Op. Dr.
Muğla 1 adres
Kötekli Mevkii Marmaris Yol Kavşağı, Muğla 48000
- Sigortasız hastalar/danışanlar
s....d
Muayene sırasında iletişim ve yaklaşım açısından kendimi rahat hissetmediğimi üzülerek belirtmek isterim. Gebelik sürecine yeni adım atmış bir hasta olarak beslenme, dikkat edilmesi gerekenler hakkında bilgilendirme beklerken herhangi bir yönlendirme yapılmadı. Vajinal muayeneyi tercih etmediğimi belirttiğimde ise tavır ve mimiklerin rahatsız edici düzeyde olduğunu hissettim.
Kan ve idrar tahlilleri yapıldıktan sonra sonuçlar için mesaj atmam söylendi. Doktor tarafından önerilen folik asit ilacı bende ciddi ishal ve karın ağrısına sebep oldu. Bu durumu mesaj yoluyla iletmeme rağmen geri dönüş alamadım.başka bir kadın doğum uzmanına danışarak farklı bir marka kullanmaya başladım. Bu bilgiyi kendisine ilettiğimde yalnızca “peki” şeklinde kısa bir yanıt aldım.
Ertesi gün tekrar mesaj attığımda TSH değerimin yüksek olduğu ve dahiliyeye görünmem gerektiği belirtildi. Ancak değerin kaç olduğu, gebelikte ideal aralığın ne olması gerektiği herhangi bir açıklama yapılmadı.• Özel Yücelen Hastanesi Muğla • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Özge Burçin Topcu Baş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özge Burçin Topcu Baş, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Özge Burçin Topcu Baş adresi nerede?Özge Burçin Topcu Baş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kötekli Mevkii Marmaris Yol Kavşağı Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özge Burçin Topcu Baş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özge Burçin Topcu Baş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özge Burçin Topcu Baş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özge Burçin Topcu Baş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özge Burçin Topcu Baş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özge Burçin Topcu Baş hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Özge Burçin Topcu Baş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.