- Gebelik
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Sivas
Doktor Muayenehanesi
du...u
Özlem hocamla 2 sene önce tanıştım.Bir sağlık çalışanı olarak bana ve bebeğime olan ilgisinden dolayı minnettarım.Hamilelik sürecimi çok dikkatli ve titiz bir şekilde takip etti.İyi ki varsınız hocam.Herşey için teşekkür ederim..
• Medicana Sivas Hastanesi • Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu •
mi...r
özlem hanım ummadığım kadar ilgilendi nazik kibar güler yüzlü bir hanım işini tam anlamıyla yapıyor diyebilirim
be...n
cok guler yuzlu ı2 aydır gıdıyorum ılk gunden berı cok ılgılı sıcak bır doktor sayılı doktorlar ıcerısınde ısınde basarılar hayatı boyuncada gosterdıgı guler yuzu gorur ınsallah
gü...n
birkere gitmeme rağmen çok hoşuma gitti hastalarıyla güzel konuşan en iyi şekilde anlatabilen güler yüzlü bir doktor:)
me...o
özlem hanımı 4 aydır tanıyorum gercekten hastalarıyla cok iyi ilgilenen mütevazi güler yüzlü işindede basarılı bir doktor iş hayatında basarılar dilerim
T
t....d
özlem hanıma teşekkür ediyorum çok iyi bi doktor ayrım yapmıyor hep güler yüzlü karşılıyor hastalarıyla çok yakından ilgeniyor Allah razı olsun..
Özlem Bolayır isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özlem Bolayır, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Özlem Bolayır tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu.
Özlem Bolayır adresi nerede?Özlem Bolayır şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sivas
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özlem Bolayır isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özlem Bolayır online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özlem Bolayır hangi dilleri konuşuyor?Özlem Bolayır ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Özlem Bolayır isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özlem Bolayır bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özlem Bolayır ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özlem Bolayır hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Özlem Bolayır hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Sivas bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Sivas bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Sivas bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Sivas bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Sivas bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları