0850… Ücret öğren

1969 yılında Ankara’da doğdu. 1986 yılında Cumhuriyet Lisesi’ni birincilikle bitiren MORALOĞLU 1992 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kadın doğum asistanlığına başladı ve 2007 yılında Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak aynı hastanede çalışmaya devam etti. Tüp bebek ve reprodüktif endokrinoloji dalında yerli ve yabancı klinik ve deneysel çalışmalarının yanı sıra 2005 yılında suda doğum ünitesinin kurulmasına ve ilk suda doğuma imza atarak eğitimlerine katkıda bulundu.

2012 yılında Doçentlik unvanını aldıktan sonra Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne Eğitim Görevlisi olarak atanan ve Antenatal Poliklinik ve Doğum Salonu İdari Sorumlusu olarak çalışan MORALOĞLU 2014 yılında gebe okulunun kurulmasında ve eğitimlerinde görev aldı. 14 Mart 2016’da TC. Sağlık Bakanlığı tarafından Mesleki Başarı belgesine layık görüldü.

2017-2019 yılları arsında T.C. Sağlık Bakanlığı Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğini yürütmüştür.

T.C. Sağlık Bakanlığı’nın HET (Hidroterapi Eşliğinde Travay) Bilim komisyonu ve Eğitici Ekibinde görev yapmaktadır. Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Kadın ve Üreme Sağlığı Daire Başkanlığı Anne Ölümleri Merkez Komisyon Üyesi olmasının yanı sıra Anne Dostu Hastane eğitimlerinde eğiticidir. T.C. Sağlık Bakanlığı 100 Günlük Eylem Planı Kapsamında Acil Obstetrik Kanamaya Müdahale Ekibinde yer almaktadır. Bebek Dostu Hastane, Anne Sütü ve Emzirme alanında yürüttüğü çalışmalardan dolayı T.C. Sağlık Bakanlığı ve TEMAS Derneği tarafından plaket ile ödüllendirilmiştir.

2018 yılı itibariyle Profesörlük unvanını alan MORALOĞLU’nun 120 adet yerli ve yabancı bilimsel makalesi, kitap bölümleri, dergi editörlükleri ve çok sayıda atıfı mevcuttur. İyi derecede İngilizce bilmekte olup, evli ve iki çocuk annesidir.

Halen, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Ana Bilim Dalı kadrosunda öğretim görevlisi olarak çalışmalarına devam etmekte aynı zamanda Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Kadın Doğum Hastanesi Başhekimliğini yürütmektedir.

Yetişkin
Çocuk

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi

Ankara, Çankaya

• Sigortasız hastalar/danışanlar
  • Sigortası olan hastalar

• Ş

Özlem Moraloğlu Tekin’in alanında uzman ve çevremizde bilinen bir hekim olması sebebiyle yakınlarımın tavsiyesi ve vesilesiyle kendisine ulaştım. Hamilelik sürecim boyunca ve doğumda şahsımı yalnız bırakmamış ve süreç boyunca desteklerini benden esirgememiştir. Kendisi kadın doğum alanındaki tecrübesiyle tüm süreç boyunca hem bana hem aileme güven vererek süreci bizler adına daha rahat bir hale getirmiştir. Bu kapsamda yaptığı yönlendirmeler ve verdiği tavsiyelerle hamilelik sürecini bana kolaylaştırmıştır. Doğumdan bir gün önce yaşadığım şikayetlerimi kendisine ilettiğimde doğumun planlanan tarihten daha erken yapılması noktasında stratejik bir karar almış ve bebeğimin sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesinde etkili olmuştur. Bu sebeple herkese değerli hocamızı seve seve tavsiye ederim.

• Z

Özlem Hocamla tavsiye üzerine tanıştım. Genel takiplerimi, gebe takibimi kendisi yaptı; ayrıca şu anda devam etmekte olan gebe okulundan da faydalandım. Öngörüsü yüksek, risklere karşı her zaman tedbirli, gerekli bütün testleri yapan, özverili, anlayışlı ve alanında çok uzman bir doktordur. Yakın çevremde çok arkadaşlarıma tavsiye ettim.

• N

Germ hücreli tümör (teratom) nedeniyle yürütülen tedavi sürecimde Özlem Hoca’nın yaklaşımından ve ilgisinden oldukça memnun kaldım. Sürecin başından itibaren tedavimi yakından takip etmesi ve ameliyat sürecinde yer alarak sonrasında gösterdiği özen benim için çok kıymetliydi. İlk ameliyatım sonrasında uygulanan iki kür BEP kemoterapi sürecini titizlikle takip etti. Daha sonraki iyi huylu tekrar durumunda da aynı dikkat ve özeni sürdürdü. Hem mesleki açıdan başarılı hem de hastasına güven veren, insani yaklaşımı güçlü bir hekimdir. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• F

Merhaba hocalarin hocasi Özlem hoca ile yolum kanser tedavisi sirasinda kesisti En radikal kararlari en basit şekilde anlatip beni sakinleştirdi kendisine sonsuz guven duydum Başarılı ameliyatları ile sağlığıma hızla konforlu bir şekilde kavuştum Eğer sizde bu sayfaya ulaştıysanız hıç düşünmeyin Özlem hocaya teslim olun O Allah in yeryüzündeki eli hastalarının şifa kaynaği Sağlikla kalin...

• Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Laparoskopik Cerrahi  •

• Ö

Sayın Özlem Moraloğlu Tekin hocayla tamamen tesadüf eseri tanıştım. Herhangi bir tanıdık aracılığıyla gitmemiştim. Çevremdekiler başhekime gitmemi önerdi ancak ben ilk muayenemde kendisine güven duymuştum. Ertesi gün başhekimin Özlem hoca olduğunu öğrenince doğru bir karar verdiğimi anladım. 32 haftalık hamileydim ve ilk doğumum olduğu için endişeliydim. Eşim özel hastane istiyordu fakat Özlem hocayla tanışınca fikrimiz değişti. 35. haftada bebeğim ters döndü. Hocamız farklı yöntemler denedi ancak sonuç alamadık. Normal doğumu çok istesem sezaryen olmak zorundaydım.Ameliyattan çok korkuyordum fakat kendisinin gireceğini söylemesi beni rahatlattı.Doğum günü tansiyonum yükselse de hocamı görünce sakinleştim.Bebeğimi sağlıklı şekilde kucağıma aldım.İyi ki yollarımız kesişmiş.Atatürk’ün “Beni Türk Hekimlerine emanet ediniz” sözündeki hekimlerden birisi kendisi; bilgili, tecrübeli ve güven veren bir doktordur. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Prof. Dr. Özlem Moraloğlu Tekin

Teşekkür ederim güzel yorumunuz için

• B

Ankara Şehir Hastanesi'nde kendisine ulaştım. Rahimim ve yumurtalıklarım alındı. Kendisinin ameliyat ve sonrasındaki ilgisinden dolayı çok memnun kaldım.

•  •

Özlem Hoca'ya Şehir Hastanesi'nde ulaştım. Riskli gebelik ve doğum sürecinde ilgilendi. Bizimle sadece şu kadar söyleyeyim: Özlem Hanım'ın hekimliği ve tecrübeleri olmasaydı bebek ve anne yaşamazdı; kendisine iki hayat borçluyum. Hele bir anne şefkati ile yaklaşımını hiç unutmayacağım.

• H

2005 yılında hamile kalmak istediğimde Özlem hocamız ile tanıştık; ilgisi, şefkati, merhameti, bilgisi ile hamile kalarak en güzel hamileliği, en güzel doğumu, en güzel ilk emzirmemi, doğum sonrası yapılması gerekenleri yaşadım. 2018 yılında 42 yaşımda oğlum dünyaya gelirken Özlem Hocam yanımdaydı; bazı insanların hatırlamak bile istemediği doğum olayını ben Özlem Hocamla kendimi özel hissederek tabiri caizse bir elim yağda bir elim balda mükemmel bir şekilde tamamlayarak oğlumu kucağımıza almak nasip oldu. Bu süreçlerde bizimle üzüldü, bizimle sevindi. O gerçek bir melek.

• P

Özlem Hanım’a daha önce muayene olmuştum. Kendisinin bilgisi ve tecrübesine çok güveniyorum. Bu nedenle annemin menopoz süreci için de kendisine başvurduk. Özlem Hanım hem çok profesyonel hem de hasta ile iletişimi mükemmel. Hastaya güven veriyor, aynı zamanda samimi de. Tedavi sürecinden memnun kaldık. Herkese tavsiye ederim.

• H

Sayın Özlem Moraloğlu Tekin hocayla tamamen tesadüf eseri tanıştım. Herhangi bir tanıdık aracılığıyla gitmemiştim. Çevremdekiler başhekimime gitmemi önerdi ancak ben ilk muayenemde kendisine güven duymuştum. Ertesi gün başhekimin Özlem hoca olduğunu öğrenince doğru bir karar verdiğimi anladım. 32 haftalık hamileydim ve ilk doğumum olduğu için endişeliydim. Eşim özel hastane istiyordu fakat Özlem hocayla tanışınca fikrimiz değişti. 35. haftada bebeğim ters döndü. Hocamız farklı yöntemler denedi ancak sonuç alamadık. Normal doğumu çok istememe rağmen sezaryen olmak zorunda kaldım. Ameliyattan korkuyordum ancak kendisinin gireceğini söylemesi beni rahatlattı. Doğum sırasında tansiyonum yükselse de hocamı görünce sakinleştim. Bebeğimi sağlıklı şekilde kucağıma aldım. Kendisi bilgili, tecrübeli ve güven veren bir doktordur, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.