İstiklal Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı, No: 15, Erter Plaza, Kat:2, Daire:205-206, Sakarya
Pruva Psikoloji ve Diyet MerkeziBu adreste kabul edilen sigortalar
Hakkımda
Pelin Akmangil Aslanlar 2018 yılında Özyeğin Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun olmuştur. Lisans eğitimi boyunca Sakarya Üniversitesi Eğitim ve A...
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- Marmara Üniversitesi- Klinik Psikoloji Yüksek Lisans (İstanbul, 2020)
- Özyeğin Üniversitesi- Psikoloji (%100 İngilizce) (İstanbul, 2018)
- Gottman Çift Terapisi 1. Düzey (Psikoloji İstanbul & The Gottman Institute)
Aile İçi İletişim Sorunları
İlişki Terapisi
Şema Terapi
7 hasta yorumu
r.....
Her seansımızda kendime dair yeni bir şey keşfetmemi sağlayan, beni sabır ve ilgiyle dinleyen, gerçekçi ve çok yönlü çözümler bulmama yardımcı olan psikoloğumdan son derece memnunum. İyi bir psikolog arayan herkese tavsiye ediyorum
hü...
Gebelik esnasında bebeğimizim Rahatsızlığını (beyin bitişikligi Aicardi tanısı konmuştu) öğrenmiş olduk. Psikolojimiz alt üst durumdaydı. Tanıdığımız vasıtasıyla Pelin Hanımı bize önerdiler. Bizimle bir arkadaş bir dost gibi saatlerce konuştuk. Gittiğimiz her seans bizim için çok önemliydi ve bizi gerçek anlamda iyi geliyordu. Kendisine çok teşekkür ederiz. Başarılar sizinle olsun.. :)
Pelin Hanım'la 3-4 seans görüşme sağladım ve çok memnunum. Seanslarımız gayet güzel geçiyor. Kendisinin aktarımları ve verdiği hizmet bence çok güzel. Seanslarımızdan sonra daha rahatlıyorum. Pelin Hanım çok tatlı birisi. Konuşmasıyla çok yakın buluyorum kendisini, danışanlarıyla çok yakın. Moralim bozuksa bile konuşmasıyla, her şeyiyle sakinlik veriyor.
Pelin Hanım'la daha önceki yıllarda hizmet aldığımız uzmanımızın tavsiyesi üzerine kızım için görüşme sağladık. Kendisinden çok memnunuz. 2 ay kadar danışmanlık hizmeti aldı ve kızım ara ara görüşmelerine devam ediyor. Kızımın yapmaması gereken hareketleri vardı onlarda değişiklikler oldu. Pelin Hanım güler yüzlü, hizmeti çok iyi ve yardımcı olan bir uzman.
Pelin Hanım'dan çok memnunum. Kendisi sağ olsun bizimle çok güzel ilgilendi. Hem arkadaşlık hem psikologluk hem de öğretmenlik yaptı. Pelin Hanım'a farklı bir uzmanın aracılığıyla görüşme sağladık. 3 ay kadar 13-14 yaşlarındaki kızım için danışmanlık hizmeti aldık. Kızımda büyük sıkıntımız olmadı ama anlatamadığı, paylaşamadığı mevzuları paylaşması anlamında Pelin Hanım'la görüşme sağlamıştık. Büyük sıkıntılarımız olmadığı için büyük değişim olmadı ama kızım rahatladığını, iyi olduğunu ve hep görüşme sağlamak istediğini sürekli söylüyordu.
z.....
Pelin Hanım'la genel olarak yaptığımız seanslarda bana çok fazla yardımcı oldu. Kendisine tavsiye üzerine görüşme sağladım. Pelin Hanım'dan çok memnun kaldım. Kendisi tekrar bir sıkıntı yaşarsam kendisiyle görüşme sağlamayı düşündüğüm bir uzman. Yaklaşık 2-2 buçuk ay kadar görüşme sağladım. Seanslarımızdan sonra genel anlamda rahatladım. İlk başlarda bir şey olmadığını hissediyordum ama sonrasında konuşarak birçok şeyi aştığımı fark ettim. Bir şeyler hakkında farkındalık oluşturarak olaylara farklı açıdan bakmamı sağladı. Pelin Hanım çok iyi bir uzman.
i̇...u
Pelin hanımdan uzun süredir destek alıyorum. Çok memnunum çok doğru şekilde bilgilendirmeler ve yönlendirmeler yapıyor onun desteğiyle çok yol kat ettik ailece.
Hakkımda
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- Marmara Üniversitesi- Klinik Psikoloji Yüksek Lisans (İstanbul, 2020)
- Özyeğin Üniversitesi- Psikoloji (%100 İngilizce) (İstanbul, 2018)
- Gottman Çift Terapisi 1. Düzey (Psikoloji İstanbul & The Gottman Institute)
Deneyimler
- Pruva Psikoloji ve Diyet Merkezi
- İstanbul Şehir Üniversitesi Psikoloji Araştırma, Danışmanlık ve Eğitim Merkezi
- Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV)