Merhabalar, ben Abdullah AKGÜN.
1990 Trabzon doğumluyum.
2007 yılında Trabzon Yomra Fen Lisesi’nden (TYFL),
2013 yılında Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nden (GATA) mezun oldum.
2016 yılında Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Tıp Fakültesi (eski adıyla GATA) Erişkin Psikiyatri Kliniği’nde, asistan hekim olarak göreve başladım. 3 yıl boyunca bu klinikte görev yaptım. Ardından çalışmalarıma özel sektörde devam etmeye karar verdim.
Asistanlık eğitimim sürecinde ve sonrasında çeşitli psikoterapi ekollerinin eğitimlerine katıldım, biyolojik psikiyatri alanında aldığım eğitimlerin yanı sıra, psikoterapiler konusunda da bilgi ve deneyimimi artırdım.
Halen Trabzon’daki kliniğimde yüz yüze veya online olarak danışanlarıma hizmet vermekteyim.
Aldığım psikoterapi/danışmanlık eğitimlerinin bir kısmını aşağıda görebilirsiniz:
Bilişsel Davranışçı Terapi Kuramsal Eğitimi, Prof. Dr. M. Hakan Türkçapar
Bilişsel Davranışçı Terapi Beceri Kazandırma ve Süpervizyon Uygulaması Eğitimi, Prof. Dr. M. Hakan Türkçapar
Kabul ve Kararlılık Terapisi Kuramsal ve Uygulamalı Eğitimi, Bağlamsal Bilimler ve Psikoterapiler Derneği
Kabul ve Kararlılık Terapisi Grup Süpervizyonu Eğitimi, Doç. Dr. K. Fatih Yavuz
ACT for Addiction, Russ Harris, Contextual Consulting
Bilişsel Davranışçı Terapilerde Üçüncü Kuşak Yaklaşımlar, Uzm. Dr. Berk Murat Ergün, SBÜ Gülhane Tıp Fakültesi
Mindfulness/Farkındalık Terapisine Giriş Kursu, Prof. Dr. Kültegin Ögel
Şizofreni Hastaları için Metakognitif Training, Prof. Dr. Halise Devrimci Özgüven, SBÜ Gülhane Tıp Fakültesi
EMDR 1. ve 2. Düzey Eğitimi, Roy Kiessling, EMDR Consulting
Temel Hipnoz Eğitimi, Papillon Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi
Uygulamalı Temel Hipnoz ve Psikiyatride Hipnoterapi Kursu, Dr. Şeref Özer
Aile Danışmanlığı Eğitimi, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi
Bağımlılıkta Destekleyici Psikoterapi, 11. Ulusal Alkol ve Madde Bağımlılığı Kongresi
- Evlilik Sorunları
- Depresyon
- Anksiyete
- Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
- Obsesif-Kompulsif Bozukluk
Muhittin Sokak, Trabzon
Dr. Abdullah AKGÜN Özel Hekim Muayenehanesi
Muhittin Sokak, Cumhuriyet İş Merkezi Kat:1 Numara:5, Trabzon
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dr. Abdullah Akgün adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Abdullah Akgün isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Abdullah Akgün, Aile Danışmanlığı, Pratisyen. Size Abdullah Akgün tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Abdullah Akgün adresi nerede?Abdullah Akgün şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Muhittin Sokak Trabzon
Adresine gitmek zorunda kalmadan Abdullah Akgün isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Abdullah Akgün online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Abdullah Akgün isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Abdullah Akgün, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Abdullah Akgün isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Abdullah Akgün bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Abdullah Akgün ile iletişime geçmenizi öneririz.