2013 yılında Afyon Kocatepe Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümünden mezun olduktan sonra Konya’da özel bir hastanede 7 yıl süreyle çalıştım. Bu dönemde aynı zamanda Ankara Başkent Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümünde master eğitimimi tamamladım.

Yeterli bilgi birikimi ve klinik tecrübeyi elde ettiğimi hissettiğimde kendi kliniğimi açmaya karar verdim.Yaklaşık 6 yıldır hastalarıma Konya Meram’da, kendi kliniğimde, özellikle ; bel-boyun ağrıları, fibromiyalji , migren , ortopedik rehabilitasyon , duruş bozukluğu ve klinik pilates gib alanlarda hizmet vermekteyim.

Yetişkin
Çocuk

Melikşah Mahallesi Damla Sokak No:4/1, Meram

Boyun ve sırt ağrılarım vardı Özge hanım ve ekibinin uyguladığı tedavi ile ağrılarım büyük ölçüde geçti ve çok memnun kaldım.

Fzt. Özge Kasapoğlu

Güzel geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz. Ağrılarınızın büyük ölçüde azalmış olması bizim için en büyük mutluluk Sağlıklı ve ağrısız günlerde görüşmek dileğiyle.

Doğum sonrası yaşadığım bel ağrısı için arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine başvurdum. Muayene sürecinde Özge Hanım çok ilgili ve açıklayıcıydı. Sonuçta vücudumuzu emanet ediyoruz; bu yüzden kendimi güvende hissedebildiğim bir yerdi. Uyguladığı tedavi sayesinde tek seansta bile ağrılarım fazlasıyla azaldı. Özge Hanım'ın güler yüzü ve profesyonel yaklaşımı beni çok mutlu etti; gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

•  •

Fzt. Özge Kasapoğlu

Değerli yorumunuz ve güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim. Doğum sonrası dönemde yaşanan bel ağrılarında rahatlama sağlayabilmiş olmak benim için çok kıymetli. Kendinizi güvende hissetmeniz ve tedaviden fayda görmeniz beni çok mutlu etti. Sağlıklı ve ağrısız günler dilerim.

• D

Özge hocadan aldığım fizyoterapi tedavisinden gerçekten çok memnun kaldım. Uzun zamandır yaşadığım ağrılar için gitmiştim ve ilk andan itibaren çok ilgili davrandı.Seanslardan sonra ağrılarımda ciddi bir rahatlama oldu. Kendimi çok daha iyi hissediyorum. İyi ki yolum Özge hocayla kesişmiş.
    Fizik tedaviye ihtiyacı olan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Fzt. Özge Kasapoğlu

Değerli yorumunuz ve güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim. Uzun süredir yaşadığınız ağrılarda rahatlama sağlamış olmak benim için çok kıymetli. Tedavi sürecinde gösterdiğiniz uyum da bu ilerlemede önemli bir rol oynadı. Kendinizi daha iyi hissetmenize katkı sağlayabildiysem ne mutlu bana. Sağlıklı ve ağrısız günler dilerim.

• B

Uzun süredir yaşadığım ağrılar nedeniyle fizik tedaviye başladım ve Özge Kasapoğlu ile tedavi sürecim oldu. İlk muayeneden itibaren çok ilgili ve açıklayıcıydı. Uyguladığı tedaviler ve verdiği egzersizler sayesinde kısa sürede rahatlama hissetmeye başladım. Hem güler yüzü hem de mesleki bilgisi gerçekten güven veriyor. Tedavi sürecimden çok memnun kaldım, ihtiyacı olan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Fzt. Özge Kasapoğlu

Kıymetli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Uzun süredir yaşadığınız ağrılarda rahatlama sağlamış olmak benim için büyük mutluluk. Tedavi sürecindeki uyumunuz ve egzersizlere gösterdiğiniz özen de bu sonucun önemli bir parçası. Güzel düşünceleriniz ve tavsiyeniz için teşekkür eder, sağlıklı ve ağrısız günler dilerim.

• M

Kendisine tavsiye üzerine ulaştım. Konya’da oldukça tercih edilen bir fizyoterapist. Annemin uzun yıllardır geçmeyen bel ve sırt ağrısı için ziyaret ettik. Kısa sürede uyguladığı tedavileriyle ağrılarımızdan kurtulduk. Tedavi süresinde ve sonrasında oldukça ilgili ve alakalıydı. Tedavi sonrasında da iyileşme sürecimizi yakından takip etti.

•  •

Fzt. Özge Kasapoğlu

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Annenizin ağrılarında kısa sürede rahatlama yaşadığını duymak beni çok mutlu etti. Tedavi sürecinde gösterdiğiniz özen de bu sonucun önemli bir parçası. Sağlıklı ve ağrısız günler dilerim, her zaman yanınızdayız.

İlk defa gitmeme rağmen kliniği çok beğendim. Özge Hocam tam bir duayen gerek bilgisi gerekse sakin ses tonuyla tüm korkularımı yendi.
    Özge Hocam sayesinde ağrılarım geçti spor yaralanması sebebiyle gittim şifa buldum.

Fzt. Özge Kasapoğlu

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. İlk seansınızda kendinizi rahat ve güvende hissetmeniz benim için çok kıymetli. Spor yaralanmanız sonrası sürecin bu şekilde olumlu ilerlemesine katkı sağlayabildiysem ne mutlu bana. Sağlıklı ve aktif günler dilerim.