Akdeniz Sağlık Vakfı Yaşam Hastanesi (ASV)
Diğer kurumları göster
Kimi arıyorsunuz?
Başka bir uzmanlık arayınHizmetler
Akdeniz Sağlık Vakfı Yaşam Hastanesi (ASV)
Gebizli Mahallesi 1116. Sokak No:4, Muratpaşa 07300Sigortalar
- Ergo Sigorta
- Eureko Sigorta
- Güneş Sigorta
- SGK Tüm sigortaları göster
12.30 daki randevu için 12.20 hastane 12.25 doktor kapısnda olduk. ancak doktorumuz cıkmıstı. yardımcısı aradı akabinde geri geldi. baş donmesi şikayeti ile gittik. alerjik dedi. hızını alamadı kemik eğriliği ameliyatı önerdi. siz filim çekin haftaya bakalım diye bizi yolculadı. sıkıtımızla alakasız bir görüşme oldu ve bitti. kulak kristali oynaması baş dönmesi sorunumuz devam ediyor.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ha...r
2023 yılında nefes alamama şikayetlerim nedeniyle Antalya Yaşam Hastanesi’nde Op. Dr. Özgür Gökoğlu ile yollarımız kesişti. Yaptığı başarılı ameliyat sayesinde artık çok rahat bir şekilde nefes alabiliyorum.
Gerçekten işinde çok başarılı ve son derece ilgili bir doktor. Adeta hayatımı kurtardı. Her yıl Antalya’ya geldiğimde mutlaka kontrole giderim. Op. Dr. Özgür Gökoğlu’nu gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ediyorum!!!
el...n
Özgür beyle ASVY hastanesinde yollarımız kesişti. çocuklarımın nefes, uyku kalitesizliği, geniz eti gibi sorunlarıyla kendisine başvurdum. Yaklaşık 2senedirde kendisini tercih ediyoruz. 1sene boyunca takipte kalıp en son genizeti ve bademcik sorunumuzu çözdük hem ameliyat öncesi hem sonrası takip herşey olması gerektiği gibi ilerledi ve şimdi iyiki onunla bu süreci götürmüşüz ve kendimizi ona teslim etmişiz diyorum.
mü...
04.04.2025 tarihinde septoplasti ameliyatı oldum. Özgür Bey hayatımda gördüğüm en samimi en güven veren doktor olmuştur. Ameliyat öncesi olan korku ve tereddütlerimi engin bilgi ve tecrübesi ile yok etti. Burun kemiğimdeki eğriliği düzeltip alerjik reaksiyon gösterdiği için fazla etlerinin alınmasını ve sinüslerin temizlenmesini sağladı. Ameliyat sonrası iyileşme sürecinde her zaman yanımda olarak ilgisini eksik etmedi. Şuan oh be nefes alabilmek ne güzelmiş deyip her nefesimde dua ediyorum. İyiki tanımışım. İyiki Uzman Doktorum Özgür Gökoğlu Selam ve Saygılar ile..
ay...
26.02.2025 Burun ameliyatımı yapan Sayın Özgür Beye her şey için minnettarım.Süreç boyunca ilgiliydi ve gerekli bilgilendirmeleri yaptı.Ağrısız,acısız,endişesiz bir süreç oldu sayesinde.Kemik eğriliğini düzeltti,oluşan etleri ve sinüsleri aldı.Ameliyatım komplike olduğu için korkmuş ve yıllarca ertelemiştim.İyi ki Özgür Beye ameliyat olmuşum.Bugün 10.günümdeyim.Olumsuz birşey yaşamadım.Aksine olabildiğince konforlu geçti. İyi ki Özgür Gökoğlu
i.....
Doktor Bey çok ilgili, işini seven, sempatik ve işini çok düzgün yapan bir hekim. Gittiğimde burnumdan nefes alamıyordum, yaptığı septoplasti ameliyatı sayesinde sorunum çözüldü. Ameliyatı başarıyla gerçekleştirdi ve sonrasında da çok ilgili davrandı. Şu anda gayet iyi nefes alabiliyorum. Kendisine minettarım. Sevgiler İlke
Halsizlik şikayetim üzerine genel kontrol amacıyla gitmiştim.Troid rahatsızlığım olamaması ve değerlerim normal çıkmasına rağmen detaylı bir tetkik ve kontrol ile nodül olduğunu farkederek beni ultrasona yönlendirdi. Daha sonrasında biyopsi ve troid kanseri teşhisi kondu. Doktor hanımın Erken teşhis ve tanısı ile kanser ilerlemeden ameliyat olarak zorlu ve hayati bir süreçde gerçekten kurtarıcım oldu
em...
Yıllardır tiroid hastası biri olarak sürekli kendimi yorgun hissederdim ve değerlerim hep normalin üzerinde çıkardı. Birsen hanımın ilgili ve uyguladığı düzgün tedavi sayesinde değerlerim normale döndü ve kendimi çok iyi hissediyorum.
hü...
Ön kolum kırıldı Hüseyin
hoca kontrollerimi sürekli bildirdi ve çok başarılı bı şekilde ameliyat etti ameliyat sonrasında çok az ağrı çektim ve kolum gereğinden erken iyi hissetmeye başladı işinde uzman ve çok başarılı bir doktorumuz ülkemize böyle doktorlar gerekiyor Allah razı olsun.
i̇...ş
2021 yılında annemin lenfoma kanseri için tedavi olduk kendisine. Bu konuda bi otorite deilim; fakat olumlu üslubu, dikkati ve tedavinin sonucu bizi ona hayran bıraktı. Umarım hep iyi sonuçlar alır. Ve bu beyfendi Uzmandan ihtiyacı olan herkes faydalanır…
Akdeniz Sağlık Vakfı Yaşam Hastanesi (ASV), Muratpaşa şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Akdeniz Sağlık Vakfı Yaşam Hastanesi (ASV), Muratpaşa şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Göz Doktoru, Romatolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Beyin Ve Sinir Cerrahı, Psikolog, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Psikiyatrist, Nefrolog, Göğüs Cerrahı, Ağız Ve Diş Sağlığı, Fizik Tedavi Uzmanı.
Akdeniz Sağlık Vakfı Yaşam Hastanesi (ASV) hangi hizmetleri sağlıyor?Akdeniz Sağlık Vakfı Yaşam Hastanesi (ASV), toplam 62 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG), Subkütan Enjeksiyon, Tiroid Kan Testleri, Hipertiroidide Radyoiyot (Atom) Tedavisi, Tpo(Tiroid Peroksidaz Testi) Tpoab, Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi), Tam Idrar Tahlili(Tit), Hemoglobin A1c(Hba1c), Diabetes Mellitusta Insülin Tedavisi.
Akdeniz Sağlık Vakfı Yaşam Hastanesi (ASV) adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Akdeniz Sağlık Vakfı Yaşam Hastanesi (ASV) DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Akdeniz Sağlık Vakfı Yaşam Hastanesi (ASV) kurumundan nasıl randevu alabilirim?Akdeniz Sağlık Vakfı Yaşam Hastanesi (ASV) bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Akdeniz Sağlık Vakfı Yaşam Hastanesi (ASV) ile iletişime geçmenizi öneririz.
Akdeniz Sağlık Vakfı Yaşam Hastanesi (ASV) kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Akdeniz Sağlık Vakfı Yaşam Hastanesi (ASV) ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Akdeniz Sağlık Vakfı Yaşam Hastanesi (ASV) hakkında ne düşünüyor?Toplam 42 hasta/danışan, Akdeniz Sağlık Vakfı Yaşam Hastanesi (ASV) hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Akdeniz Sağlık Vakfı Yaşam Hastanesi (ASV) nerede?Akdeniz Sağlık Vakfı Yaşam Hastanesi (ASV) adresi Gebizli Mahallesi 1116. Sokak No:4 Muratpaşa şeklindedir.
- Antalya bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri
- Konyaaltı bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri