hakan hocamla şubat ayında tanıştık randevuyu kolayca aldık özellikle hastalarıyla birebir aracısız iletişim kurması gerçekten taktire şayan gerçekten iletişimi iyi ve hastalarıyla birebir ilgilenen birisi kendisi. Biz uzaktan geldiğimizmAmeliyat tarihi belirlemede ve benzeri süreçte bu konuda bize çok destek oldu. 15 aylık oğlumun zor denilen Hipospadias ameliyatını 1 saatte başarılı bir şekilde gerçekleştirdi hocamız. Ameliyat öncesi ve sonrası bize gerçekten çok ilgili davrandı ve yardımcı oldu. Uzmanlığına da diyecek söz yok özellikle bu konuda çok bilgili kendisi. İnşallah tüm doktorlar kendisini örnek alır. Kendisi daha büyük mevkilere gelebilecek nadir hocalardan. Kendisine çok minnettarız ve başarılarının devamını diliyoruz. Keşfedilmesi gereken ender uzmanlardan kendisi hiç çekinmeden kendisine tedavi olabilirsiniz.
b....b
Ocak ayinda Hakan hocamizla tanistim.2 buçuk yaşındaki oğluma hidrosel ameliyati ve sünnet operasyonlari yaptı kendisi. Ameliyat sürecinden sonrasına kadar aklımda hiç soru işareti bırakmadı.ve bütün sorularıma içtenlikle cevap verdi.operasyonlarimiz da çok başarılı geçti.Hastaya kendisini değerli hissettiren başarılı bir cerrahimiz.iyiki kendisini tanıma fırsatımız olmuş.
s....c
Hakan bey , ağır hipospadias hastası olan 3 yaşındaki oğlumun ameliyatlarını yapmış ve bu ameliyatların sonunda sağlığına kavuşmasına vesile olmuştur . Benzer sağlık problemi yaşayan aileler umarım kendisini tanıma şansını yakalarlar. Bir baba olarak gönül rahatlığı ile tavsiye edebileceğim bir hekimdir kendisi . Başarılarının devamını dilerim .
m....y
1.5 yaşındaki oğlumuzun hipospadias ameliyatını ve sünnetini yaptı Hakan Hocamız. Gerek ameliyat tarihi belirlemede( memur olduğumuz için zaman sıkıntımız vardı) gerek ameliyat öncesi ve sonrasında insanlığıyla, ilgisiyle süreci yönetti. Bir anne olarak içimi ferahlattı. Ameliyat şükür ki sorunsuz geçti, tek seferde bitti ki bu sorun tekrar ameliyat gerektirebilirmiş. Çocuk doktorumuz mükemmel bir işçilik yapıldığını söyledi, kimin yaptığını sordu. Kendisine oğlumuzu bize sağ salim ve sağlıkla kavuşturduğu için minnettarız. Başarıları daim olsun. Hakan hoca gibi doktorların çoğalmasını ve kıymetlerinin de bilinmesini diliyoruz.
a...
Kızım bir buçuk yıldır ITP hastasıydı, ilaçla tedavi sürecimizden cevap alamadım. Hematoloji bölümünde takipteyiz, artık cerrahi işlem gerektiği önerildi. Bizde iyi bir cerrah ve Laparoskopi ile iyi kimdir diye doktor arayışı içine girdik. Arkadaş tavsiyesiyle Doç. Dr. Osman Kocaman Bey'e yazıları makaleleri okuduk, randevu oluşturduk. Kızımla o kadar güzel ilgilendi, bize yapacağı işlemi ve olacak olumsuzlukları anlatarak bir yol çizdik, iyi ki o yolu çizdik sayesinde hiçbir olumsuzlukla karşılaşmadık. Kızım sağlığına kavuştu, kızımı teslim etmişim, takipleri, tedavisi, ameliyat süresince hiçbir aksilik olumsuzluk yaşatmadı. Her şeyiyle çok mükemmel, herkese başarısını anlatıyoruz. İnsanlığı, başarılı ameliyatıyla her şey yolunda gitti, herkes rahatlıkla gidebilir.
n...
Hakan hocayla oğlumun hipospadias durumu için tanıştık. Ameliyat olması gerektiğini söyledi bize. Ameliyat öncesi ve sonrası kendisi ekibiyle birlikte çok iyiydiler. İl dışından geldik biz bu ameliyat için. Her koşulda kendisine ulaşabiliyoruz.
şe...
Hocamız Faktör 7eksikliği olan kızım Hazal Ela Aydemir in ameliyat ve tedavi sürecinde başarılı bir operasyon yaparak bizi çok sıkıntılı bir süreç atlatmamıza yardımcı oldu,kendisini çok ilgili ve başarılı bir doktor olduğunu gördük ve gurur duyduk,kızımızın hayatına verdiği destekten dolayı ve başarılı ameliyatlarından dolayı herzaman destekliyoruz,Saygılarımızı sunuyoruz Sayın Osman Hakan hocam
Osman Hakan Kocaman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Osman Hakan Kocaman, Çocuk Cerrahisi. Size Osman Hakan Kocaman tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Cerrahisi Randevusu, Randevu, Sünnet, Çocuklarda Baş Ve Boyun Cerrahisi, Boşaltım Sistemi Ve Üreme Organlarına Ait Cerrahi, Yenidoğan Cerrahisi, Abdominal Laparoskopi, Çocukluk Çağında Kanser Cerrahisi, Sindirim Sistemi Cerrahisi, Solunum Sistemi Cerrahisi.
Osman Hakan Kocaman adresi nerede?Osman Hakan Kocaman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Topkapı Mahallesi Turgut Özal Caddesi No:118 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Osman Hakan Kocaman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Osman Hakan Kocaman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Osman Hakan Kocaman isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Osman Hakan Kocaman, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Osman Hakan Kocaman hangi dilleri konuşuyor?Osman Hakan Kocaman ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Osman Hakan Kocaman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Osman Hakan Kocaman tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Osman Hakan Kocaman hakkında ne düşünüyor?Toplam 42 hasta / danışan, Osman Hakan Kocaman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Osman Hakan Kocaman hangi sigortaları kabul ediyor?Osman Hakan Kocaman tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Cerrahları
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları