Ankara
mi...r
Mükemmel ve son derece işine hakim bir Dr iyiki varsın
Her zaman geçe gündüz hep yanımızdaydın teşekkürler• • •
na...a
Rengarenk giyinir ve bütün çocuklar ona bayılır:) Teşhisleri doğru çıkar, her hastasıyla uzun uzun ilgilendiği için bazen kapısında sıra beklemek kaçınılmaz olur. Yenidoğan'da çok titizdir.
fe...ç
pelin hanımı giresun bulancak devlet hastanesinden tanıyorum vanlıyım tıbbi dökümantasyon ögrencisiyim lisedeyken pelin hanımın yanında staj gördüm hayatımda onun gibi hastalarla ilgilenen başka bi doktor görmedim
mi...r
Kızımı doğumdan itibaren kendisine götürüyorum , inanılmaz ilgili ve kızımı herşeyiyle çok iyi tanıyor.İstediğimiz her an kendisine ulaşabiliyoruz, ulaşamadığımız durumda mutlaka aramala dönüş yapıyor.
Kendisi çok seviyoruz. Öykü• • •
ne...r
gidince ilgii güler yüzlü fakat çok yogun ondan mı bilmem ama telefon açtığımda her seferinde bebeğimi ve kendimi tanıtmam gerekiyor
Pelin Demirci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Pelin Demirci, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Pelin Demirci adresi nerede?Pelin Demirci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Pelin Demirci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Pelin Demirci online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Pelin Demirci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Pelin Demirci bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Pelin Demirci ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Pelin Demirci hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Pelin Demirci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
- Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla