Klinik Psikolog/Psikoterapist Osman Yıldız danışanlarına sağlık bakanlığı ruhsatlı özel kliniğinde hizmet vermektedir. Lisans Psikoloji, Yüksek Lisans ve Uzmanlık Klinik Psikoloji Tezli Alanda Yüksek Onur Öğrencisi Olarak Tamamlamıştır. Uzmanlık Tezi, Sanal Bağımlılık ve Benlik Saygısı arasındaki İlişki Üzerine Yapmıştır. Uluslararası Psikoterapi Enstitüsü Tarafından Ergen, Yetişkin ve Çift Terapileri Alanında Yetkinlik Verilen Psikologlardandır. Avrupa Psikoterapistler Derneği tarafından Akredite edilmiştir. IFTA Onaylı Aile/çift BDT-EMDR terapisti olarak çalışmalarını devam ettirmektedir. Medya platformu tarafından düzenlenen Türkiye Avrupa Ödülleri 2021 yılının en iyi uzman psikoloğu kategorisinde ödüle layık görüldü. Türk Psikologlar Derneği, Klinik Psikologlar Derneği, Avrupa Psikoterapistler Derneği, Türkiye Sağlıkçılar Derneği, Uluslararası Psikoterapi Enstitüsü Üyesidir. MMPI Kişilik Testi, MOXO Dikkat Testi, Bilgisayarlı DİKKAT EKSİKLİĞİ terapileri uygulayıcısı, Oyun Terapileri, Bilişsel Davranışçı Terapiler, EMDR Terapi, Kabul Kararlılık Terapileri, Hipnoz, Duygu Odaklı Terapi, Zeka Testleri, Bilgisayarlı Play Attention DİSLEKSİ ve DİKKAT EKSİKLİĞİ Yöntemi, Çocuk Resimleri Yorumlama ve Analizi, İlişkisel Aile Terapileri, Üniversite onaylı Psikoloji alanında sertifika eğitimleri eğitmeni hizmetleri vermektedir.

EMDR Terapi

Moxo Dikkat Ölçme Testi

Makaleler
Röportaj

Osman Bey’i rastgele internetten kendim buldum ilk seansıma katıldım bugün verdiği ödevleri uygulamaya başlayacağım ,beni ilgili bölümlere yönlendirdi ve irtibat halinde ilerleyen süreçte beni nelerin beklediğini bilmiyorum ama iyi olacağıma eminim

• KLİNİK PSİKOLOG OSMAN YILDIZ ÖZEL SAĞLIK MESLEK HİZMET BİRİMİ Normal Randevu  •

Fazlasıyla dikkatini vererek süreci çok iyi yönetiyor doğru kaynaklar ve kaliteli yönlendirmelerle farkındalığın artmasına,tedavi sürecinin de hızlanmasına kolaylık sağlıyor.

• KLİNİK PSİKOLOG OSMAN YILDIZ ÖZEL SAĞLIK MESLEK HİZMET BİRİMİ Yetişkin Terapisi  •

• Y

Osman hocama ablam benim için ulaştı, OKB ve aile ile şiddetli geçimsizlikten dolayı başvurduk. Yaklaşık 3 ay gibi bir süredir kendisinden terapi alıyorum. Kesinlikle şuana kadar tanıdığım en başarılı psikolog. Çünkü gerçekten çok samimi bir kişiliğe sahip,aynı zamanda profesyonel. Ben tüm psikologların çok soğuk olduğunu düşünürdüm ve gitmek istemezdim. Birçok psikologla terapi deneyimim oldu. Ancak terapiye karşı bir ön yargı ve inançsızlık oluştu bende. Kendisi bu düşüncemi boşa çıkardı ve çok hızlı bir şekilde ilerleme kaydettik kendisi ile. Aynı zamanda çevremdeki insanlarada içim rahat bir şekilde tavsiye ediyorum

• KLİNİK PSİKOLOG OSMAN YILDIZ ÖZEL SAĞLIK MESLEK HİZMET BİRİMİ Psikoloji Randevusu  •

Panik atak ve OKB yüzünden hayatım artık bitme noktasına gelmişti. Dışarı çıkamaz hale geldim. Arkadaşlarım ve ailemle iletişim sorunları yaşıyordum. Herşeyden korkuyordum. İçime kapandım. Bir tanıdığımızın tavsiyesiyle kendisiyle yollarımız kesişti. Uyguladığı tekniklerle ve ödevlerle 4 ay içinde neredeyse takıntılarımı ve korkularımı unuttum diyebilirim. Yaşadığımı hissediyorum. İyi ki Osman bey ile yollarımız kesişmiş.

• O

Osman beyle tanıştığım günden beri hayatımda birçok şeyi daha sağlıklı bir şekilde görmeye başladım. Her seans, kendimi daha iyi tanımamı ve güçlü yanlarımı fark etmemi sağlıdı. Desteği ve profesyonelliği için minnettarım. İyi ki yollarımız kesişmiş

Uzm. Kl. Psk. Osman Yıldız

Kıymetli danışanım, güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim

• B

Osman Beyle yaklaşık 3 aylık bir terapi sürecimiz oldu. Bu süre içinde vermiş olduğu bilgilerle bende artık kronik stres sorunları haline gelen bir çok duygu ve düşünceden kurtulmamı sağladı. Şu an hayata bambaşka bir çerçeveden bakıyorum ve kendimi çok daha iyi hissediyorum. Problemlerle ve kaygılarımla nasıl baş edebileceğimi ve o güce sahip olduğumu anlamamı sağladı. Bu konuda çok ilerledim.

• Online Danışmanlık Psikoterapi  •

Uzm. Kl. Psk. Osman Yıldız

Kendinize yaptığınız yatırımın sonuçlarını görmek harika. Güzel geri bildiriminiz için teşekkür ederim.

• V

Osman Hocayla kendi nöroloji Dr um vasıtasıyla şehir dışından gelerek tanıştım. Bipolar olmadığımı öğrendim. Kan değerimin ve aile klinik öykümün uyumlu olmadığını söyleyerek ilaçlı tedavimi de bitirdi. Aşırı sempatik, güler yüzüyle ve samimi tavırlarıyla bizimle ailece ilgilendi ve bana Flash emdr diye bir teknik uyguladı. Sanırım hayatımda yaşadığım en iyi deneyimlerden biriydi ben açıkcası bir tekniğin bu kadar fayda vereceğini düşünmemiştim. Affedemediğim insanların yükü meğerse ne kadar ağırmış. Üstelik yüküm hafiflediği için daha farklı algılarım oluştu iş, aile ve sosyal hayatımda potansiyelim yükseldi. Daha bir sürü şey sayabilirim fakat bunu yaşamak gibi olmaz o yüzden kesinlikle Osman hocayı tavsiye ediyorum, tecrübeli, yetenekli, aşırı yetkin biri. İşinde çok iyi, bir çok konuda da uzmanlığı var. Hiç bir kaybınız olmadığı gibi hayatınızı da elinize alıyorsunuz. En önemlisi bunca yıldır bipolar olduğumu düşünüyordum. Daha ne olsun

Uzm. Kl. Psk. Osman Yıldız

Güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Bu süreci birlikte yürütmek benim için de çok değerliydi.

• O

Osman Beyle cinsel terapi için eşimle başvurmuştuk. Hiç gelmek istemeyen eşim şimdi benden daha istekli. Sorunlarımız ileri dereceydi, yaklaşık 4 ay tedaviden sonra resmen bitti diyebilirim. İlgili yaklaşımıyla bize verdiği ödevlerle yaptığı tekniklerle kendimizi çok iyi hissettirdi, eşimle beraber kendisinde çok memnunuz.

Uzm. Kl. Psk. Osman Yıldız

Nazik yorumunuz için teşekkür ederim. Sürece gösterdiğiniz çaba ve uyumunuz sayesinde bu güzel ilerleme mümkün oldu. ikinizi de içtenlikle tebrik ediyorum.

• I

Uzman Klinik Psikolog Osman hocam ile yaptığım bilişsel davranışçı ve şema terapi, yaşamımın dönüm noktalarından biridir. Hocam mesleki bilgisi ve deneyimi ile değil, aynı zamanda insanlarla kurduğu sıcak ilişki ve empati ile de ön plana çıkan bir psikolog. Sorunlarımı anlamamı ve ele almamı sağlayan etkili terapötik teknikleri sayesinde, kendimi daha iyi anlamaya ve kişisel gelişimimi desteklemeye başladım. Her seans, içsel dengemi bulmama ve olumlu değişiklikler yapmama yardımcı oldu. Osman hocam beni her zaman sabırla dinledi, rehberlik etti ve destek verdi. Onunla geçirdiğim her an, özgüvenimi artırdı ve zor zamanlarda bile umudu elden bırakmamamı sağladı. Osman hocama bana sağladığı yardım ve rehberlikle, daha sağlıklı bir zihinsel ve duygusal duruma kavuşmama yardımcı olurken onunla çalışmak, hayatımın en iyi kararlarından biri oldu.

Uzm. Kl. Psk. Osman Yıldız

Nazik değerlendirmeniz için teşekkür ederim. Süreçteki emeğiniz ve çabanız da çok kıymetliydi.

• F

Gerçekten benim tanıdığım en iyi, en cana yakın psikolog. Bir şey anlatırken kendinizi kesinlikle güvende hissediyorsunuz.Sizi hiçbir şekilde yargılamıyor,bakışları güven dolu. Şu ana kadar gittiğim en iyi psikologtur. Yardımcı olabileceğini düşündüğüm için tavsiye üzerine geldim, gerçekten yardımcı oldu. Öfke ve sinirli biri olduğum için sinirimi kontrol edebilmek amaçlı gidiyorum ve şu an gerçekten çok iyiyim. Öfke kontrol etmeyi öğretti. Çok yardımı oldu, güvenilirliği güzeldi. Devam ediyoruz hala kendisiyle, desteği benim için yeterli oluyor. Herkese tavsiye ederim.

Uzm. Kl. Psk. Osman Yıldız

Sevgili danışanım, nazik geri bildiriminiz için teşekkür ederim. Sürecinize katkım olduysa ne mutlu bana.