- Burun Tıkanıklığı
Radyofrekans Uygulamaları
Revizyon Burun Estetiği
Rinoplasti
Op. Dr. Özkan Doğan
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Septorinoplasti
Tonsillektomi
be...m
Kendisi hem cok enerjik hem de pozitif birisi. Alaninda gayet uzman ve akillarda suphe birakmayan bir etkisi var. Tam olarak tarif etmemis olmama ragmen hayalimdeki dogal burna sahip olmami sagladi. Hic suphesiz kefil olabilecegim bir hekim.
Op. Dr. Özkan Doğan
Bu süreci birlikte güzel bir şekilde atlattık. Yorumunuz için teşekkürler.
Z
zu...
Özkan beyi internetten araştırmaların sonucunda buldum.Burnumda eğrilik vardı ve nefes problemim vardı bir hafta önce ameliyat oldum. Bugün tampon ve alçım çıktı çok memnunum kendisinden hiç bir şekilde ağrı yaşamadım. İlgisi mesleki tecrübesi ve benim isteklerim önemsemesiyle harika bir doktor doktor.
Op. Dr. Özkan Doğan
Rahat nefes almanızı duyunca biz de çok mutlu olduk. Yeni burnumuz hayırlı olsun:)
s....t
Burun deliklerim küçüktü ve burnum düşüktü, genişletmek için başvurdum. Ameliyat oldum, ameliyatım çok başarılı geçti. Ben kendisinden çok memnunum. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Alçıyı çıkardıktan sonra oğlum elini burnuma çarptı, gece hemen aradım hastaneye geldi. Çok ilgili bir doktor.
Op. Dr. Özkan Doğan
Ameliyat öncesi ve sonrası süreci birlikte güzel bir şekilde atlattık. Yorumunuz için teşekkürler.
L
l....a
Burun ameliyatı için gittim. Burnum tıkalıydı, aynı zamanda estetik oldu. Ameliyatım çok başarılı geçti, çok memnunum. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Özkan Bey süper bir doktor. Hastasıyla çok güzel ilgileniyor. Görüntüsünü de çok beğendim. Sürecim ağrısız ve acısız geçti.
Op. Dr. Özkan Doğan
Bu süreci ağrısız atlattığınıza sevindik. Teşekkürler:)
e....a
Tavsiye üzerine burun estetiği için başvurdum. Operasyon oldum. Ağrı sızı yaşamadım. Morluklarım çok olmadı. Beni süreç hiç zorlamadı. Soran herkese tavsiye ediyorum. Başarılı bir operasyon geçirdim. Ulaşılabilirliği yüksek bir doktor, memnunum kendisinden.
Op. Dr. Özkan Doğan
Geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz. Ameliyat sürecinin güzel geçmesi bizi mutlu etti.
s....d
Rinoplasti ameliyatı oldum. Ameliyatım çok güzel ve sorunsuz geçti. Her aradığımda ulaşabildim. Özkan Bey çok sempatik ve çok tatlı bir doktor. Çok ilgilendi benimle. Ameliyat için çok kararsızdım, beni ikna etti. Hasta takibi iyi bir hekim, memnunum kendisinden.
Op. Dr. Özkan Doğan
Ameliyat sürecini birlikte güzel ve rahat bir şekilde atlattık. Geri bildiriminiz için teşekkür ederim
s....ö
Burun estetiği için kendisine başvurdum. Kendim araştırıp buldum. Ameliyatım çok güzel geçti, görüntüsü de hoşuma gitti, gayet memnunum. Ameliyat öncesinde ve sonrasında her şeyi detaylı bir şekilde açıkladı, ben de ikna oldum. İyi ki ikna olmuşum, hiç pişman olmadım. İlgili ve alakalı bir doktor, ben kendisinden memnunum. İletişimimizi kesmedik, şu an için her şey yolunda.
Op. Dr. Özkan Doğan
İyi ki karşılaşmışız o zaman:) Teşekkürler...
İyiki Özkan Hoca diyorum, burun ameliyatı olmak niyetiyle kendisine başvurdum ve ilk günden itibaren yaklaşımı, ilgisi, samimiyeti ve çıkan sonuç harika.. ‘’başka doktora da gitsem mi acaba’’diye bir an bile düşünmedim. Yeni burnum ve ben çok mutluyuz:)
Op. Dr. Özkan Doğan
Geri bildiriminiz için teşekkür ederim. Yeni burnumuz hayırlı olsun:)
Y
y....h
Ameliyat olalı 1,5 ay oldu herşey yolunda gidiyor. Özkan Bey sayesinde iyi bir nefese Artı yüzüme uyumlu güzel bir burun a sahip oldum. Çok memnun kaldım .
Op. Dr. Özkan Doğan
Geri bildiriminiz için teşekkür ederim. Yüzünüze uyumlu, doğal ve estetik bir burun sahip olduğunuzu duymak bizi de çok mutlu etti.
Özkan Bey'e burun tıkanıklığı, burun eğriligi gibi şikayetlerle başvurdum ve rinopilasti ameliyatı oldum. Ameliyat çok başarılı geçti. Ameliyattan sonraki sürecim beklediğimden daha kolay ve rahattı. Çok kısa sürede iyileştim ve ameliyat sonucundan memnunum, rahat nefes alabiliyorum. Özkan Bey başarılı ve ilgili bir doktor.
Op. Dr. Özkan Doğan
Ameliyat sürecini birlikte rahat ve konforlu bir şekilde atlattık. Yeni burnunuz hayırlı olsun:)
Özkan Doğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özkan Doğan, Kulak Burun Boğaz. Size Özkan Doğan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kulak Burun Boğaz Randevusu, Burun Estetiği, Geniz Eti Ameliyatı, Rinoplasti, Bademcik Ameliyatı, Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi), Kulak Tüpü Takılması, Adenoidektomi, Tonsillektomi.
Özkan Doğan adresi nerede?Özkan Doğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Savaştepe Cd. NO: 35/1 Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özkan Doğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özkan Doğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özkan Doğan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özkan Doğan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Özkan Doğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özkan Doğan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Özkan Doğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 32 hasta / danışan, Özkan Doğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özkan Doğan hangi sigortaları kabul ediyor?Özkan Doğan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Balıkesir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- Balıkesir bölgesinde SGK kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları