- İnmemiş Testis
- Bağırsak Tıkanması
İstanbul, İstanbul
Ş
şa...
Sünnet için gittik çok iyi hoca hastane çok ilgililer gerçekten çok memnun kaldık emeğine sağlık
• Özel Avcılar Hospital • Sünnet •
se...l
8 yaşindaki oğlumun, sünnet operasyonu için muayene gittiğimizde, biz ebeveynleri ve bu yaşına kadar hiç bir çocuk dokturunun farketmediği bir rahatsizlığın tanısını koyup, çok başarılı bir ameliyat gerçekleştirdi.
Doktor arastiran herkese hic düşünmeden gitmelerini tavsiye ediyorurum.Gönül rahatlığı ile kendinizi emanet edebilirsiniz. Allah ondan razı olsun..
Iyi ki tanıştık iyi ki varsınız teşekkürler.• Özel Avcılar Hospital • Çocuk Cerrahisi Randevusu •
mu...z
Bizim bebişi sünnet etti hocam.Hiç sıkıntı yaşamadık,1 haftaya iyileşti paşa.Operasyon sırasında bizi de yanına aldı hoca, hemen halletti.Çok iyi hoca, gönlünüz rahat götürün.
• Özel Avcılar Hospital • Çocuk Cerrahisi Randevusu •
Özgür Yücel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özgür Yücel, Çocuk Cerrahisi.
Özgür Yücel adresi nerede?Özgür Yücel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özgür Yücel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özgür Yücel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özgür Yücel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özgür Yücel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özgür Yücel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özgür Yücel hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Özgür Yücel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Cerrahları
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları