Gebizli Mahallesi 1116. Sokak No:4, Muratpaşa 07300
12.30 daki randevu için 12.20 hastane 12.25 doktor kapısnda olduk. ancak doktorumuz cıkmıstı. yardımcısı aradı akabinde geri geldi. baş donmesi şikayeti ile gittik. alerjik dedi. hızını alamadı kemik eğriliği ameliyatı önerdi. siz filim çekin haftaya bakalım diye bizi yolculadı. sıkıtımızla alakasız bir görüşme oldu ve bitti. kulak kristali oynaması baş dönmesi sorunumuz devam ediyor.
• Akdeniz Sağlık Vakfı Yaşam Hastanesi (ASV) • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ha...r
2023 yılında nefes alamama şikayetlerim nedeniyle Antalya Yaşam Hastanesi’nde Op. Dr. Özgür Gökoğlu ile yollarımız kesişti. Yaptığı başarılı ameliyat sayesinde artık çok rahat bir şekilde nefes alabiliyorum.
Gerçekten işinde çok başarılı ve son derece ilgili bir doktor. Adeta hayatımı kurtardı. Her yıl Antalya’ya geldiğimde mutlaka kontrole giderim. Op. Dr. Özgür Gökoğlu’nu gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ediyorum!!!• Akdeniz Sağlık Vakfı Yaşam Hastanesi (ASV) • Diğer •
el...n
Özgür beyle ASVY hastanesinde yollarımız kesişti. çocuklarımın nefes, uyku kalitesizliği, geniz eti gibi sorunlarıyla kendisine başvurdum. Yaklaşık 2senedirde kendisini tercih ediyoruz. 1sene boyunca takipte kalıp en son genizeti ve bademcik sorunumuzu çözdük hem ameliyat öncesi hem sonrası takip herşey olması gerektiği gibi ilerledi ve şimdi iyiki onunla bu süreci götürmüşüz ve kendimizi ona teslim etmişiz diyorum.
mü...
04.04.2025 tarihinde septoplasti ameliyatı oldum. Özgür Bey hayatımda gördüğüm en samimi en güven veren doktor olmuştur. Ameliyat öncesi olan korku ve tereddütlerimi engin bilgi ve tecrübesi ile yok etti. Burun kemiğimdeki eğriliği düzeltip alerjik reaksiyon gösterdiği için fazla etlerinin alınmasını ve sinüslerin temizlenmesini sağladı. Ameliyat sonrası iyileşme sürecinde her zaman yanımda olarak ilgisini eksik etmedi. Şuan oh be nefes alabilmek ne güzelmiş deyip her nefesimde dua ediyorum. İyiki tanımışım. İyiki Uzman Doktorum Özgür Gökoğlu Selam ve Saygılar ile..
ay...
26.02.2025 Burun ameliyatımı yapan Sayın Özgür Beye her şey için minnettarım.Süreç boyunca ilgiliydi ve gerekli bilgilendirmeleri yaptı.Ağrısız,acısız,endişesiz bir süreç oldu sayesinde.Kemik eğriliğini düzeltti,oluşan etleri ve sinüsleri aldı.Ameliyatım komplike olduğu için korkmuş ve yıllarca ertelemiştim.İyi ki Özgür Beye ameliyat olmuşum.Bugün 10.günümdeyim.Olumsuz birşey yaşamadım.Aksine olabildiğince konforlu geçti. İyi ki Özgür Gökoğlu
i.....
Doktor Bey çok ilgili, işini seven, sempatik ve işini çok düzgün yapan bir hekim. Gittiğimde burnumdan nefes alamıyordum, yaptığı septoplasti ameliyatı sayesinde sorunum çözüldü. Ameliyatı başarıyla gerçekleştirdi ve sonrasında da çok ilgili davrandı. Şu anda gayet iyi nefes alabiliyorum. Kendisine minettarım. Sevgiler İlke
m....e
4 yaşındaki kızımı gece rahat nefes alamadığı ve horladığı için götürdüm. Sadece boğazına bakıp bademcikleri çok büyük, film çekmeye gerek yok. Geniz eti ve bademcikler alınacak, dedi. Çıkarken 1 hafta sonra ameliyat günü olduğunu ve alabileceğimi söyledi. Çok içime sinmedi, Başka bir hastaneden randevu alıp tekrar gösterdim. Doktor önce boğazına, burnuna sonra da kulaklarına baktı. Film çekelim, sonuca göre bir değerlendirme yaparız dedi. Sonuç: “çok büyük olsaydı farklı bir operasyon gerekebilirdi ama şu şu ilaçları 3 ay kullanacağız”. Dedi. Ayda 1 kontrole gideceğiz.
em...
Boğazımdaki acıyla ,yutkunamamak ve aşırı halsizlik sebebiyle gittim Özgür beye durumumu açıkladıktan sonra alerjik bir bünyem olduğu için antibiyotik tedavisini hastanede gözetimi altında olmamı teklif etti iyiki kabul etmişim daha kötü sonuçlar doğa bilirdi.Hassas ve ilgili oluşu beni ayağa kaldırdı.Kendisine teşekkürümü ilettim ama yeterli gelmedi benim için burda da paylaşmak istedim doğru bir doktor seçimim olduğunu.İkigün kaldım doktorumuz ve beni yatırmış olduğu 2. Kat kuzey tarafı hemşirelerinide eklemek istiyorum onlarda Özgür bey kadar ilgililerdi saolsunlar.
ha...ı
Bu hastanenin bıranjında mükemmel Dr yAllah razı olsun herkeze tafsiye ederim iki yıl önce trafik kazası geçirmiş dim başımı carpmam dan Doğan baş dönmesi tranva olmadını bunun vertuka tanısıkoydu .Teşekkürler hocam
el...
Ben burun tıkanıklığı nedeni ile gittim ve Özgür Bey burnumda ayrıca delik olduğunu söyledi ameliyat gerektiren bir durum olduğunu öğrenince korktum açıkçası ama sağolsun doktorum bana o kadar çok güven verdi ki , güvenimi boşa çıkarmadı ve doku kaybından dolayı kapanması zor olan bir deliği bile kapattı sağolsun ayrıca eklemek istiyorum ki eli çok hafif ve çok iyi bir doktor gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz her şey için teşekkürler ÖZGÜR GÖKOĞLU
• Kepez Devlet Hastanesi • Diğer •
Özgür Gökoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özgür Gökoğlu, Kulak Burun Boğaz.
Özgür Gökoğlu adresi nerede?Özgür Gökoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gebizli Mahallesi 1116. Sokak No:4 Muratpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özgür Gökoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özgür Gökoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özgür Gökoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özgür Gökoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özgür Gökoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özgür Gökoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Özgür Gökoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Muratpaşa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- Muratpaşa bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları