Klinik Psikolog/Psikoterapist Osman Yıldız danışanlarına sağlık bakanlığı ruhsatlı özel kliniğinde hizmet vermektedir. Lisans Psikoloji, Yüksek Lisans ve Uzmanlık Klinik Psikoloji Tezli Alanda Yüksek Onur Öğrencisi Olarak Tamamlamıştır. Uzmanlık Tezi, Sanal Bağımlılık ve Benlik Saygısı arasındaki İlişki Üzerine Yapmıştır. Uluslararası Psikoterapi Enstitüsü Tarafından Ergen, Yetişkin ve Çift Terapileri Alanında Yetkinlik Verilen Psikologlardandır. Avrupa Psikoterapistler Derneği tarafından Akredite edilmiştir. IFTA Onaylı Aile/çift BDT-EMDR terapisti olarak çalışmalarını devam ettirmektedir. Medya platformu tarafından düzenlenen Türkiye Avrupa Ödülleri 2021 yılının en iyi uzman psikoloğu kategorisinde ödüle layık görüldü. Türk Psikologlar Derneği, Klinik Psikologlar Derneği, Avrupa Psikoterapistler Derneği, Türkiye Sağlıkçılar Derneği, Uluslararası Psikoterapi Enstitüsü Üyesidir. MMPI Kişilik Testi, MOXO Dikkat Testi, Bilgisayarlı DİKKAT EKSİKLİĞİ terapileri uygulayıcısı, Oyun Terapileri, Bilişsel Davranışçı Terapiler, EMDR Terapi, Kabul Kararlılık Terapileri, Hipnoz, Duygu Odaklı Terapi, Zeka Testleri, Bilgisayarlı Play Attention DİSLEKSİ ve DİKKAT EKSİKLİĞİ Yöntemi, Çocuk Resimleri Yorumlama ve Analizi, İlişkisel Aile Terapileri, Üniversite onaylı Psikoloji alanında sertifika eğitimleri eğitmeni hizmetleri vermektedir.
- Dikkat Eksikliği ,
- Kardeş Kıskançlığı ,
- Depresyon ,
- Aile İçi İletişim Sorunları ,
- Sosyal Fobi ,
Hasanefendi - Ramazan Paşa mahallesi İstiklal caddesi No :25 kat 2 D :4, Aydın 09000
EMDR Terapi
Hamilelikte Psikolojik Danışmanlık
Kanserde Psikolojik Destek
Madde Bağımlılığı
KLİNİK PSİKOLOG OSMAN YILDIZ ÖZEL SAĞLIK MESLEK HİZMET BİRİMİ
Otizm Erken Tanı Tarama Testi (M-CHAT)
SCL90-R Psikolojik Belirti Tarama Testi
Çocuk ve Ergenler için EMDR
Çocuklarda Yeme Problemleri
İlişki Terapisi
gi...a
Yıllar önce yaşadığım bir depresyon, ardından gelen kayıplar sonrası kaygılarım arttı, tükenmişlik ve geçmiş travmaların bedensel yansımalarıyla enerjimi ve sosyalliğimi kaybettiğimi fark ettim.“Bu hayat böyle gitmez”diyerek pes ettiğim noktada, psikoloğa karşı olan tüm önyargılarıma rağmen araştırmaya başladım. Daha önce birkaç kez psikolog denemiş olsam da yalnızca dert anlatıp çıkmıştım; çünkü benim ihtiyacım olan şey geçmiş travmalarımın çözülmesiydi.Kendimde olan bitenin zaten farkındaydım fakat çözümüm yoktu.
İşte tam da bu noktada karşılaşabileceğim en doğru bir uzmanla karşılaştığımı düşünüyorum.
Henüz yolun başında olmamıza rağmen doğru yerde olduğumdan çok eminim.Uyguladığı tekniklerin, anlatmakta zorlandığım pek çok şeyi çözebileceğini hissediyorum.O kadar ki; bugün iki kişiyi bile gönül rahatlığıyla hocama yönlendirdim.Çıkmazda hisseden herkesin korkularını bir kenara bırakıp güvenle başvurabileceği bir uzman.Başka yerlerde vakit ve güven kırıklığı harcamayın.• KLİNİK PSİKOLOG OSMAN YILDIZ ÖZEL SAĞLIK MESLEK HİZMET BİRİMİ • Psikoloji Randevusu •
O
o....p
Kaygı ve panik atak semptomları yaşadıktan sonra kendisinden psikolojik destek aldım Yönlendirme ve sabırlı tavırlarına hayran kaldım. İki aydan fazla süredir terapiye devam ediyorum. Terapi sayesinde anksiyete sorunumu yenmiş durumdayım ve güçlü adımlar atabildim. Osman hocam tüm adımlarda, önemli soruları sorabilmeme ve hislerimi sorgulayabilmeme yardımcı oldu. Şuan çok daha sağlıklı bir zihne sahibim ve bu durumdan gayet memnunum. Sevgiler
Uzm. Kl. Psk. Osman Yıldız
Değerli danışanım, nazik yorumunuz ve düşünceleriniz için teşekkür ederim
K
ka...ı
Sayın hocam Osman Yıldız’ın profesyonel yaklaşımı ve bilimsel temelli yönlendirmeleri sürecimize değer kattı.
• KLİNİK PSİKOLOG OSMAN YILDIZ ÖZEL SAĞLIK MESLEK HİZMET BİRİMİ • Çocuk ve Ergen Psikolojisi •
Yorumunuz için teşekkür ederim
m....t
İlk seanslarimizda çok acilamiyordum ama osaman Bey'in deneyimi anlayışı ve samimi tavri sayesinde sınır koyabilmeyi hayır diyebilmeyi ve bunların bende yarattığı olumlu süreci şuan fark ediyorum kendimi ve hayattaki rolünü bana yeniden kazandırdı kendimi çok rahat ifade edemiyorum
Y
y....b
Biz eski eşimle birlikte çift terapisine gittik hocama. Çok sıkıntılı bir süreçten geçiyorduk. Osman hocam derdimize derman oldu. Gerek akademik bilgisi gerek beyefendi kişiliği, sakinliği, güven veren pozitif enerjisi ile süreci atlatmamızda büyük katkısı olmuştur. Şuan ayrıyız ama ayrılığı bile öyle güzel işlediki bize. Boşanma sürecini sayesinde çocuklarımız, ve biz en sağlıklı şekilde tamamladık. Herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum hocamı.
• başka bir yer • Diğer •
Z
z....m
Yeme bozukluğu anoreksiya nedeniyle hem fiziksel hem de psikolojik açıdan çok zorlanıyordum. Gergin stresli dönemlerde kontrolümü kaybediyordum. Terapide bu döngüleri farketmek ve alternatif başa çıkma yolları bulmak üzerine çalıştık. Kardeşimin tavsiyesi ile seanslara düzenli olarak katıldım. Zor bir dönemdi hocamla bunu aştık. Şimdi yemekle ilişkim daha kontrollü Artık bedenime daha şefkatli yaklaşabiliyorum.
• KLİNİK PSİKOLOG OSMAN YILDIZ ÖZEL SAĞLIK MESLEK HİZMET BİRİMİ • Diğer •
Uzm. Kl. Psk. Osman Yıldız
Bu içten paylaşımınız için çok teşekkür ederim. Zorlu bir süreci cesaretle ele almanız, düzenli çalışmanız ve kendinizi fark etmeye açık olmanız bu ilerlemede en önemli etkendi. Yemekle ilişkinizin daha sağlıklı hale gelmesi ve bedeninize daha şefkatle yaklaşabilmeniz benim için de çok kıymetli. Her zaman yanınızda olmayı sürdürmekten memnuniyet duyarım.
me...h
Osman hocama başvurduğumda yoğun kaygılarım, mükemmeliyetçiliğim ve bitmeyen takıntılarım hayatımı zorlaştırıyordu. Her şeyin kusursuz olmasını istiyor, yetişemediğim her anda kendimi suçluyor ve değersiz hissediyordum. Terapi sürecinde bunun çocuklukta öğrendiğim bir hayatta kalma yöntemi olduğunu fark ettim. Ailemin sevgisini kazanmak için ‘en iyisi olmalıyım’ diyen küçük çocuğun hâlâ beni yönettiğini görmek aydınlatıcıydı. Hocamla çalışırken artık o çocuk olmadığımı, yetişkin yanımın güçlü olduğunu ve hayatı keyifle yaşamaya hakkım olduğunu öğrendim. Kontrol mekanizmasını öğretti banaMükemmel olma zorunluluğunu bırakmak özgürleştiriciydi. Şimdi hem ben hem çevrem çok daha huzurluyuz. Her şeye yetişmek zorunda olmadığımı biliyorum. Kaygım azaldı, takıntılarım hafifledi, mükemmeliyetçilikle savaşmak yerine kabullenmeyi öğrendim. Osman hocamın destekleriyle gün geçtikçe daha iyiye gidiyorum kaygılarım yok denecek kadar azaldı
Uzm. Kl. Psk. Osman Yıldız
Terapide gösterdiğiniz içgörü, emeğiniz ve değişime olan açıklığınız bu yolculuğun en değerli parçasıydı. Kendinizi suçlamak yerine anlamayı, mükemmel olma baskısını bırakıp özgürlüğe alan açmayı seçmeniz büyük bir güç ve cesaret göstergesi. Yaşamınızı daha sakin, daha kontrollü ve daha huzurlu hale getirişinizi görmek benim için de çok kıymetli. Yolculuğunuzda attığınız her adımın sahibi sizsiniz; ben sadece eşlik ettim. Daha iyi hissetmenize katkım olduysa ne mutlu bana. Çok teşekkür ederim.
T
tü...
Kendimi çıkmazda hissettiğimde imdadıma Osman hoca yetişti, kendimi seansların hepsinde acaba mı demeden ifade edebilme güvenini bana verdi. Acaba yargılanır mıyım düşüncesi olmadan seansa gönül rahatlığı ile gidebilmek size yol gösteren kişinin sizi yargılamadan yolunuzu aydınlatacağını bilmeniz büyük bir konfor alanı. Emeklerinizle tüm zorlu süreçleri aşmamı ilmek ilmek işledi.
Uzm. Kl. Psk. Osman Yıldız
Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim. Süreci birlikte yürütmek benim için de çok değerliydi.
a....a
Osman Bey’i rastgele internetten kendim buldum ilk seansıma katıldım bugün verdiği ödevleri uygulamaya başlayacağım ,beni ilgili bölümlere yönlendirdi ve irtibat halinde ilerleyen süreçte beni nelerin beklediğini bilmiyorum ama iyi olacağıma eminim
• KLİNİK PSİKOLOG OSMAN YILDIZ ÖZEL SAĞLIK MESLEK HİZMET BİRİMİ • Normal Randevu •
Uzm. Kl. Psk. Osman Yıldız
Destek sürecine aktif katılımınız çok değerli. Güzel değerlendirmeniz için teşekkür ederim.
m....y
Fazlasıyla dikkatini vererek süreci çok iyi yönetiyor doğru kaynaklar ve kaliteli yönlendirmelerle farkındalığın artmasına,tedavi sürecinin de hızlanmasına kolaylık sağlıyor.
• KLİNİK PSİKOLOG OSMAN YILDIZ ÖZEL SAĞLIK MESLEK HİZMET BİRİMİ • Yetişkin Terapisi •
Uzm. Kl. Psk. Osman Yıldız
Nazik yorumunuz beni çok mutlu etti. Gelişim yolculuğunuzda başarılar dilerim.
Osman Yıldız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Osman Yıldız, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Osman Yıldız tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri, Aile İçi İletişim Sorunları, ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi, Çocuklarda Yeme Problemleri, Oyun Terapisi, Deneyimsel Oyun Terapisi, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite, Yetişkin Terapisi.
Osman Yıldız adresi nerede?Osman Yıldız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hasanefendi - Ramazan Paşa mahallesi İstiklal caddesi No :25 kat 2 D :4 Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Osman Yıldız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Osman Yıldız uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Osman Yıldız isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Osman Yıldız, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Osman Yıldız hangi dilleri konuşuyor?Osman Yıldız ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Osman Yıldız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Osman Yıldız tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Osman Yıldız hakkında ne düşünüyor?Toplam 301 hasta / danışan, Osman Yıldız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.