2010 yılında da Ankara Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi yüksek lisans programını tamamlayarak uzmanlığımı aldım. Anaokulunda grup öğretmenliği ve drama liderliği yaptım. Bu süre zarfında Aile Danışmanlığı eğitimini aldım. Uzun yıllar özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde çalıştım. Çocuk gelişimi ile ilgili makalelerim bir dergide yayınlandı. Aile görüşmeleri yapıp, çeşitli konularda seminer verip, çocuk değerlendirme testleri uygulamaktayım.
- Okula Uyum Sorunları
Gessell Gelişim Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Uzm. Özge Demirci Gelişimsel Değerlendirme Danışmanlığı
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Çocuk Değerlendirme Testleri
Çocuk Gelişim Testi
ez...n
Özge hanıma, oğlumuzun anaokuluna alışma sürecinde yaşadığı adaptasyon problemleri için gittik. Süreç içerisinde bizi yönlendirmesi ve oğlumuz ile yaptığı seanslar sonucu okula kolayca alışıp uyum sağladı. Tekrardan benzer sorunlar yaşarsak ilk başvuracağımız kişi Özge Hanımdır.
• Uzm. Özge Demirci Gelişimsel Değerlendirme Danışmanlığı • Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı •
Özge Demirci
Benim için de süreç çok keyifliydi. İşbirliği içerisinde olmamız da çok kıymetliydi
tu...
Özge hanım ile bugün tanıştık, oğluma dikkat testi için başvurduk, samimi Doğal ve işinde çok çok iyi , her konuda fikrini almak ve sıklıkla ziyaret etmek isterim... İzmit için bir şans bir değerdir kendisi.
• Uzm. Özge Demirci Gelişimsel Değerlendirme Danışmanlığı • Moxo Dikkat Ölçme Testi •
Özge Demirci
Çok teşekkür ederim kıymetli yorumunuz içinsamimiyetiniz ve güzel enerjiniz bana da iyi geldi
K
k....b
Oğlumun tuvalet problemi ve dikkat eksikliği için gittik kendisine iyiki gitmişiz harika biri çocuğumada bizede çok ilgili davrandı çok detaylı anlattı ilgisi yaklaşımı çok güzeldi gitmeyi düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim hiç şüpheniz olmasın ben çok memnunum kendisinden
• Uzm. Özge Demirci Gelişimsel Değerlendirme Danışmanlığı • Dikkat Testleri •
Özge Demirci
Çok teşekkürler değerli yorumunuz için
ne...n
Özge hanım ile arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştık. Kızımın tuvalet sorunu vardı. Kısa zamanda bu durumu çözdük. Özge hanım güvenilir sakin duruşuyla kızımla güzel bir iletişim kurdu. Her hangi bir sorunda kesinlikle yine kendisine başvururum ve herkese gönülden tavsiye ederim.
• Uzm. Özge Demirci Gelişimsel Değerlendirme Danışmanlığı • Diğer •
Özge Demirci
Çok teşekkür ederim kıymetli yorumunuz için benim için de keyifli bir süreçti
O
o....ö
Özge hanım ile arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştık.Oğlum anne ve babaya çok bağımlı,kaygılı ve kendi başına oyun oynamayan bir çocuktu.Özge hanım sayesinde ilk seansımızdan itibaren çok kısa sürede ciddi değişimler sezdik.Tavsiyeleri ile oğlum kendi başına oyun kurmayı ve bizden bağımsız şekilde zaman geçirmeyi öğrendi.Özge hanımı çok sevdik.Çocuğunuzu kendi çocuğu gibi sahiplenip sorunları çözmek için herşeyi yapıyor.Özge hanım ile seanslarımızı bitirdik,mutlu ayrıldık ama oğlumuz sürekli Özge hanımı soruyor :)
• Uzm. Özge Demirci Gelişimsel Değerlendirme Danışmanlığı • Bireysel Danışmanlık •
C
c....k
Kızımın dikkat dağınıklığı, odaklanma güçlüğü ve sınır koyma konusundaki zorlukları nedeniyle Özge Hanım’la tanışma fırsatımız oldu. Kendisi ilk görüşmeden itibaren sakinliği, naif yaklaşımı ve güven veren duruşuyla hem bizi hem de kızımı rahatlattı. Yönlendirmeleri son derece açık, anlaşılır ve uygulanabilir düzeydeydi; verdiği örneklerin ise gerçekten güçlü ve etkili sonuçlar doğurduğunu deneyimledik.
Seanslarımız uzun ve verimli geçti. Özge Hanım’ın profesyonel yaklaşımı sayesinde kızım zamanla daha anlaşılır ve sakin bir yapıya bürünmeye başladı. Bu sürecin sonunda odaklanma sorununu kalıcı olarak aşacağımıza olan inancımız tam. Kendisiyle tanıştığımız için çok memnunuz ve gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederiz.• Uzm. Özge Demirci Gelişimsel Değerlendirme Danışmanlığı • •
K
k....
Kızım sekiz yaşında ve son zamanlarda tuvalet problemi yaşıyordu. Bu süreçte dışarı çıkmak, okula gitmek, yolculuk yapmak istemiyordu. Çok çaresiz hissteğim bu dönemde iyi ki Özge Hanım ile tanıştık. altı haftalık bir dönemde problemimiz çözüldü. Kızım çok sevdi, görüşmeden her çıktığında Özge Hanım ı çok sevdiğinden bahsediyordu.
• Uzm. Özge Demirci Gelişimsel Değerlendirme Danışmanlığı • •
m....)
Çocuğuma gelişim testi yaptırmak için götürdüm. Çok ilgili ve sonuç odaklı bir uzman. Kendisinden çok memnun kaldım. Duyu terapisi önerdi gelişimi için tekrar kendisiyle görüşeceğiz. İletişimimiz devam edecek.
m....a
Güler yüzü ve sakin detaylı açıklamaları ile bize yol gösterdi. Çok memnun kaldık bundan sonraki süreçlerde de yine gideceğimiz bir yer. Oğlum için gitmiştik sorunlara farklı bir bakış açısı sundu bize. İlk andan itibaren çok işe yaradı. Tavsiye üzerine gitmiştik şimdi bende herkese tavsiye ediyorum
f....ö
Özge hanım, alanında harika bir uzman. 3 yaşındaki oğlumun gelişiminde göremediğim bazı hassas noktaları ve eksiklikleri görerek bize yol gösterdi ve kısa sürede güzel yol aldık. Yaklaşımı, gözlemleri ve değerlendirmeleri oldukça profesyonel ve tatmin ediciydi. Oğlumun gelişim sürecinde beraber olmaya devam edeceğiz.. Herkese tavsiye ediyorum
• Uzm. Özge Demirci Gelişimsel Değerlendirme Danışmanlığı • •
Özge Demirci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özge Demirci, Çocuk Gelişimi, Aile Danışmanlığı. Size Özge Demirci tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Dikkat Testleri, Denver Gelişim Tarama Testi, Aile Danışmanlığı, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Moxo Dikkat Ölçme Testi, Boşanma Danışmanlığı, Bireysel Danışmanlık, Çocuk Değerlendirme Testleri, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri.
Özge Demirci adresi nerede?Özge Demirci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenişehir mah. Paşa cad. No:72 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özge Demirci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Özge Demirci uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Özge Demirci isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özge Demirci, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Özge Demirci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özge Demirci tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Özge Demirci hakkında ne düşünüyor?Toplam 29 hasta / danışan, Özge Demirci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özge Demirci hangi sigortaları kabul ediyor?Özge Demirci tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.