Fzt.
Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Iğdır 1 adres
Fizyoterapist Pelin Su Aydın, lisans eğitimini 2018 yılında İstanbul Arel Üniversitesi'nde tamamlamıştır. İstanbul'da 8 yıllık hastane ve klinik deneyiminin ardından şu anda Iğdır'da kendi kliniğini açarak Fizyo Refleks Fizyoterapi ve Pilates adı altında hizmet vermektedir.
- Bel fıtığı
- Banka Havalesi
Görüşler
T
t....k
Pelin Hanım öncelikle çok güler yüzlü. Klinik oldukça temiz. Randevu saatlerimde hiçbir aksaklık yaşamadım. Ayrıca geçmeyen sırt,boyun,bel ağrılarımdan kurtuldum. Pilatesi bu kadar seveceğimi asla düşünmemiştim. Tedavim tamamlandıktan sonra da devam edeceğimi gönül rahatlığıyla söyleyebilirim:)
• Fizyo Refleks Fizyoterapi ve Pilates • Klinik Pilates •
me...ç
Lipödem teşhisi aldığımda yapabileceğim en uygun sporlardan birinin reformer pilates olduğunu öğrendikten sonra iyi bir salon arayışına girdim. Kendisine başvurduğumda tüm detayları konuşma şansım da oldu ve fizyoterapist olarak Pelin Hanım gibi bir uzman ile çalışmanın en doğru seçenek olduğu kanısına vardım. Iğdır’da hem merkezi, ulaşımın kolay olduğu hem de sakin ve güvenilir bir konumda olması da benim için önemliydi. Bacaklarım ve vücudumdaki ödem, şişkinlik ve ağrı durumları yaptığımız seanslar sayesinde çok iyileşti hafiflik ve rahatlama yaşıyorum. Ayrıca incelmem de mevcut. Etkili ve hedef odaklı çok memnun kaldım ve kendisiyle devam edeceğim bir süreç olacak.
• Fizyo Refleks Fizyoterapi ve Pilates • Pilates •
C
ce...e
Bel ağrım için 1 seans manuel terapi, 1 seans da klinik masaj aldım. İlgisi, yaklaşımı çok iyiydi, uyguladığı tedavilerden çok memnun kaldım. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
• Fizyo Refleks Fizyoterapi ve Pilates • Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu •
Pelin Su Aydın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Pelin Su Aydın, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Pelin Su Aydın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu, Manuel Terapi, Kırık Rehabilitasyonu, Medikal Masaj, Kinezyolojik Bantlama (Kinezyotape), Pediatrik Rehabilitasyon, El Rehabilitasyonu, Evde Fizyoterapi, Klinik Pilates.
Pelin Su Aydın adresi nerede?Pelin Su Aydın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mehmet Akif Caddesi No:21/A Iğdır
Adresine gitmek zorunda kalmadan Pelin Su Aydın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Pelin Su Aydın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Pelin Su Aydın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Pelin Su Aydın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Pelin Su Aydın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Pelin Su Aydın tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Pelin Su Aydın hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Pelin Su Aydın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.