Bursa Özge Alacan Danışmanlık olarak, bireylerin, çiftlerin, ailelerin ve kurumların psikolojik ve duygusal ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla profesyonel danışmanlık hizmetleri sunuyoruz. Uzman ekibimiz, her yaş grubuna ve farklı yaşam alanlarına hitap eden çözümlerle, sağlıklı bir zihinsel ve duygusal yaşamı hedefliyor. Çift terapisi, aile danışmanlığı, cinsel işlev bozuklukları tedavisi, çocuk ve ergen terapisi gibi geniş bir yelpazede hizmetler sunmaktayız.

Yetişkin
Çocuk

Online danışmanlık

Konak mah. Yıldırım cad. karadut sk.Gençarslanlar Sitesi No:1 K:2 İç Kapı No:29, Bursa

Özge Alacan

Özge Alacan

Konak mah. Yıldırım cad. karadut sk.Gençarslanlar Sitesi No:1 K:2 İç Kapı No:29, Nilüfer, Bursa 16110

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

Özge Hanım'ın bütüncül bakış açısıyla, aile olarak bizi de sürece dahil etmesiyle kardeş kıskançlığını çözümledik. O bizim Özge ablamız

• Özge Alacan Randevu  •

• T

Çocuğumuzun özgüveni yok derken, aslında ailece özgüven gelişimini bizim engellediğimizi fark ettik. Bize bildiğimiz ve uyguladığımızı sandığımız birçok kavramı ve kuralları tekrar düşündürdü. Sadece çocuğumuza karşı değil bize karşı yaklaşımı da çok iyi hissettirdi.

• Online Danışmanlık Online Terapi  •

• G

Sınav kaygısı için başvurduk Özge hocamıza. Asıl nedenin iletişim kaynaklı olduğunu anladığımızda çok şaşırmıştık. Çünkü biz konuşan bir aileydik. Ama oğlumuzu dinlemediğimizi fark ettik.

• Online Danışmanlık Online Terapi  •