Gaziosmanpaşa Mahallesi 209. Sokak No:26, Balıkesir
ay...r
Gecirdiğim beyin kanamasi sonucu Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesine sevk edildik ve Allah karşımıza Özcan hocamızı çıkardı.5 gün yoğun bakım 2 anjiyo ve 21 günlük hastane sürecimiz hocamızin sayesinde ve Allahın izniyle sağlıkla evlatlarıma kavuşarak sonlandi.iyiki varsınız...
• Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim Ve Araştırma Hastanesi • Diğer •
Y
yu...s
GERÇEKTEN ÇOK MÜKEMMEL BİR DR HEM KİŞİLİK OLARAK HEMDE BRANŞINDA TAM ANLAMIYLA SÜPER......................................................................................................................................................................................................
sa...i
valla çok iyi doktor.biz gittik bizi muayene etti sağolsun. severiz ailecek hep ona muayaene oluruz. dokturumuz bizm bi tanemiz.
Özcan Kocatürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özcan Kocatürk, Nöroloji.
Özcan Kocatürk adresi nerede?Özcan Kocatürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gaziosmanpaşa Mahallesi 209. Sokak No:26 Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özcan Kocatürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özcan Kocatürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özcan Kocatürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özcan Kocatürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özcan Kocatürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özcan Kocatürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Özcan Kocatürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.