Doç. Dr. Özlem Yersal

Tıbbi Onkoloji · Daha fazla

Tepebaşı 1 adres

Dr. Özlem Yersal, Özel Ümit Hastanesi'nde Tıbbi Onkoloji branşında hastalarına sağlık hizmeti vermektedir.

Tıbbi Onkoloji Randevusu

Özel Ümit Hastanesi

4 ay önce eşimin göğsünde ve koltuk altında tümör teşhisi konuldu. Ameliyat sonrasında tedavimize Özlem Hanımla başlama kararı aldık. Hastalığımız hakkında ilk başta çok tedirgindik. Özlem Hanım'ın açıklamaları ve yönlendirmeleri ile tedavimize başladık. Her gittiğimizde bizimle ve
    bütün hastalarıyla tek tek ilgileniyor.
    İstediğimiz zaman hocamıza
    ulaşabiliyoruz ve mutlaka geri dönüş
    sağlıyor. Hocamızdan çok memnunuz.
    İnşallah tedavimiz güzel sonuçlanacak. İyi ki varsınız Özlem Hocam.

• O

Annemin bir yıl önce meme kanseri teşhisi kondu ve ne yazık ki hastalığı 4. evredeydi. Lenf bezleri ve omuriliğe sıçramıştı. Ancak, Özlem Hoca'nın özverili ve titiz çalışmaları sayesinde şu an o bölgelerde çok az sayıda tümör hücresi kaldı. Özlem Hoca, sadece işinde son derece uzman ve deneyimli olmakla kalmıyor, aynı zamanda hastalarına karşı gösterdiği ilgi ve şefkatle de takdir topluyor. Her aşamada bizi bilgilendirerek, korkularımızı ve endişelerimizi giderdi. Güler yüzü, pozitif yaklaşımı ve profesyonelliğiyle annemizin tedavi sürecini çok daha kolay ve umut dolu bir hale getirdi. Kendisine tamamen güvenebileceğiniz bir doktor. Onunla tanışmak, tedavi sürecinde bu kadar güçlü ve destekleyici bir profesyonelle yol almak gerçekten büyük bir şans.

• Özel Ümit Hastanesi Tıbbi Onkoloji Randevusu  •

Eşim Özlem Göbekli'nin 20 Aralık 2024 tarihinde Mr sonuçlarının çıkmasıyla C-56 over malign neoplazmı kanseri olduğunu öğrendik. Patoloji sonucunun çıkmasıyla Doç.Dr.Özlem Yersal hocamız tedaviye başladı. Eşim şuanda üçüncü kemoterapi tedavisini aldı çok güzel iyileşme sürecinde beklediğimizdende daha iyi sonuçlar geldi. Daha yeni Mr çekimi yapıldı ondanda güzel sonuçlar geldi.

• N

Babama Akc Ca tanısı konulduğunda tedavi için Doç. Dr. Özlem Yersal hocamıza başvurduk. Hocamız bu sürecimizde tüm görüşmelerimizde çok güler yüzlü bir şekilde bizimle ilgilendi ve ayrıntılı bir şekilde bizi bilgilendirdi. Yönlendirmeleriniz ve ilginiz için hakkınızı ödeyemem hocam.

• Ş

Özlem Hoca'ya 2 sene önce olduğum memede tümör ameliyatı sonrası kontrollerim için gitmiştim. Güleryüzlü ilgili çok iyi bir doktor. Başarıları daim olsun inşallah...

• Adnan Menderes Üniversitesi Temel Tıp Bilimleri Aydın Sağlık Yüksekokulu Diğer  •

• G

25 şubat meme ca ameliyatı olduktan sonra yolumuz değerli özlem hocamla kesişti sürecimle ilgili beni en güzel şekilde aydınlattı umutlarımı yeniden kazanmama sebep oldu bana sunmuş olduğu tedavi olanakları ile ışık tuttu artık bu yolda yol arkadaşıyız Özlem hocamla Ülkemizin böyle nadir kıymetli saygın değerlere herzaman ihtiyacı var.
    Özlem hocamın bilgisi ,ilgi ve alakası insani yaklaşımı yolumuzu kaybettiğimizi düşündüğümüz anda ışık saçması dünyalara bedel . İyi ki varsınız Özlem hocam rabbim sizi korusun.

• başka bir yer Diğer  •