Klinik Psikolog/Psikoterapist Osman Yıldız danışanlarına sağlık bakanlığı ruhsatlı özel kliniğinde hizmet vermektedir. Lisans Psikoloji, Yüksek Lisans ve Uzmanlık Klinik Psikoloji Tezli Alanda Yüksek Onur Öğrencisi Olarak Tamamlamıştır. Uzmanlık Tezi, Sanal Bağımlılık ve Benlik Saygısı arasındaki İlişki Üzerine Yapmıştır. Uluslararası Psikoterapi Enstitüsü Tarafından Ergen, Yetişkin ve Çift Terapileri Alanında Yetkinlik Verilen Psikologlardandır. Avrupa Psikoterapistler Derneği tarafından Akredite edilmiştir. IFTA Onaylı Aile/çift BDT-EMDR terapisti olarak çalışmalarını devam ettirmektedir. Medya platformu tarafından düzenlenen Türkiye Avrupa Ödülleri 2021 yılının en iyi uzman psikoloğu kategorisinde ödüle layık görüldü. Türk Psikologlar Derneği, Klinik Psikologlar Derneği, Avrupa Psikoterapistler Derneği, Türkiye Sağlıkçılar Derneği, Uluslararası Psikoterapi Enstitüsü Üyesidir. MMPI Kişilik Testi, MOXO Dikkat Testi, Bilgisayarlı DİKKAT EKSİKLİĞİ terapileri uygulayıcısı, Oyun Terapileri, Bilişsel Davranışçı Terapiler, EMDR Terapi, Kabul Kararlılık Terapileri, Hipnoz, Duygu Odaklı Terapi, Zeka Testleri, Bilgisayarlı Play Attention DİSLEKSİ ve DİKKAT EKSİKLİĞİ Yöntemi, Çocuk Resimleri Yorumlama ve Analizi, İlişkisel Aile Terapileri, Üniversite onaylı Psikoloji alanında sertifika eğitimleri eğitmeni hizmetleri vermektedir.

Yetişkin
Çocuk (İlgili adreslerde)

Online danışmanlık

EMDR Terapi

Moxo Dikkat Ölçme Testi

Makaleler
Röportaj

KLİNİK PSİKOLOG OSMAN YILDIZ ÖZEL SAĞLIK MESLEK HİZMET BİRİMİ

Hasanefendi - Ramazan Paşa mahallesi İstiklal caddesi No :25 kat 2 D :4, Aydın 09000

• Y

Yaklaşık 2 aydır Osman Bey ile terapi sürecimiz devam ediyor. İlk seanstan anlatabilmenin ve anlaşılmanın hafifliğini yaşadım, bu hafiflik giderek artıyor. Kendisi çok bilgili anlayışlı ve nazik. İnanıyorum ki çok güzel yol alacağız bu süreçte. Beklediğimden daha fazla verim alıyorum çünkü uzun süredir boğuştuğum kaygılarımda gözle görülür bir azalma gerçekleşti. Kendimi yeniden tanıyorum, aslında karakterimin zayıf parçaları olarak görmeye başladığım şeylerin süreç içinde gelişim gösterdiğini öğrenmeye başladım. Böyle bir donanımlı uzman hayatımda ilk defa gördüm. Terapileri iple çekiyorum. Benim için konfor alanı oldu burası. Gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Hepinize şifa dilerim

• KLİNİK PSİKOLOG OSMAN YILDIZ ÖZEL SAĞLIK MESLEK HİZMET BİRİMİ Yetişkin Terapisi  •

• T

Yıllardır doktora gidiyordum fakat bir türlü iyi hissetmiyordum. Sadece basit bir gıda silme talebi ile gittim fakat Osman hoca o kadar test yapıp beni analiz ederek aslında bkb olduğumu fakat korkulacak bir şey olmadığını sadece kontrol altına almamız gerektiğini söyledi. Ben kendimi sürekli eksik,zayıf,garip bulurken aslında her şeyin buna bağlı olduğunu ve tedavi edilebileceğinden bahsetti ve tedavi sürecine başladık. En baştan en sona kadar o kadar ilgili,ince,sakin ve güven veren bir yapısı oldu ki koşarak gitmeye başladım. Onun sayesinde bir çok şeyi aştım hala daha aşıyorum aşmaya devam ediyorum. İyi ki hayat benim karşıma Osman hocayı çıkardı iyi ki birlikte bir sürece başladık. Herkese tavsiye ediyorum etmeye devam edeceğim çok iyi bir psikolog çok iyi bir insan tereddütsüz bir şekilde o randevuyu oluşturun. O kadar doktor tanımış ve hiç birine ısınamamış olan ben Osman hocayı bulduğumda bu zamana kadar neredeydiniz dedim. Saygılar

• KLİNİK PSİKOLOG OSMAN YILDIZ ÖZEL SAĞLIK MESLEK HİZMET BİRİMİ Psikoterapi  •

• M

Osman hocanın iyiliği,samimiyeti yüzüne vurmuş bir insan.bilgisi de çok dolu.daha önce de destek aldığım olmuştu;sadece ben konuşuyordum,ağlıyordum ya da gülüyordum.osman hoca tam nokta atışı yapıp ne yapıp ne yapmayacağımı,neyin bana iyi geleceğini hem konuşarak hem de EMDR ile çok iyi açıklama yaptı,yapıyor:)

• KLİNİK PSİKOLOG OSMAN YILDIZ ÖZEL SAĞLIK MESLEK HİZMET BİRİMİ Normal Randevu  •

Kl. Psk. Osman Yıldız

Güzel yorumunuz ve güveniniz için çok teşekkür ederim.

• T

Aldığım psikolojik destekten cok memnun kaldım,geceleri rahat uyuyamıyorum uyku problemlerim Osman hocam sayesinde duzene girdi aynı problerı yasayanlar için kesinlikle herkese tavsiye ediyorum

• KLİNİK PSİKOLOG OSMAN YILDIZ ÖZEL SAĞLIK MESLEK HİZMET BİRİMİ Psikoloji Randevusu  •

Kl. Psk. Osman Yıldız

Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim.

• H

Hocama alkol bağımlılığı için başvurdum bana çok katkısı oldu sonunda bu durumdan kurtuldum kendisine bana kattıkları için ne desem az tavsiye ederim

Kl. Psk. Osman Yıldız

Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim. Süreci birlikte yürütmek benim için de çok değerliydi.

• G

Yıllar önce yaşadığım bir depresyon, ardından gelen kayıplar sonrası kaygılarım arttı, tükenmişlik ve geçmiş travmaların bedensel yansımalarıyla enerjimi ve sosyalliğimi kaybettiğimi fark ettim.“Bu hayat böyle gitmez”diyerek pes ettiğim noktada, psikoloğa karşı olan tüm önyargılarıma rağmen araştırmaya başladım. Daha önce birkaç kez psikolog denemiş olsam da yalnızca dert anlatıp çıkmıştım; çünkü benim ihtiyacım olan şey geçmiş travmalarımın çözülmesiydi.Kendimde olan bitenin zaten farkındaydım fakat çözümüm yoktu.
    İşte tam da bu noktada karşılaşabileceğim en doğru bir uzmanla karşılaştığımı düşünüyorum.
    Henüz yolun başında olmamıza rağmen doğru yerde olduğumdan çok eminim.Uyguladığı tekniklerin, anlatmakta zorlandığım pek çok şeyi çözebileceğini hissediyorum.O kadar ki; bugün iki kişiyi bile gönül rahatlığıyla hocama yönlendirdim.Çıkmazda hisseden herkesin korkularını bir kenara bırakıp güvenle başvurabileceği bir uzman.Başka yerlerde vakit ve güven kırıklığı harcamayın.

Kl. Psk. Osman Yıldız

Güzel yorumunuz ve güveniniz için çok teşekkür ederim. Bu süreçte yanınızda olmak benim için büyük bir mutluluk

• O

Kaygı ve panik atak semptomları yaşadıktan sonra kendisinden psikolojik destek aldım Yönlendirme ve sabırlı tavırlarına hayran kaldım. İki aydan fazla süredir terapiye devam ediyorum. Terapi sayesinde anksiyete sorunumu yenmiş durumdayım ve güçlü adımlar atabildim. Osman hocam tüm adımlarda, önemli soruları sorabilmeme ve hislerimi sorgulayabilmeme yardımcı oldu. Şuan çok daha sağlıklı bir zihne sahibim ve bu durumdan gayet memnunum. Sevgiler

Kl. Psk. Osman Yıldız

Değerli danışanım, nazik yorumunuz ve düşünceleriniz için teşekkür ederim

• K

Sayın hocam Osman Yıldız’ın profesyonel yaklaşımı ve bilimsel temelli yönlendirmeleri sürecimize değer kattı.

• KLİNİK PSİKOLOG OSMAN YILDIZ ÖZEL SAĞLIK MESLEK HİZMET BİRİMİ Çocuk ve Ergen Psikolojisi  •

Yorumunuz için teşekkür ederim

• M

İlk seanslarimizda çok acilamiyordum ama osaman Bey'in deneyimi anlayışı ve samimi tavri sayesinde sınır koyabilmeyi hayır diyebilmeyi ve bunların bende yarattığı olumlu süreci şuan fark ediyorum kendimi ve hayattaki rolünü bana yeniden kazandırdı kendimi çok rahat ifade edemiyorum

• Y

Biz eski eşimle birlikte çift terapisine gittik hocama. Çok sıkıntılı bir süreçten geçiyorduk. Osman hocam derdimize derman oldu. Gerek akademik bilgisi gerek beyefendi kişiliği, sakinliği, güven veren pozitif enerjisi ile süreci atlatmamızda büyük katkısı olmuştur. Şuan ayrıyız ama ayrılığı bile öyle güzel işlediki bize. Boşanma sürecini sayesinde çocuklarımız, ve biz en sağlıklı şekilde tamamladık. Herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum hocamı.

• başka bir yer Diğer  •