Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi, Kumlu, Hatay
vsm, İstanbul • Harita
vm
Teşvikiye Mah. Hakkı Yeten Cad. Vital Fulya Plaza No:23/24 K:8, İstanbul • Harita
Murat Görkem Ataman Muayenehanesi
Özel Nev Bandırma Tıp Merkezi
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hastalıkları ve tedavisi · Daha fazla600 Evler Mahallesi Atatürk Caddesi No:8, Bandırma • Harita
Özel Nev Bandırma Tıp Merkezi
Levazım mah Koru sok Zorlu center residence T1 daire 123 Beşiktaş / İstanbul Beşiktaş, İstanbul, İstanbul • Harita
Ümran İleri Muayenehanesi
Prof. Dr. Halil İbrahim Canter
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi
Fenerbahçe Mahallesi Bağdat Caddesi No:144 D:5, İstanbul • Harita
Esentepe No:6, Bursa • Harita
DR ALİ TUFAN SOYDAN MUAYENEHANESİ
ÖZEL AKTIP HASTANESİ
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Halk sağlığı, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Akupunktur, Ozon terapi · Daha fazlaKemer Köprü Mahallesi, Kadıoğlu Sokak No:30, Bartın • Harita
ÖZEL AKTIP HASTANESİ
Karapınar Mahallesi, Veysel Akgün caddesi 1128. Sokak No : 1 Kat 1, Ordu • Harita
Mürsel Çepni Muayenehanesi
Bostancı mah. Bağdat cad. Çınarlı sok. No:10 D:7, İstanbul • Harita
Op Dr Sina Kaderi
Kızılırmak mahallesi Dumlupınar bulvarı(Eskişehir yolu) YDA center No:9A Kat:8 Daire no:296, Ankara • Harita
Oğuz Atan Muayenehanesi
Meşrutiyet Mahallesi Rumeli Caddesi Villa İş Hanı No: 6 / 4 B Blok Nişantaşı İstanbul, İstanbul • Harita
Tolga Yener Muayenehanesi