Pelin Çon Bayhan Muayehenahesi
Yeni Mahalle Atatürk Bulvarı No:123 Hanedan Apartmanı Kat:3 No:7 (AHL Yapı Market üstü 3. kat)), Atakum, Samsun

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Çocuk Psikiyatrisi Randevusu

Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri +23 daha fazla

Aile Çiz Testi

Ankara Gelişim Tarama Envanteri

Hakkımda

Pelin Çon Bayhan, 1986 yılı Giresun doğumludur. İlkokul,ortaokul ve lise eğitimlerini Giresun’da tamamlamıştır. Liseyi birincilikle bitirdikten sonra ...

Daha fazla

Okullar / Eğitimler

• Giresun Süper Lisesi
  • Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi
  • Süleyman Demirel Üni. Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı

Yeni Mahalle Atatürk Bulvarı No:123 Hanedan Apartmanı Kat:3 No:7 (AHL Yapı Market üstü 3. kat)), Samsun

Ç
Konum: Pelin Çon Bayhan Muayehenahesi Çocuk Psikiyatrisi Randevusu

Pelin Hanımdan önce bir çok doktora gittik ama Pelin Hanım gibi memnun kalmadık. Çocuklara ve ailelere yaklaşımı kesinlikle çok güzel . Çocuğum randevu gününün gelmesini hevesle bekliyor. Özellikle ergenlik dönemi için tavsiye ederim.

Konum: Pelin Çon Bayhan Muayehenahesi Çocuk Psikiyatrisi Randevusu

Pelin hanımla 2. Randevumuzu gerçekleştirdik bize verdiği bilgiler ışığında 1 aylık sürede 4,5 yaşındaki oğlumuzun dikkat eksikliği neredeyse %50 oranında azalma gösterdi ayrıca sadece bizimle değil oğlumuzun kreş öğretmeniyle bilgi alışverişinde bulunduğu için süreç çok hızlı ilerliyor kendisine minnettarız. Başarılarının devamını dilerim. Samsunda çok araştırma yaptık Pelin hanımdan yana karar verdiğimiz için gerçekten mutluyuz. Herkese sağlıklı günler dilerim.

K
Konum: Pelin Çon Bayhan Muayehenahesi Çocuk Psikiyatrisi Randevusu

Pelin hanım için ilk aklıma gelenler güven duygusu , samimiyet ve sakın ses tonu. Dili sade ve her yaş düzeyi için kolay anlaşılır. Sunduğu örnekler, önerilerdeki sadelik işleri çok kolaylaştırıyor. Pek çok uzman, eğitimci, doktor vb. Açıklama yaparken kullandıkları dil yüzünden danışanla aralarına mesafe koyuyor sanki zor anlaşılır olmak istiyorlar İşte bu noktada Pelin hanımın farklılığı ortaya çıkıyor. Sakın ve yalın anlatımı , sorunların çözümüne dair iyi hissetmenizi , örnek ve önerilerin anlaşılır olmasını sağlıyor. DEHP li olan oğlum örnekleri ve tavsiyeleri şaşkınlıkla ve memnuniyet Le dinleyip geri bildirimde bulunuyor. Her meslekte olduğu gibi iyi insan diğerlerinden belirgin olarak ayrılıyor.

Konum: Pelin Çon Bayhan Muayehenahesi Otizm Değerlendirme Ölçeği

Pelin hanım odaya girer girmez güler yüzüyle ve naifligiyle karşıladı kızımın bazı hareketleri beni çok endiselenip otizmle alakalı goruslerini almak istedim kendisi en ince detaya kadar inceledi sordu kızımla oyunlar oynadı ve görüşlerini bize bildirdi. Çok açıklayıcı akıcı bir şekilde neler yapmamız neler yapmamız gerektiğini bildirdi 2,5 ay sonra tekrar görüşeceğiz kendisiyle biz çok memnun kaldık gerçekten

Konum: Pelin Çon Bayhan Muayehenahesi Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite

Merhaba, bu kadar anlayışlı ve nazik yaklaşacağını düşünmemiştim.Tanımış olmaktan çok mutlu oldum. Oglum için görüştük ve iyiki pelin hanım da karar kıldık. Konsantre sorunu vardı inanılmaz ilgiliydi her sorumuzu sabırla dinledi ve cevap verdi.

Konum: Pelin Çon Bayhan Muayehenahesi Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri

Kızımın kaygı bozukluğu sorununu kısa sürede ve etkili bir şekilde çözme de çok büyük bir başarısı oldu. Bize ve kızımıza gösterdiği ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz.

Konum: Pelin Çon Bayhan Muayehenahesi Çocuk Psikiyatrisi Randevusu

Oğlumun sanal ortamda maruz kaldığı korkuları ile ilgili başladığımız tedavi sürecinde, DEHB ve OKB tedavileri ile müthiş ilerlemeler kaydettik.Korkular tamamen bitti, Dikkat eksikliği konusunda özellikle okulda çok zorlanıyorduk, şimdi çok çok iyi durumdayız.Doktorumuz Pelin Hanım'ın uzun ve özenli seansları sayesinde iki yılda çok büyük ilerlemeler kaydettik.Doktorumuzu bulduğumuz için çok şanslıyız.Güleryüzü, ilgisi ve özverisiyle mesleğinin hakkını veren çok değerli doktorumuza sonsuz teşekkürler.

Konum: Pelin Çon Bayhan Muayehenahesi Çocuk Psikiyatrisi Randevusu

Mükemmel bir hekim onun sayesinde çocuğum yaşam kalitesini yükseltmeye ve kendinin farkına varmaya başladı iyi ki var

Konum: Pelin Çon Bayhan Muayehenahesi Randevu

Önceki randevuya ilişkin notları,hepsini tek tek sorgulaması, görüşmenin başında ve sonunda aile ile görüşmesi,tavrı,konuşma tarzı,herşeyiyle tam bir ergen psijyatırı kızım daha önce görüştüğü ergen psikyatırlarında ikinci görüşmeyi kabul etmedi.Pelin hanımla yaklaşık 7 aydır düzenli görüşüyor ve çok ilerleme kaydetti. Kendisine minnettarız

Konum: Pelin Çon Bayhan Muayehenahesi Randevu

Randevumuza herzaman vaktinde giriyoruz. Sekreter hnm ve Pelin hanım kibar ve güleryüzlüler. Sorunlarımız sırasıyla çözüldü , çocuğumuz öğretmenizin bile beklemediği sürede iyileşme gösterdi. Kendilerine başarılar dileriz…

Hakkımda

Daha fazla

Okullar / Eğitimler

• Giresun Süper Lisesi
  • Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi

Deneyimler

• SDÜ Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları A.D.
  • İnönü Üniversitesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları A.D.
  • Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hstanesi