Opr.Dr. Öznur Doğan Pekedis,
Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesinden Tıp Doktoru ünvanıyla 1997 de mezun olmuştur.Yine Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesinde Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi alanında uzmanlığını tamamlamıştır.( 1998 - 2005 )Halen Özel EPC Hastanesi'nde Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi alanında hizmet vermektedir.

Epckozmetik Gazipaşa

Reşatbey Mah.,Gazipaşa Bulvarı Bahri Bey Apt. No:3 Kat:1/1, Adana 01120

• Z

merhabalar karın germe ile 3 işlem yaptırdım
    çok araştırdım ve bu konuda herkese güvenemzdim
    öznür hocaya tavsiye üzerine gitik muayene sırasında eşim ile birlikte ameliyat günü aldık
    çok memnun kaldık ekibi ile beraber güler yüzlü ve işlerini çok yakından takip etmeleri çok hoşumuza giti tabi bunun yanısıra öznur hoca işini de en kaliteli şekilde yaptı
    iyileşme sürecini takip etmeleri çok güzel
    ve sanki öznur hocayı çok uzun süredir tanıyoruz
    çok sıcak kanlı kendisine ve ekibine çok

• N

Öznur hanımı bu sitedeki yorumlar sayesinde buldum ve İyi ki de bulmuşum.Şuan buradan yorum yapıyorum ki amacım benim gibi kendini kime emanet edeceğini arayanlara yardımcı olabilmek .Ben 1 ay önce göğüs küçültme ameliyatı oldum ve artık iyileştim ve şükürler olsun sonuçtan çok memnunum.Gerek ilk görüşmede ki samimi yönlendirmeleri gerek ameliyatımda titizliği gerekse sonrasında ki takibi inanılmaz iyiydi.İlk 2 gün ağrım biraz oldu ama sonraki süreci rahat atlattım .Bunda en çok Öznur hanımın ilgisi,alakası etkili oldu.Öznur Hanımın bilgi paylaşımı ,benim isteklerimi anlayıp çok doğru yönlendirmesi inanılmaz iyi.öznur hocamın kendisinin güleryüzü samimiyeti yanında ekibi özellikle de Tuğba hanımın güler yüzü bana güven ve iç huzuru sağladı .Gönül rahatlığı ile Öznur Hanıma kendinizi emanet edebilirsiniz.

• Epckozmetik Gazipaşa Randevu  •

Karın gerdirme ameliyatı oldum çok memnun kaldım dikiş izi kalmadı denecek kadar az. İlgi ve hasta ya yakınlık çok mükemmel.kontrol sırasında sedyeye uyanmam gerektiğinde öznur hocanın kalkıp yardımcı olması yapmam gerekenleri tek tek anlatması iyileşme surecimin hızlı ilerlemesi memnuniyetimi kelimelerle anlatamam

• I

İki ay önce karın germe ve liposuction ameliyatı oldum Öznur hocamın ince işçiliği ve titiz çalışması ilgisi alakası elinin hafifliği ile herşeyden çok memnun kaldım daha önce iki sezeryan olmuştum onlarda bile böyle hemen toparlanmamıştım böyle zorlu bir ameliyatta iki hafta içinde toparlanma herkes şaşırdı ve ameliyatımı görenler çok beğeniyor iyi ki yollarımız kesişmiş Öznür Hocamla emeğinize sağlık hocam ve muhteşem bir ekiple çalışıyor güler yüzlü ilgili alakalı bir ekip alak ağrılarının en hafif inmesi için ellerinden geleni yapıyorlardı bir dahaki meme protezi ameliyatında görüşmek üzere hocam

• Epckozmetik Gazipaşa Diğer  •

Profesyonel ilgili başarılı bir hoca fakat hastanenin hemşirelerini çok beğenmedim daha ilgili olabilirlerdi

• Epckozmetik Gazipaşa Diğer  •

Yaklaşık iki ay önce meme küçültme ve dikleştirme yaptırdım Öznur hocaya çok memnun kaldım ameliyat öncesi ve sonrası okadar ilgiliki sıfır ağrı çok rahat geçirdim iyileşme sürecimi gözü kapalı öneriyorum Öznur hocamı iyi ki siz

• G

2 gün önce göğüs küçültme ameliyatı oldum. Bir panik atak hastası olarak Öznur hoca bana inanılmaz destek ve güven verdi. Ameliyat öncesi ve sonrası bilgisi ve tecrübesiyle endişelerimi giderdi. Ameliyatım güzel ve rahat geçti. Ağrı ve sızı neredeyse yok. Bölgenin en iyisi olduğunu düşünüyorum.

• B

Yaklaşık dört ay önce hocama jinekomasti ameliyatı oldum süreci çok rahat geçirdim emeğine sağlık

• N

Öznur hocama 4 ay önce kombine estetik ameliyatı oldum inanın abartmıyorum hiç ağrım sızım olmadı. Uyudum uyandım 20lerime geri döndüm. Kendisine titiz çalışmasından dolayı sonsuz minnetarım. Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. Ameliyat sonrası süreçte de hala iletişimde olan harika bir doktor. İyi ki yollarımız kesişmiş

• K

daha önce göğüs operasyonu geçirmiştim ve maalesef sorunlu göğüs yapımın yeniden düzeltilebilmesi için, uzun bir süre yaptığım araştırma ve doktor görüşmelerinden sonra, doğru tespit, iş disiplini çok yüksek ve detaycı olması nedeniyle Öznur hanım ile yolumun kesişmesi sonucunda başarılı bir operasyon geçirdim, Öznur hanım ve ekibinin sizi rahatlatmak, endişelerinizi giderme konusunda çok başarılı olduklarını belirtmek istiyorum. doğru doktoru arıyorsanız kesinlikle Öznur Pekedis'i öneriyorum.

• Epckozmetik Gazipaşa Randevu  •