Dr. Özgür Ecemiş, Medical Park Samsun Hastanesi'nde hizmet vermektedir.

Özel Atasam Hastanesi

Derebahçe Mah. Bahçıvan Sok.No:14, İlkadım 55060

Gastroenteroloji Randevusu

İç Hastalıkları Randevusu

• T

Kendisini sinoptan buldum Allah ozgur hocamdan razı olsun cok zor zamanımızda karşımıza çıktı gerçekten hipokrat yeminini etmiş bir doktor kendisine ailece minnettarız Allah böyle doktorlarimizi başımızdan eksik etmesin buraya ne yazsam az kalır

• Özel Atasam Hastanesi Gastroenteroloji Randevusu  •

• B

Uzun süren rahatsızlığımdan sonra mide yanması şikayetim ile ilgili randevu almıştım açıklayıcı ,güler yüzlü tavrı ile çok memnun kaldım.Ayrıca uyguladığı tedavi ile 1 ayda mide yanması şikayetlerim giderek azaldı.

• başka bir yer Diğer  •

• H

özgür hocam gerçekten alanında uzman ve hastaya yaklaşımı süper bir hekim endoskopi ve kolonoskopiyi başarılı bir şekilde yaptı çok teşekkür ederim hocam

• Özel Atasam Hastanesi Gastroenteroloji Randevusu  •

• B

Dr arkadaşımın tavsiyesi ile gittiğim doktorumdan çok memnun kaldım endoskopi yaptırdım hiçbir şikayetim olmadı güleryüzlü konusunda uzman bir doktor tavsye ederim

• VM Medical Park Samsun Hastanesi  •

• N

Korkarak gittim lakin cok kolay hem kolonoskopi hemde endoakopi oldum.hocam ts. Ederim.benim gibi rahatsizlik çekenlere sesleniyorum çikin çikin gelin özgür hocama.başarilar dileeim hocam

• VM Medical Park Samsun Hastanesi Bagirsak ve mideden rahatsizliklar çekiyordum.özgur bey harika bir dr.  •

• Dr. Özgür beye bir arkadaşın tavsiyesi üzerine gittim. Sebep olan arkadaştanda, kendisindende Allah razı olsun, gerçekten cana yakın,dostça, samimi tavırları ve uslubu insana güven veriyor. Ben Medical Park hastanesine sadece endoskopi çekilmek için gitmiştim ama sonrasında ameliyat ve halen devam eden tedavilerimde kendisinin önerilerinden istifade etmekteyim. Hocam Allah yüzünüzden tebessümü, kalbinizden merhameti, evinizden huzuru eksik etmesin.

•  •

Profili düzenle veya yönet