Özge Dektaş, 2019 yılında Hacettepe Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi Bölümünden mezun olmuştur. Aynı yıl Medipol Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi Tezli Yüksek Lisans Programı'na kabul edilmiş ve eğitimini başarıyla tamamlamıştır.

Meslek hayatı boyunca birçok mesleki konferans, kongre, kurs ve sertifika programına katılarak kendini geliştirmiştir. Akademik ve klinik bilgi birikimini paylaşmak amacıyla bir dönem Maltepe Üniversitesi'nde lisans seviyesinde ders vermiştir. Profesyonel kariyerine, edindiği deneyimler doğrultusunda uzmanlaşarak devam etmektedir.

Katıldığı kongreler, kurslar ve sertifika programları:

*Türkçe Okul Çağı Dil Gelişimi Testi (TODIL) Uygulayıcı Eğitimi
*Türkçe Erken Dil Gelişimi Testi (TEDİL) Uygulayıcı Eğitimi
*Palın Parent Child Interaction Therapy (PCI, Ebeveyn Çocuk Etkileşimi)
*PROMPT'a Giriş, Sertifikası
*DIR®FLOORTİMETM (201) Temel Fonksiyonel Duyusal Gelişim Basamaklarını Desteklemek
*DENVER II Gelişimsel Tarama Testi
*DIR®FLOORTİMETM (101) Başlangıç Düzeyi
*Profesyonel Ses Derneği Ses Hastalıklarında Tanı ve Tedavi Sempozyumu
*Etkileşim Temelli Erken Çocuklukta Müdehale Programı (ETEÇOM)
*Gilliam Otistik Bozukluk Derecelendirme Ölçeği-2-Türkçe Versiyonu (GOBDÖ-2-TV)

• Sigortası olan hastalar

Barbaros, Gelincik Sokak, Ataşehir/İSTANBUL, Ataşehir, İstanbul 34634

Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

• C

Uygulanan tedavi ve süreç son derece olumlu geçti. Kısa sürede ses tellerimdeki sorun sönümlendi. Tedavi süresince hitabet ve yaklaşımlar olumluya. Ayrıca sorunum ve tedavi sürecime yönelik tatmin edici bilgilendirme yapıldı

• İlgi Dil Konuşma ve Ergoterapi Merkezi Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu  •

• V

Çocuğunuz sıkılmadan bunalmadan hem keyifli vakit geçirir hem de öğrenir, bunun için çeşitli yöntemleri çekinmeden dener. Çocuğu tanır ve ona yönelik öğrenme sürecini düzenler. En önemli kısmı işini aşkla yapar, aile bilgilendirme kısmı açıklayıcı ve eğiticidir. İyi ki yollarımız kesişmiş diyebileceğiniz bir uzmandır. Birkaç farklı uzmandan terapi alan aileler Özge Hanım’ın farkını kısa sürede anlayacaktır.

• İlgi Dil Konuşma ve Ergoterapi Merkezi Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu  •

Konuşma bozukluğum vardı, 2 aydır gidiyorum. Seanslarımız gayet güzel geçiyor. Olumlu sonuçlar alıyorum. Özge Hanım'dan oldukça memnunum. Her aradığımda ulaşabiliyorum. İlgili ve alakalı bir uzman, her şey çok iyi. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

• Ş

Özge Hanıma referans üzerine ulaştım. Oğlumun yaşına göre dil gelişim seviyesinin düşük olduğunu düşündüğüm için başvurdum. Oğlumun Özge Hanım'la güzel bir iletişim kurmasıyla, Özge Hanım'ın ilgisi ve desteğiyle güzel bir yol katettik. Bana da tavsiyelerde bulunuyor. Uyguladığımda olumlu dönüşler aldık. Özge Hanım'dan memnun kaldım. Herkese tavsiye ediyorum.

•  •

Başladığımız günden itibaren gerekli her konuda fazlası ile ilgili ve donanımlı bir merkez ve her uzman insancıl ve yeterli tecrübeye sahip

• İlgi Dil Konuşma ve Ergoterapi Merkezi Dil Terapisi  •

• Z

Özge Hanıma referans ile ulaştım. Aslında ben burada yabancıyım, kızımı burada ameliyatı oldu. Kızım doğuştan tavşan dudak damak yarığıyla doğdu. Birkaç kere ameliyat oldu. Memlekette hiçbir zaman konuşma terapistine gitmemişti. Burada ameliyat yaptırdıktan sonra konuşma terapistine gitmemizi söylediler. Biz de Özge Hanıma geldik. Kızım çekincen hiç konuşmuyordu. Özge Hanıma geldikten sonra çok iyi konuşmaya başladı, harfleri gayet güzel çıkarmaya başladı. Kızımın da kendine güveni arttı, çok seviyor Özge Hanımı. Kesinlikle tavsiye ederim, çünkü çok memnunum.

•  •

Çocuğumda var olan artikülasyon bozukluğu nedeniyle Özge Hanım'dan terapi hizmeti aldık. Kendisi çok profesyonel, işini seven ve sempatik biri. Seans sonrası gerek materyal desteği gerekse yönlendirmeleri çok faydalı.

• İlgi Dil Konuşma ve Ergoterapi Merkezi Artikülasyon Bozukluğu Terapisi  •

Çocuğumun artikülasyon bozukluğu vardı, konuşması anlaşılmıyordu. Bu sebeple başvurdum. 3-4 aydır gidiyoruz. Olumlu sonuçlar alıyoruz. Konuşmasında çok ciddi düzelmeler var. %100 memnunum. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Herkese tavsiye ederim.

• T

Özge Hanıma bir arkadaş tavsiyesi ile ulaştım. Anaokulu öğretmenimizin küçük kızım da tespit ettiği bir takım problemler nedeniyle biz önce psikoloğa başvurduk. Yapılan testler sonucunda da kızımın dil terapisi alması gerektiğine karar verildi ve yine bir arkadaşımız vesilesiyle Özge Hanım'ın bilgilerine ulaştım. 2024 yılının son çeyreğinden beri biz Özge Hanım'la beraber çalışıyoruz. Kendisinden dil terapisi anlamında yaklaşık 5-6 seans aldık bu zamana kadar, yakında ergoterapi almaya da başlayacağız. Fakat sürecin en başından beri Özge Hanım'la tanıştığımız ilk günden bu yana Özge Hanım bize hem dil terapisi anlamında hem oluşabilecek diğer terapiler anlamında çok aydınlattı. Kafamızda oluşabilecek tüm sorularımıza yanıt verdi. Etrafımda çocuğu terapi alması gereken birkaç arkadaşım var. Konuştuğum herkese Özge Hanım'ın kliniğini ve kendisini öneriyorum çünkü ben çok memnun kaldım.

• Z

10 yaşında olan çocuğumuzun bağırarak konuşması sonucunda ses kısıklığı ve sesinde çatallaşma sorunu ile Özge hocaya internet üzerinden ulaştım. İletişime geçtiğimiz ilk andan itibaren süreç değerlendirmesi o kadar tahatlatıcıydı ki. Farklı illerde olmamız sebebiyle online seans ile danışmanlık hizmeti aldık.Seanslarda çocuğumuzun alışkanlıklarına yönelik gerekli çalışmalar yapmanın yanı sıra ev için de günlük yapılmasını istediği çeşitli egzersizler vermiş olup takibini de sağ olsun ilgiyle yaptı. Aklınıza takılan en ufak soruda bile yoğun temposuna rağmen her zaman ulaşılabilir olması bizim için gerçekten önemliydi.8 seans görüşme sonrasında sürecimiz mutlulukla sonlandı.

• Online Danışmanlık Konuşma Terapisi  •